A Gabelli Business School bejelenti a Sports Business Initiative

elindítását a Angol labdarúgó-válogatott Mez Fordham Egyetem Gabelli Business School -ja elindította a Gabelli Sports Business Initiative -t, hogy feltárja, megvitassák és javasolják a sportipar számos fontos kérdését.

A kezdeményezés, amelyet Mark Conrad, a jogi és etikai docens vezet, valamint az ipar hosszú ideje írója és megfigyelője, a szakértői, a kollégiumi, az amatőr és a nemzetközi sportok területein egyesíti a szimpóziumok sorozatát, a podcastokat és Az előadások, amelyek a mai sportot érintő sok élvonalbeli kérdést vizsgálják.

Az akadémikusok és a nem tudományos, hallgatók, öregdiákok és a nagyközönség felé irányulva a kezdeményezés Fluminense Mez reméli, hogy nemcsak a New York-i-a nagyvárosi területen, hanem a nemzeti és nemzetközi szférában is a „Go-to” hely lesz. – A maximális expozíció garantálása érdekében az események kezdetben távoli lesznek, így a vendégeink és az érdeklődő közönség a világ minden tájáról részt vehetnek. A kezdeményezés magában foglalja a podcastokat, az akadémiai és a közönség szimpóziumait feltöltik és közvetítik.

A tárgyalt témák között a következők:

• Sokszínűség, méltányosság és befogadás

• Emberi jogok és politikai kérdések, valamint a sport – hazai és nemzetközi

• A főiskolai sportok professzionalizálása

• A legalizált fogadásokra gyakorolt hatások a sport tájra

• Nem és a sport

• Új technológiák és a sport bevételszerzése

Mark Conrad

• A kormány szerepe az ezt követő irányításban és átláthatóságban

„A Gabelli új sport üzleti kezdeményezése időben és nehéz Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez kérdésekkel foglalkozik, amelyek alkotják a sport üzleti tevékenységének folyamatosan változó birodalmát. Nem azért, mert könnyűek, hanem azért, mert kemények ” – mondta Conrad. „Célunk az, hogy összegyűjtsük a legjobb és legfényesebb tudományos életből, az iparból és az állami szektorból, megvitatjuk a kérdéseket, és hagyja, hogy nézőink és hallgatóink megtalálják a válaszokat.

„Ez a kezdeményezés nyílt párbeszédet kér – arra törekszünk, hogy a résztvevők különféle véleményekkel foglalkozzanak egy adott kérdésről, a vizsgálat, a vita és az elemzés céljából. Amikor mindent elmondnak és megtettek, a Gabelli Sports Business Initiative lesz a „Go to” hely a sport üzleti tevékenységének megvitatására ” – jegyezte meg Conrad.

Az elkövetkező tanévben a kezdeményezés azt tervezi, hogy megvitatja azokat a témákat, mint a „Sport a háború idején” – az ukrán háború és a nemzetközi sportokra gyakorolt hatás; “A sporthelyiség sokfélesége – mit lehet tenni, mit kell tenni?” és „legalizált sportfogadások – a pénz, a kockázatok és a közegészségügyi kérdések”.

A Gabelli Sports Business Initiative számos sport érdekelt felével foglalkozik ötletekkel, megjegyzésekkel és javaslatokkal ebben a gyorsan változó világban.

További információ: vegye fel a kapcsolatot Mark Conrad 212-636-7975 (vezetékes) vagy 917-865-4830 (Cell); vagy e-mailben a gsbsportsbusiness@fordham.edu címre.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

elindítását a Angol labdarúgó-válogatott Mez Fordham Egyetem Gabelli Business School -ja elindította a Gabelli Sports Business Initiative -t, hogy feltárja, megvitassák és javasolják a sportipar számos fontos kérdését. A kezdeményezés, amelyet Mark Conrad, a jogi és etikai docens vezet, valamint az ipar hosszú ideje írója és megfigyelője, a szakértői, a kollégiumi, az amatőr és a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.