Kávé egy friss csésze új kutatási tanulmány

Matt Weik

1991-ben az Egészségügyi és Wellness Világszervezet figyelmeztette a kávé rajongóit, hogy kedvelt reggeli pick-me-up italuk rákot okozhat. Soha nem hallottam ezt a biztosítási igényt? Én sem. Holland labdarúgó-válogatott Mez Ugyanakkor ismét 1991 -ben olyan fiatal voltam, hogy megértsem, mi volt a kávé. A W.H.O. kijelentette, hogy vannak bizonyítékok azt mutatják, hogy a kávé karcinogén, AC Milan Mez és az embereket magasabb veszélybe sodorja a hólyagrák miatt. Nyilvánvaló, hogy ez nem akadályozta meg a tömegeket, hogy sorban várjanak a Starbucks vagy a Dunkin Donuts -on.

A mai megállapítások
A jó híreket nemrégiben tették közzé, meghatározva, hogy a 90 -es évek eleji eredményei nem tartanak annyira, mint ma. Valójában nem csak a rák veszélye nem jelentett, hanem a kutatási tanulmány most arra mutat, hogy motiválja az embereket, hogy kávét igyon, hogy megvédjék magukat a rák különböző fejlődésétől, valamint fokozzák az általános egészséget.

Az elmúlt 25 évben a kutatók kávét tanulmányoztak, és arról számoltak be, hogy a kávéfogyasztás rutinszerűen csökkenti a cukorbetegség veszélyét, és fokozza a hosszú élettartamot. A több mint 500 tanulmány befejezésével több mint 20 rák fejleményét vizsgálta meg ebben az időkereten, Liverpool FC Mez a kutatók nagymértékben megértik ennek a koffeinmentes kérdésnek a képességeit, hogy oly sokan kedveltünk és élvezzük. Megállapításaik rávilágítanak arra, hogy a rutin kávé képes megvédeni minket a máj, a méh, valamint a vastagbélrák ellen. kiissza!

Nem teljesen az erdőből?
A kutatási tanulmánynak azonban csak egy kis darabja van, amely némi aggodalmat váltott ki. Ez az a hőmérséklet, amelyben iszik a kívánt italokat (nem csak a kávét). A kutatók felfedezték, hogy a rendkívül forró italok, például a kávé, valamint a tea ivása képes fellendíteni a nyelőcső rák veszélyét. A kutatók csoportja megjegyezte, hogy annak érdekében, hogy a veszélytényezők növekedjenek, megkövetelné, hogy igyon italokat, amelyek 150 fokos Fahrenheit vagy annál magasabbak voltak. Ha megérti az igazságért, az italod soha nem olyan meleg, akkor nincs semmi aggodalom. Ugyanakkor azt javasolják, hogy az italok kissé félhessenek, mielőtt kortyolgatnák/becsapnák, csak hogy megbizonyosodjunk (vagy kiszabadítsuk a hőmérőjét, és ellenőrizze, hogy biztos, ha biztos akar lenni).

Mindezek ellenére el fogom menni, hogy még egy csésze kávét készítsek, és folyamatosan dolgozom – minden előnyt, amelyet ez a csodálatos ital kínál. Lehet, hogy valóban használok egy Starbucks -ot vagy Dunkin fánkot, amelyet a fejlesztésem során fejleszteni kell. Teljesen koffeinmentes vagyok egész idő alatt, és szuper produktív is!

Matt Weik 1991-ben az Egészségügyi és Wellness Világszervezet figyelmeztette a kávé rajongóit, hogy kedvelt reggeli pick-me-up italuk rákot okozhat. Soha nem hallottam ezt a biztosítási igényt? Én sem. Holland labdarúgó-válogatott Mez Ugyanakkor ismét 1991 -ben olyan fiatal voltam, hogy megértsem, mi volt a kávé. A W.H.O. kijelentette, hogy vannak bizonyítékok azt mutatják, hogy a kávé…

Leave a Reply

Your email address will not be published.