A legfrissebb kutatási tanulmány felfedezi a gyors súlycsökkentéseket, amelyek nem kapcsolódnak az elit bokszok

versenyképes sikeréhez, amely hozzájárul a webhely archivált, kombinált sportbiztonsági tanulmányainak felsorolásához Felfedezése, hogy a gyors fogyás nem kapcsolódott a bokszok versenyképességéhez.

A legutóbbi, a Fast Fise Loss címû tanulmányban nem kapcsolódik az elit ifjúsági olimpiai stílusú bokszok versenyképességéhez, a kutatók elemezték a különböző európai országok ifjúsági Watford FC Mez bokszolóinak teljesítményét. Megvizsgálták, hogy a bokszosok gyors fogyás módszereket, valamint verseny sikereiket használtak -e. A kutatási tanulmány beépítette azokat a gyors fogyás módszereket, ahol nem kapcsolódott a verseny sikeréhez.

A teljes absztrakt a következőképpen olvasható:

Célja:

A kutatás célja az volt, hogy elemezze a gyors fogyás (RWL) hatását az elit ifjúsági olimpiai stílusú ökölvívók versenyképességére. Ezenkívül ez a kutatási tanulmány elemezte a módszer módszerét, valamint a súlycsökkentés, a súlykezelési protokollok, valamint a kapcsolódó tüneteket a tizenkét európai ország ifjúsági bokszolóiban (n = 83; minden férfi; 17,1 ± 0,9 y).

Mód:

Az adatokat egy átfogó kérdőív felhasználásával gyűjtötték össze a súlycsökkentésről, valamint a kapcsolódó protokollokról, valamint a legmagasabb szintű kontinentális bajnokság előtt. A verseny eredményeit úgy szerezték be, hogy megfeleljenek az UP-nak egy dichotomos változó felhasználásával: érem győzelme és nem nyertes az Európai Bajnokságon.

Eredmények:

A bináris logisztikus regressziós elemzés azt sugallta, hogy a „bokszélmény” jelentősen kapcsolódik a kritérium versenyképes eredményéhez (OR = 1,33, 95% CI = 1,06-1,66, Nagelkerke RSQ = 0,11), a versenyképességi siker nagyobb esélyével sokkal tapasztalt bokszolók számára. Az összes ifjúsági bokszoló közül csak 25% -ot vontak be az RWL csoportba, függetlenül a súlyosztályú rétegződésüktől. Az összes ifjúsági boksz több mint 45% -a önmagában jelentette be a különféle súlycsökkentési technikák egyidejű kombinációját, amelyeket a fő egészségügyi és wellness veszélyeknek tekintnek. Végül, a bokszolók 33% -a tapasztalta az izomtömeg -gyengeséget az RWL következménye.

Következtetések:

Kutatási tanulmányunk bizonyítékot szolgáltatott a patogén súlykezelési protokollokról, amelyeket az ifjúsági bokszok általában átfognak, valamint a jelen FC Utrecht Mez eredmények azt mutatták, hogy az RWL nem felel meg a verseny sikerének az európai elit olimpiai stílusú bokszok versenyén. Ezért javasolunk egy kötelező akadémiai programot, amelynek ugyanakkor az összes fent említett kérdést meg kell céloznia, beleértve mind az egészség, mind a teljesítményveszélyes következményeket.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – A bokszok örömmel nem örülnek RB Leipzig Mez a 2016. november 17 -i gyors súlycsökkentő gyakorlatok versenyelőnyének. “Biztonsági tanulmányok”
Tanulmányi fájlok Pro Boxer Gyors súly megszerzési adatokat 2021 -es, Kaliforniában, “Biztonsági tanulmányok”
Tanulmány – Gyors súly megszerzése, valamint a Boxing Bout kimeneti értékének hiánya, 2016. sz.

versenyképes sikeréhez, amely hozzájárul a webhely archivált, kombinált sportbiztonsági tanulmányainak felsorolásához Felfedezése, hogy a gyors fogyás nem kapcsolódott a bokszok versenyképességéhez. A legutóbbi, a Fast Fise Loss címû tanulmányban nem kapcsolódik az elit ifjúsági olimpiai stílusú bokszok versenyképességéhez, a kutatók elemezték a különböző európai országok ifjúsági Watford FC Mez bokszolóinak teljesítményét. Megvizsgálták, hogy a bokszosok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.