Funger sztrájkok ismét

Készítettem a „funger” szót, hogy elmagyarázzam a szórakozásból való étkezést, nem pedig az éhség helyett = „Fun-Ger”

Ma volt a fő funger nap. Valamilyen oknál fogva csokoládé ördög vagyok. Ma délután körbejártam a táskámat, és felfedeztem egy régi granola bárot, amelyben csokoládé van.
A legújabb videóim

Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
Nagyszerű hallgatás – könyv és podcast értékelési sorozat
Aztán Lisa Jewell eltűnt – az Audible, az Amazon vagy a Bármilyen könyv eladásra kerül.

A ‘Akkor eltűnt’ nagyszerű hallgatás? Itt van a véleményem!

Sokkal további vélemények, linkek és ajánlások, ellenőrizzük a RUNEATREATEAT.com webhelyet

További videók

0 másodperc 4 perc, 20 másodperc

Következö
A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
08:21

Élő
00:00
08:21
04:20

De ez nem vágta Brazil labdarúgó-válogatott Mez le, így vacsora után ezt választottam – a perec M & MS. Az első alkalommal nem voltam rájuk, hogy kipróbáltam őket, bár még egy lövést akartam nekik. Nem mogyoró M & MS, bármennyire sokkal jobb, mint semmi.

A vacsorát bab, valamint a sajt burritók készítették, amelyeket az anyám tegnap főzött. Sokkal sokkal jobbak, mint a konzerv! Ezek valóban Ben burritók, tehát a fantasztikus edények.

Ráadásul néhány ilyen új chipből, amelyeket a TJ -kből választottam. Szeretem őket, bár biztosan kapsz tőlük „magányos” ízét.

Csomagoltam az Ab & J -t egy délutáni snackre. Mivel nem volt AB (mandulavaj) reggelivel vagy ebéddel, nem akartam még egy percet várni egy kis dióvajra!

Az irodámon kívül készítettem a fényképet 🙂

Most megpróbálom összegyűjteni az összes öngyilkosságot a vásárlás során, hogy Arsenal FC Mez megakadályozzam magam, hogy ezeket a süti morzsákat egy tálba öntsem, hozzáadva a tejet, és olyan Japán labdarúgó-válogatott Mez étkezést is, mint egy fantasztikus vajjal töltött gabonafélék.

Isten segítsen nekem.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Készítettem a „funger” szót, hogy elmagyarázzam a szórakozásból való étkezést, nem pedig az éhség helyett = „Fun-Ger” Ma volt a fő funger nap. Valamilyen oknál fogva csokoládé ördög vagyok. Ma délután körbejártam a táskámat, és felfedeztem egy régi granola bárot, amelyben csokoládé van. A legújabb videóim Aztán eltűnt – könyv -áttekintés Nagyszerű hallgatás – könyv…

Leave a Reply

Your email address will not be published.