Fitbit a Daily Show -n Jon Stewart

First Colbert -rel, most Stewart! A tegnap esti új epizódon a The Daily Show -nak, Jon Stewart -nal, a vendég szerző, David Rose beszél Jon -szal az új „Elvarázsolt tárgyak” című könyvéről.

Görgessen kb. 18: 45 -re, ahol David megemlíti, hogy a családja hogyan használja fel a Fitbit -et, hogy „mindenki egészséges maradjon”. Nézze meg a videót közvetlenül a Daily Show webhelyén!

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem az orvosi diagnózis vagy Amerikai labdarúgó-válogatott Mez kezelés helyettesítésének szánt. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Valencia Mez Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, FC Porto Mez az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin elindítása előtt.

First Colbert -rel, most Stewart! A tegnap esti új epizódon a The Daily Show -nak, Jon Stewart -nal, a vendég szerző, David Rose beszél Jon -szal az új „Elvarázsolt tárgyak” című könyvéről. Görgessen kb. 18: 45 -re, ahol David megemlíti, hogy a családja hogyan használja fel a Fitbit -et, hogy „mindenki egészséges maradjon”. Nézze meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.