Hogyan érheti el Leslie Smith jogi lépése az UFC ellen, a Project Spearhead céljainak

elérése érdekében Leslie Smith a legfontosabb MMA harcos. Két küzdelem győzelme alatt állt, aki az utolsó négy ütésből háromot nyert (a mostani tollas bajnok, Cris Cyborg kezével), amikor az UFC elengedte a szervezetből.

Smith -t 2018. április 21 -én harcolták az UFC Fight Night 128 -ban. Ellenfele nem tett súlyt. Smithnek megfizették a „show” és a „győzelem” pénzt a butért, az utóbbi az UFC -vel kötött szerződéséről, majd elengedték a promócióból. A szerződését nem megújították.

Ez nem lenne különösebben figyelemre méltó, hanem az a tény, hogy Smith akkoriban a ProjectSpearhead ideiglenes elnökeként jár el.

A ProjectSpearhead bizonyítja, hogy a mai napon a legsikeresebb erőfeszítés az UFC Labor szervezésére Bologna FC 1909 Mez vagy szövetségbe történő megszervezésére. Smith hangos volt, és lépéseket tett az ideiglenes elnöki szerepében, amikor az UFC -vel való kapcsolata véget ért.

Smith bejelentette szándékát, hogy jogi lépéseket hajtson végre az UFC ellen, és akaratlanul az UFC éppen most adta át a ProjectSpearhead -et, amire szüksége van.

A ProjectSpearhead egyszerű küldetési nyilatkozattal rendelkezik. A szervezet meg akarja határozni, hogy az UFC harcosokat jogilag független vállalkozóknak vagy alkalmazottaknak tekintik -e. A választól függően a harcosok eltérő törvényes jogaikkal és különféle lehetőségekkel rendelkeznek érdekeik megszervezéséhez.

A kérdésre adott válasz nem feltétlenül könnyű feladat. A ProjectSpearheadnek az UFC -vel kötött szerződéses harcosok 30% -ának szüksége van egy engedélykártya aláírására. Ez körülbelül 150 harcos. A harcosok hírhedten nehéz csoportot szerveznek. Bár minden nap egyre több aláírnak, még nem érik el ezt a célt. Miután elérte a szervezet, elküldheti a kártyákat a Nemzeti Munkaügyi Kapcsolatok Testületének (NLRB), ahol az NLRB 11 tényező listáját vizsgálja meg annak eldöntésére, hogy a harcosok független vállalkozók vagy alkalmazottak.

Írja be Leslie Smith távozását és a Nemzeti Munkaügyi Kapcsolatokról szóló törvény 8. a) (1) és (3) bekezdését.

Ezek a szakaszok, amint azt Smith ügyvédje megjegyezte a beágyazott tweetben, jogellenessé teszi a munkáltató számára, hogy megtorló intézkedéseket hozzon egy alkalmazott ellen, mert a szakszervezeti tevékenységükre tett erőfeszítéseik miatt.

Smith azon a véleményen van, hogy pontosan ez történt, és nyilvánvalóan jogi lépésekkel fog kérni a jogorvoslatot.

Ha követik, akkor az első dolog, amit az NLRB -nek el kell döntenie, az, hogy Smith alkalmazott vagy független vállalkozó volt – pontosan a ProjectSpearhead kérdésre kell válaszolni, hogy előrelépjen a céljainak.

Smith jogi lépése nem az első a maga nemében, Manchester United Mez és precedens van az ő javára.

A közösségi buszvonalakban/a Hudson megyei ügyvezető igazgató kifejezetten hasonló csatát játszott, ahol egy munkavállaló állítólag a munkáltató jogellenes megtorlását állítja. A munkáltató azt állította, hogy a panaszos független vállalkozó, és nem volt állva. A s. 8 (a) (3) Megtudási vád A testületnek el kellett döntenie ezt a kulcsküszöb kérdését.

Az UFC valószínűleg azt fogja Olympique Marseille Mez mondani, hogy véget vetnek egy szerződésnek, amely véget ért. Smith azt állítja, hogy ő olyan alkalmazott, aki ellen jogellenesen megtorlott. Végül az NLRB valószínűleg Smith, az UFC, a ProjectSpearhead és az összes UFC harcosnak ad választ a millió (milliárd) dollár kérdésére – az UFC harcosok alkalmazottak vagy vállalkozók?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Leslie Smith tisztességtelen munkaügyi gyakorlati díjat nyújt be az UFCMay 2, 2018.
Jake Paul az MMA munkaügyi ügyvédjéhez: „Hit Me a DMS -ben”, 2022. október 7.
UFC 1 v. Az MMA egységes szabályai; Néhány szórakozás a Historymarch 2014., 17.

elérése érdekében Leslie Smith a legfontosabb MMA harcos. Két küzdelem győzelme alatt állt, aki az utolsó négy ütésből háromot nyert (a mostani tollas bajnok, Cris Cyborg kezével), amikor az UFC elengedte a szervezetből. Smith -t 2018. április 21 -én harcolták az UFC Fight Night 128 -ban. Ellenfele nem tett súlyt. Smithnek megfizették a „show” és…

Leave a Reply

Your email address will not be published.