Az igazi ok

Az igazi ok, amiért panaszkodom a hideg miatt, annak ellenére, hogy SoCalban élek, valószínűleg azért van, mert rabja vagyok a reggeli smoothies -nak.

Az igazi ok, amiért fáradt leszek a hétvégi versenyre, az az, hogy nem vettem fel a hét közepén pihenőnapot a hét futásából. Nem tudtam, hogy mindaddig, amíg ma reggel nem voltam egy könnyű 4 miler mérföldön. Kudarc.
Legújabb videóim

Unorthodox Book and Netflix Review
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Egy jó hallgatás – könyv, podcast Olympique Marseille Mez és vizuális szórakoztató áttekintő sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
07:28

Az az oka, hogy soha nem eszem zabot egy üvegedényben, az az, hogy tisztítom az összes dióvaj edényt.

Az igazi ok, amiért nincs barátaim, és ma 59 olvasót veszítenek el, az az, hogy nem tudtam magam elküldeni, hogy ne tegyem közzé ezt a képet. A köröm tegnap este leesett! Furcsa módon izgatott voltam, és meg kellett osztanom.

Az igazi ok, amiért elnyerem a „nap leginkább véletlenszerű hozzászólása” díjat, az az, hogy megszállottja vagyok, hogy a grúziai Savannahba menjek. Fogalmam sincs, miért, és nem is tudok semmit a területről. Csak álmodok egy Savannah és New Orleans -i utazásról. Véletlenszerű, igaz?

Az igazi ok, amiért nem fogok újra közzétenni ma este, az az, hogy Las Vegasba megyek! Még nem vagyok izgatott, ez valószínűleg megüt, amikor eljutok az állami vonalhoz.

Az igazi ok, hogy „mi történik Vegasban, nem marad Vegasban”, az az, hogy van egy blogom, és túl sokat osztozom rajta. Utoljára, amikor Vegasban voltam, február volt! Túl hosszú volt.

Meglátogattuk a Serendipity -t és sétáltunk. Volt néhány más kisebb részlet is.

Különben is, mondj egy kis imát, hogy egy darabban érkezzek oda, és jó hétvégét kívánok. Még mindig megpróbálok rázni egy „kikapcsolódást”, és remélem, hogy átléptem a Nevada határát, és felgyorsítanak engem!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Folytassa ezekkel:

Valódi tippek az új barátok megszerzéséhez

Valódi tippek az új barátok megszerzéséhez

Tippek, hogy felnőttként új barátokat szerezzenek. Hogyan lehet új emberekkel és barátságokkal találkozni a 20 -as és 40 -es években. Futtassa az Eat Repeat Vid -t

Vicces Valentin -nap a futók számára – ossza meg az Instagram -ot, a Facebook -ot vagy a Tiktok -t!

Vicces Valentin -nap a futók számára – ossza meg az Instagram -ot, a Facebook -ot vagy a Tiktok -t!

A legjobb vicces Valentin -nap a futók számára, hogy megosszák az Instagram -on vagy a Facebook -on. ossza meg a futó legjobb barátjával és

A Hamilton Musical 11 legfontosabb része

A Hamilton Musical 11 legfontosabb része

Top 11 legjobb idézet Hamiltonból és a Hamilton Musical személyesen látásának kedvenc részei Los Angeles Pantages -ban

hamis híres – ez a befolyásoló vállalja, mennyire valós

hamis híres – ez a befolyásoló vállalja, Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez mennyire valós

A Fake Famous befolyásoló és életmód blogger áttekintése. Új HBO film az Instagram befolyásolókról és a

Vicces Valentine a futók számára

Vicces Valentine a futók számára

Vicces Valentine a futók számára. Mémek és közösségi média hozzászólások a futók számára. Vicces Valentin -nap a futáshoz és

Valentin -nap a futók számára – vicces mémek az Insta számáragramm

Valentin -nap a futók számára – vicces mémek az Instagram számára

Valentin -napi mémek a futók Vissel Kobe Mez számára. Vicces kártyák február 14 -én a futó haverod vagy partner számára. Ossza meg a Instagram -on a

⚡ Shareaholic által

Az igazi ok, amiért panaszkodom a hideg miatt, annak ellenére, hogy SoCalban élek, valószínűleg azért van, mert rabja vagyok a reggeli smoothies -nak. Az igazi ok, amiért fáradt leszek a hétvégi versenyre, az az, hogy nem vettem fel a hét közepén pihenőnapot a hét futásából. Nem tudtam, hogy mindaddig, amíg ma reggel nem voltam egy…

Leave a Reply

Your email address will not be published.