A Chambers USA 2022 sportjogi rangsorában szereplő globális sportképviselők

A Global Sports Advocates -t a nemzet egyik legfontosabb sportügynökségének a Chambers USA rangsorolta. Ezenkívül az alapító partnert, Paul Greene -t és Matthew Kaiser -t külön -külön a Chambers USA -ként rangsorolták. Paul a „Band 2” -ben van, és Matthew -t „munkatárs nézni”.

Paul Greene

A globális sportképviselők képviselik a sportolókat, edzőket, csapatokat, klubokat, vezetőket, ügynököket, sportvezetőket és más érdekelt feleket, amelyek a sportipar teljes spektrumával szembesülnek. Ez magában foglalja a doppingellenes szabálysértésekkel kapcsolatos vádak védelmét, a kötelességszegés állítások elleni védekezést, a szerződések tárgyalását és a szerződés megsértése elleni őrzést, a csapatválasztási viták kezelését és a sportolók védelmét a nevük, képük és hasonlóságuk jogosulatlan felhasználása ellen.

Paul, akit 2011 óta a Chambers USA -ban egyénileg elismertek, számos jelentős sportjogi ügyet kezelt mind belföldön, mind külföldön. Néhány figyelemre méltó sikere közé tartozik az UFC könnyűsúlyú bajnok, Jon “Bones” Jones képviselete az UFC választottbírósági eljárása során, valamint a Nevada Állami Atlétikai Bizottság előtt, valamint Yokohama F. Marinos Mez az orosz pálya sportolója, Darya Klishina a 2016. évi Rio olimpia sürgősségi fellebbezésében, amely lehetővé tette számára, hogy versenyezzen a versenyben a versenyben. Az olimpián. Paul a LawinSport és a Labdarúgó -jogi vezető sportjogi publikációk szerkesztõ igazgatóságának tagja, és sportjogi órákat tanított a Maine Law, az UNH Law és az ISDE LLM programjában, Madridban, Spanyolországban.

Máté fellebbezésében sikeresen képviselte Aleksei Medvegyev kerékpárosot a Sport Választottbíróságon, és a Moldovai Köztársaságba utazott, hogy tanácsadást nyújtson a Moldovai Nemzeti Olimpiai és Sportbizottságnak egy olyan tagszövetségbe tartozó irányítási vitában Az ország legnépszerűbb sportolói. Tagja a Sports Resolutions Pro Bono testületnek, és az ISDE nemzetközi és összehasonlító sportjogi LLM programjának részeként tanított Madridban, Spanyolországban.

A kamrák és a partnerek 200 joghatóságon keresztül működnek, Brighton & Hove Albion FC Mez hogy részletes rangsorolást és betekintést nyújtsanak a világ vezető ügyvédeibe. A Chambers and Partners több mint 200 kutatóból álló Athletic Bilbao Mez csoportot, akik évente több tízezer interjút készítenek, felhatalmazza a szervezeteket, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a jogi szolgáltatások kiválasztásakor. A Chambers USA rangsorolása olyan tényezők alapján számít ki, mint a jogi képesség, az ügyfélszolgálat, a jövőkép, az üzleti megértés és a pénz -érték.

“Az aranyszabvány a legfontosabb sportügynökök és a legjobb sportügyvédek rangsorolása” – mondta Paul. “Alapító partnerként rendkívül büszke vagyok erre az elismerésre, amelyet a Global Sports Advocates mint cég, és Matt idén tartott munkatársának rangsorolására.”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

A Global Sports Advocates -t a nemzet egyik legfontosabb sportügynökségének a Chambers USA rangsorolta. Ezenkívül az alapító partnert, Paul Greene -t és Matthew Kaiser -t külön -külön a Chambers USA -ként rangsorolták. Paul a „Band 2” -ben van, és Matthew -t „munkatárs nézni”. Paul Greene A globális sportképviselők képviselik a sportolókat, edzőket, csapatokat, klubokat, vezetőket,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.