Zuhany javaslatok a futók számára

Ez egy szponzorált közzététel, amelyet a Vagisil nevében írtam. Minden vélemény 100% -ban az enyém.

Szia! Ma a Vagisil -vel dolgozom, hogy megosszam néhány javaslatot a test egészséges állapotának megőrzéséről, valamint az edzés vagy futás után kiegyensúlyozottan. Ha rabja az edzéshez vagy a futáshoz, akkor valószínűleg hetente többször izzad. Az jó!!
A legújabb videóim

Maratoni edzés 6. nap
Maratoni edzés napja 6. A blog frissítésének futtatása.

További videók

0 másodperc 1 perc, 19 másodperc

Következö
Maratoni edzés 2. napja
01:45

Élő
00:00
08:21
01:19

De megértem néhányat, akik intézmény vagy munka után futnak, napi egynél több zuhanyt vesznek igénybe, és ez bőrproblémákat vagy más problémákat okozhat. Tehát csevegjünk néhány zuhanyozásról a futók számára …

1. A fitneszközpont futó haj:

Ez sok futó számára ez a legjelentősebb sérelem – „A hajam nagyon izzadt, és mindennap kell mosnom!”

De mindannyian ismét és ismét elmondták nekünk, hogy nem várják el, hogy naponta mossa a hajunkat, mivel ha megteszi, ez jelentős csalódást okoz a háztartásának, valamint a 2. osztályos oktatónak, valamint az ég őszén is. Mint mindenki megérti, az volt, hogy VfL Wolfsburg Mez mindennap mossa a hajad. módszer a menni.

Hogyan lehet megakadályozni a hajmosást mindennap:

– Tedd fel egy olyan módszerbe, amelyben marad, és nem gyűjt további izzadást a válláról. Ez a hajától függ, ezért próbáljon ki néhány különféle módszert, amíg nem fedezi fel, mi működik az Ön számára. Csatlakoztasson bármilyen típusú hajat, amely elakad az ügyéhez vagy a nyakához.

– Hagyjon helyet a fején, hogy izzadjon, hogy kijuthasson. Ne készítsen egy nagyon szoros póni farkát vagy zsemvet, amelyet a fejedre ragasztanak. Használjon egy erős gumi sávot, hogy tartsa a haját, de nyomja meg, és húzza egy kicsit a lófarok alapját, hogy lazítsa meg a fejét.

– Ha elvégezted a futást, vegye le, és tedd le bármilyen kiegészítő izzadást. Ezután tegye egy kupakba zuhanyozás közben.

– A zuhanyból kiszáradjon bármilyen típusú, nedves területet. Hagyja Vissel Kobe Mez teljesen megszáradni, valamint a száraz samponot használni. stílus, mint általában.

Elismerem, hogy ez nem működik 12 mérföldre Floridában júniusban, azonban ez rövidebb futásokhoz is működhet, és télen is. Ha azonban 100% -ban „mossa meg a haját mindennap”, akkor próbálja ki, amikor ezekkel a javaslatokkal, és nézd meg, működik -e. Most, hogy kitaláltam, hogy mi Juventus Mez működik a hajam számára, sokkal egyszerűbb, hogy elkerülje a heti néhány napot.

2. Használjon mérsékelt testmosást, valamint egy speciális mosodát az érzékeny területeken.

Ha fut, izzadás, napfényes, valamint testvilágítás, kopás, valamint minden alkalommal zuhanyozás, érdemes gondolkodni egy testmosókról, amely egyszerű a bőrén, és nem irritálja, vagy nem szárítja meg. ki.

A nem lélegzetelállító alulszállító vagy szűk ruhadarabok (ahem, futó rövidnadrág) viselése elősegítheti a nedvesség nem kívánt felhalmozódását, amely elronthatja a pH-egyensúlyt a hüvelyben-az élesztőfertőzések első számú oka, valamint az egyéb irritáció. A vagisilt kifejezetten pH -kiegyensúlyozottnak és szelídnek tekintik, hogy egészséges maradjon a test ezen területe.

Eltekintve attól, hogy a nem lélegzetelállító alulszállító vagy szűk ruhadarabok (Ahem, futó rövidnadrág) használhatják a nedvesség nem kívánt felhalmozódását, amely megzavarhatja a hüvely pH-egyensúlyát-az élesztőfertőzések első számú oka, valamint más irritáció, valamint egyéb irritáció – Bármennyire őszintén szólva, bármi eldobhatja a pH -egyensúlyát, például a futást, a edzést, a terhességet, a menstruációt … még a szexet is! Ezért lehet nagyszerű koncepció a ThePh Balance mosodának használata, miközben a zuhany alatt van bármilyen más speciális zuhanytermék tetején, amelyet az egyensúly eléréséhez használ.

A vagisil pH -mosoda az egyetlen mosoda, amelyben klinikailag bebizonyosodott, hogy segíti a nőket egészséges egészséges pH -k megőrzésében, hogy egész nap pozitív és tiszta legyen. Úgy tervezték, hogy megtisztítsa, biztosítsa, valamint megőrizze sok intim terület egészségét és wellness -jét. A nő a női terület körüli bőr a test legérzékenyebb és legfinomabb része, és valójában olyan speciális verejtékmirigyekkel rendelkezik, amelyek különböznek a test sok más régiójában található. Fogalmam sem volt!

TIPP: Ha a test más részein chafe égési sérülései vannak, érdemes gondolkodni, hogy egy szappannal mossa ki őket, hogy levágja a szúrást. Ha a zuhanyt a hűvösebb oldalon tartja, segíthet a vágások megnyugtatásában is, de nem vagyok elegendő ehhez!

3. Vizsgálja meg a lábát:

Most, hogy jók, valamint tiszta (zuhanyzó), ellenőrizze, hogy a lábad hólyagokat, kopást és beépített vagy megsérült körmöket.

Alapvető fontosságú, hogy megőrizze a lábujj körmét, valamint hogy segítse őket, hogy megakadályozzák őket, hogy folyamatosan ütközzenek a futócipő elülső részén, és végül feketévé váljanak, valamint potenciálisan leesjenek!

Ha elfogja a lábujját a köröm körül, és az egyik oldalon fáj, az lehetA beépített köröm elkezdi ásni a bőrébe. Győződjön meg arról, hogy meg van vágva, és nem növekszik a bőrébe. Átázhatja, és megpróbálhatja meglazítani a körmöt, és motiválni azt, hogy közvetlenül nőjön fel, vagy megtegye azt, amit csinálok, valamint egy szakembert.

Ha mindig egy hólyagot kap egy adott területen, gondoljon a zokni vagy a cipő megváltoztatására. Ne válasszon rá, de szükség esetén távolítsa el a nyomást, és hagyja, hogy gyógyuljon.

Ne dugja le a lábát a csontra – néhány kallusz vagy durva folt védi a lábad a hólyagok megszerzésétől, valamint a bőr és a csupasz puha és csupasz is problémákat okozhat. Ezért elengedhetetlen a test megértése.

Csináljon egy gyors fejét a lábujjig, ellenőrizze, hogy mikor vagy kétszer hetente kétszer, és ellenőrizze az újbóli megismétlődő kopást, a bőrpírot vagy a bőrirritációt.

4. Bónusz tipp: A futás után 30-60 percen belül enni, azonban ne enni a zuhany alatt.

A nedves szendvicsek nem bueno. (Ne kérdezd pontosan, hogy tudom.)

Kérdés: Énekelsz a zuhany alatt?

Ha kijelenti, hogy nem, akkor azt feltételezem, hogy egyáltalán nem énekelsz …

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

valódi javaslatok új barátok megszerzésére

valódi javaslatok új barátok megszerzésére

Javaslatok, hogy felnőttként új jó barátokat szerezzenek. Pontosan hogyan lehet kielégíteni az új embereket, valamint a barátságokat a 20 -as években, valamint a 40 -es években. Futtassa az Eat Repeat Vid -t

Lábfájdalom a futóknak – javaslatok és források a sérülések kiképzéséhez

Lábfájdalom a futóknak – javaslatok és források a sérülések kiképzéséhez

A legfinomabb webhelyek, valamint a lábfájdalom tetején a futók számára. A futó lábfájdalom lehet íngyulladás vagy feszültségtörés. Ch -ch

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Élelmezési napló, amit egyszer reggeliztem, ebédet, vacsorát és snackeket ettem. plusz

Februári naptár a futók számára, gyorsabb tippekkel

Februári naptár a futók számára, gyorsabb tippekkel

Teljesen ingyenes nyomtatható naptár a futók számára. Futtatási javaslatok a gyorsabb eléréshez 2020 februárjában. Edzésnaptár PDF a tervek megtervezéséhez is

Coronavírus a futók számára – amit meg kell tudni

Coronavírus a futók számára – amit meg kell tudni

Coronavírus információ a futók számára. Futhat -e a Covid19 kitörés során. A lemondott vagy késleltetett maratonok felsorolása D

5 Egyszerű javaslat a futás után nyújtáshoz

5 Egyszerű javaslat a futás után nyújtáshoz

Pontosan hogyan lehet nyújtani egy futás után. 5 Javaslatok a futók nyújtásának megkezdéséhez. Pontosan milyen gyakran, valamint pontosan, mennyi ideig kell Strech -t és E -t

⚡ Shareaholic által

Ez egy szponzorált közzététel, amelyet a Vagisil nevében írtam. Minden vélemény 100% -ban az enyém. Szia! Ma a Vagisil -vel dolgozom, hogy megosszam néhány javaslatot a test egészséges állapotának megőrzéséről, valamint az edzés vagy futás után kiegyensúlyozottan. Ha rabja az edzéshez vagy a futáshoz, akkor valószínűleg hetente többször izzad. Az jó!! A legújabb videóim Maratoni…

Leave a Reply

Your email address will not be published.