A legjobb hely a folyó vizes palackok és üzemanyag -övek pontozására

Hello! Mi újság? Tegnap furcsán nem voltam éhes, Urawa Red Diamonds Mez mert furcsának éreztem magam, majd hirtelen úgy döntöttem, hogy szükségem volt egy sürgősségi snackre. Írja be: édesburgonya tots.

És jó volt.
A legújabb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Így ment, és az eredmények!

További videók

0 másodperc 5 perc, 19 másodperc

Következö
Maratoni edzés 6. nap
01:19

Élő
00:00
08:21
05:19

Folyó vizes palack – kézi tartás

Ma reggel az új vizes palackomat használtam a futáshoz. Ezt a hétvégén a Marshall -ban szereztem! Szükségem volt egy új, kézi vizes palackra, mert a La Marathon alatt eldobtam az enyémet. Dán labdarúgó-válogatott Mez Igen én voltam.

Akárhogyan is. Olcsó vagyok, és arra várok, hogy észrevegyem a Marshall-ban, így néhány hónappal később végre megtörtént. De egész idő alatt nem vártam üres kézzel – a legjobban az üzemanyag -öv Francia labdarúgó-válogatott Mez elérte a legjobban. Csak a vadászaton kell maradnia.

Ezt a Nathan -palackot úgy alakítják ki, hogy egyszerűbb legyen, mert a tetején bőresebb. De ez különbözik attól, amit megszoktam, tehát eleinte furcsa volt.

Tetszik, hogy nagy, és volt egy zsebük üzemanyagot vagy pénzt tartani.

Nem tetszik, hogy nehéz inni. Mivel a palackot a nyakán tartja, nem csak kinyomhatja, hogy kiszabaduljon a víz. Ki kell szopnia a vizet, ami nehéz futás közben.

*MEGJEGYZÉS: Amint rájöttem, ezt a többi futamom többi részét 22 különböző TWSS vicc készítéséből beszéltem. Anya, örülned kellene rólam, hogy hölgy vagyok.

A futásom után konferenciabeszélgetésem volt, és nincs időm főzni valamit, így gyors és finom turmixot készítettem.

Mangó krém turmix

1 Scoop Vega vaníliafehérje por

1/2 csésze fagyasztott mangó (vagy friss)

1 csésze mandulatej

jég

Opcionális: Chia magok

Kérdés: Mit vacsorázol ma este?

Ötletekre van szükségem.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Hello! Mi újság? Tegnap furcsán nem voltam éhes, Urawa Red Diamonds Mez mert furcsának éreztem magam, majd hirtelen úgy döntöttem, hogy szükségem volt egy sürgősségi snackre. Írja be: édesburgonya tots. És jó volt. A legújabb videóim 19 antitestvizsgálat Vettem a COVID19 antitest tesztet. Így ment, és az eredmények! További videók 0 másodperc 5 perc, 19…

Leave a Reply

Your email address will not be published.