Proatbran

Megismételtem! Hagytam magamnak, hogy túl sokáig elakadjam a futásomat, ami a futás utolsó felére utalt, amire gondoltam, a reggelire gondoltam. Éhes voltam, és az alábbiak mindegyikét gondoltam:

Smoothie PB pirítóssal az oldalán

Turmix egy tálban

Tojásszendvics

Fagyasztott gofri

Joghurtos tál

Panera bagel

Pizza tojás

Mindezek a választások még mindig olyan jól hangzik! Szeretem a reggelit. Szerencsére ma csak 4 mérföldet Club Tijuana Mez tettem, így nem kellett túl sokáig várnom enni. Amikor hazaértem, úgy döntöttem, hogy kipróbálom egy öreg, de Goodie – Oat Bran. Régebben megszállott voltam ezekkel a cuccokkal, és a zabliszt felett választottam (de nem a lopott lopott zabot, furcsa módon). Kiégettem magam a forró zab tálakon, és azt gyanítottam, hogy a blog zabliszt jelensége egy kicsit kikapcsol, mert szoktam, hogy a tömegben vörös fejű páratlan vagyok.
A legújabb videóim

Unorthodox Book and Netflix Review
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Egy jó hallgatás – könyv, podcast és vizuális otthoni szórakoztató áttekintő sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Gyönyörű partnerem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
05:31

Élő
00:00
08:21
07:28

Mivel sokkal több fehérjét próbálok beépíteni az étkezésembe, tudtam, hogy ennek a tálnak szüksége van valamire. Fontos fontolóra vettem néhány tojásfehérjét, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom a fehérjeport. Használtam egy gombócot ehhez az új ízhez-csokoládé mogyoróvaj kavarogva. Nem hibázhat azzal a kombóval!

Nem elégedett nekem elég édességet a zabkoriban, ezért hozzáadtam egy csomag vegyi anyagot, amely leütötte Leeds United Mez a Splendát. Akkor tökéletes volt. Proatbrannak hívom

Teteje mandulavaj és chia mag. Ez kényelem egy tálban egy hideg reggelen. Kár, hogy itt nem hideg! Nos, nem túl rossz – köszönöm a jóságnak, mert imádom!

A nap kérdése (találtam Belga labdarúgó-válogatott Mez rajta 9gag és reddit):

Mit választana:

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Megismételtem! Hagytam magamnak, hogy túl sokáig elakadjam a futásomat, ami a futás utolsó felére utalt, amire gondoltam, a reggelire gondoltam. Éhes voltam, és az alábbiak mindegyikét gondoltam: Smoothie PB pirítóssal az oldalán Turmix egy tálban Tojásszendvics Fagyasztott gofri Joghurtos tál Panera bagel Pizza tojás Mindezek a választások még mindig olyan jól hangzik! Szeretem a reggelit.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.