Az ABC 4 új MMA súlyosztályt

fogad el Holland labdarúgó-válogatott Mez ezen Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez a héten a Boxing Bizottságok Szövetségében, valamint a szabályozók számára, akik a szabályozók számára megállapodtak abban, hogy egyhangúlag hozzáadnak 4 új súlyosztályt a vegyes harcművészetekhez.

Érdemes megjegyezni, hogy az új súlyosztályok nem kötelezőek a promóterek számára, tehát egy olyan szervezet, mint az UFC, nem felel meg annak, hogy beosztást új súlyosztályokra bővítsék, ha nem akarják.

Mint az ABC minden szabályozási pozíciója, érdemes megjegyezni, hogy ez az előrelépés nem köti azonnal az összes tagbizottságot. Azok, amelyek az ABC követelményeinek alapértelmezés szerint azonnal átfogják ezeket az új osztályokat. Mások követelmények a megfelelő szabályozás vagy iránymutatás elfogadására a változás átfogására.

Az ABC MMA súlyosztályai ugyanolyan megfelelnek (az új osztályok merészen hozzáadva)

105 (csak nő)
115
125
135
145
155

165
170

175
185

195
205

225
265 +
266+

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az ABC elfogadja az MMA Unified RuleAugust 2, 2016, 7 megjegyzés frissítését
Az ABC azonnali visszajátszási politikát fogad el az MMAJULY 26. sz.
Mennyire egységes az MMA „egységes” politikája? Tigres UANL Mez 2021 február 16-án 1 megjegyzéssel

fogad el Holland labdarúgó-válogatott Mez ezen Uruguayi labdarúgó-válogatott Mez a héten a Boxing Bizottságok Szövetségében, valamint a szabályozók számára, akik a szabályozók számára megállapodtak abban, hogy egyhangúlag hozzáadnak 4 új súlyosztályt a vegyes harcművészetekhez. Érdemes megjegyezni, hogy az új súlyosztályok nem kötelezőek a promóterek számára, tehát egy olyan szervezet, mint az UFC, nem felel meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.