Canelo Alvarez és az NSAC megállapodnak a „szennyezett marhahús” clenbuterol -lelet

6 hónapos felfüggesztésével. Ma Saul “Canelo” Alvarez és a Nevada Állami Atlétikai Bizottság beleegyezett egy 6 hónapos felfüggesztésbe a bokszoló számára, aki megsértette az állam doppingellenes előírásait. A Clenbuterol bevétele.

Alvarez azt állította, hogy a pozitív kábítószer -tesztet a szennyezett mexikói marhahúsra vezethetik vissza. Mint korábban tárgyaltuk a Nevada irányelvei, lehetővé teszik a minimalizált szankciókat, és még a felfüggesztést sem azokban az esetekben, amikor a pozitív kábítószer -teszt a szennyeződésre vezethető vissza. Nevada legalább egy precedense nem szüntette meg a harcosot ilyen forgatókönyvekben, bár ez történt a Nevada doppingellenes előírásainak 2016. évi nagyjavítása előtt.

Ahelyett, hogy a védekezést érdeme alapján tesztelné, Alvarez és az NSAC beleegyezett egy 6 hónapos felfüggesztésbe, amely visszamenőleges hatályba lép 2018. február (a kábítószer -teszt dátuma), és nincs pénzbírság. A megállapodásban Alvarez megerősíti, hogy doppingellenes jogsértést követett el, tekintettel Nevada irányelveinek „szigorú felelősségének” helyzetére, de tagadta a gyógyszer szándékos lenyelését. A Bayer 04 Leverkusen Mez felfüggesztésen kívül Alvarez beleegyezett abba, hogy fizet egy vizeletvizsgálatot, mielőtt a következő Nevada -i harcot megelőzően 2018. augusztus 17 -én ütemezhető.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Vessen egy pillantást a Canelo Alvarez NSAC dopping HeakingMarch 29, 2018. évi jogi tájára 2 megjegyzéssel
A Nevada Állami Atlétikai Inter Milan Mez Bizottság felújítja a doppingellenes szabályokat, 2016. október 11. “Doping”
Nevada arra törekszik, Tigres UANL Mez hogy megnyitja a promóter könyvét a dopping ellen

6 hónapos felfüggesztésével. Ma Saul “Canelo” Alvarez és a Nevada Állami Atlétikai Bizottság beleegyezett egy 6 hónapos felfüggesztésbe a bokszoló számára, aki megsértette az állam doppingellenes előírásait. A Clenbuterol bevétele. Alvarez azt állította, hogy a pozitív kábítószer -tesztet a szennyezett mexikói marhahúsra vezethetik vissza. Mint korábban tárgyaltuk a Nevada irányelvei, lehetővé teszik a minimalizált szankciókat,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.