Áfonya muffin vs Rocky Road Quest Bar

Helló! Pontosan hogy állsz? Olyan Celta de Vigo Mez korán vagyok, hogy ez az idő a változás körül! Nevetséges. 3 órakor felébredtem, és arra késztettem magam, hogy csak kb. 3: 30 -ig feküdtem, amikor megértettem, hogy nem fogok elaludni. C’mon test óra! felzárkózik. Hát, legalábbis futtatni kezdve elindulok a blogmunkában.

Mivel én vagyok, és a ‘Em -nél is beszélünk, beszéljünk a hétvégi szórakoztató ételekről. Vettem egy Crème Brule keveréket, amelyet a közelmúltban készítek. Ez nem az egyik preferált desszertem (mert nem tartalmaz csokoládét), bár anyám és Bennek is tetszik, ezért azt akartam, hogy megnézhessem -e otthon.
A legújabb videóim

Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
Nagyszerű hallgatás – könyv és podcast értékelési sorozat
Aztán Lisa Jewell eltűnt – az Audible, az Amazon vagy Manchester United Mez a Bármilyen könyv eladásra kerül.

A ‘Akkor eltűnt’ nagyszerű hallgatás? Itt van a véleményem!

Sokkal további vélemények, linkek és ajánlások, ellenőrizzük a RUNEATREATEAT.com webhelyet

További videók

0 másodperc 4 perc, 20 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
04:20

Nem volt fogalmunk, amit csináltunk, de megcsináltuk (ez lehet az életem címe).

Jó volt, de még mindig nem az én preferált dolgom. Szerencsére sötét csokoládé volt – ez az én lekvárom.

Hasonlóképpen készítettem néhány baromfi mellet, így néhány gyors és egészséges ételt készítettem arra, hogy ezen a héten menjek. Soha nem főzök egyet – a maradékokról szól.

Nem futó vagy hírek során …

Miközben a bevásárlóközpontban voltam, megvásároltam azokat az új küldetési bárokat, egy új szemöldök -menetes helyre mentem. Amikor elmegyek a tipikus helyemre, csak látom bármilyen típusú nőt, amely elérhető. Nem vagyok túl válogatós. Csak azt mondom nekik, hogy tisztítsák meg őket, mivel vastag vagyok, mert a szemöldököm szőke. Egyébként nehéz látni őket, így nem tudok fizetni azért, hogy ritkán vagy vékonyak legyenek.

Nos, úgy érzem, hogy vékonyabbá tette őket, és egy furcsa darab hiányzik az egyik oldalról. Olyan volt, mint egy kopasz javítás, azonban egy közvetlenül a sorban. Lehurrogás.

Új küldetési bárok áttekintése:

A két legújabb Quest bár íze a Rocky Road, valamint az áfonya muffin. Nem olyan hosszú hátsó küldetés is jött ki, mint a Smores, valamint a zabliszt csokoládé chip.

Itt van az áfonya muffin íze-ez egy vanília-y alap, áfonyarabokkal, valamint valamilyen típusú graham vagy streusel.

Gondolatok: Jó, bár kissé mesterséges íze van. Csodálatos (amit szeretek). Bizonyos esetekben a küldetési rudakban található gyümölcsdarabok kissé rágó és szintetikus kóstolás (ez furcsa, mivel nem mindig érzem magam, tehát az ízlelőbimbóim is lehetnek).

Rocky Road Quest bár:

Gondolatok: A csokoládé bázis enyhe, nem túl csodálatos vagy csokoládé-y. Nagyon sok diódarab van benne, azonban nem vettem észre a pillecukor kóstolását vagy rágását (mégis fehér darabokat láttam). Kiválasztom a rudakat, vanília bázissal, valamint csokoládé darabokkal.

Összességében: Még mindig azt hiszem, hogy a Quest Nutrition a legjobban kóstoló fehérjebrokat teszi. Olyan sokféle típusú, valamint márkát próbáltam, valamint még nem is közel. Igen, drágák, bár valóban olyan ízűek, mint egy desszert – Montpellier HSC Mez különösen, ha süted őket.

A preferált küldetési rudak rendben vannak:

Csokoládé chip cookie tészta –

Zabliszt csokoládé chips –

S’mores –

Banán dió –

Sütik n krém

Halom a 7. mérföldes napon

Ez a Stack legelső hétfője a mérföldeken! Felkészültél arra, hogy ringatja?

A hét futási nehézségét Nathan szponzorálja. A héten napi naponta biztosítják a SpeedRaw Plus Waterbottle -t, valamint a neutron megszünteti a Runner fényszóróját! Vizsgálja meg minden nap a POTM frissítésével, hogy nyerjen.

Ideális időzítés a fényszóró számára november óta a Runner Security hónap. A napok sötétebbek, és nehéz látni, és kora reggeli vagy késő esti futásokon is láthatók. Még akkor is, ha nem fut a teljes sötétségben, rendkívül fontos. A kerékpárosok, valamint a sofőrök is elvonhatják a figyelmét, vagy nem láthatók – láthatók és biztonságban lehetnek.

Kövesse őket a @nathanSportsinc Twitteren, hogy sokkal több információt szeretne kapni a Runner Security hónapról, valamint a futó termékek sorozatáról.

Hagyjon megjegyzést ehhez a közzétételhez, és bekerül, hogy megnyerje a Nathan fényszóróját, valamint a kézi vízbotot! Holnap 21:00 órakor bezárul.

*Használja a #rermiles -t a közösségi hálózaton, hogy megossza az előrehaladását !!

Nézze meg ezt a közzétételt az 1. hét nyerteseire!

KÉRDÉS: Mit csinálsz ma a mérföldes veremért ??

Én: Elindultam egy kicsit futni – később megvizsgálom!

Jogi nyilatkozat: Nathan díjakat kínál a heti POTM Challenge -hez. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

49Save

A megosztás törődés!

49Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Új chobani joghurt mandulavajjal és kesudióval

Új chobani joghurt mandulavajjal és kesudióval

Új chobani dióvaj görög joghurt, valamint a mogyoróvaj chex gabona értékelése, valamint az információk. Joghurt tál mandulavajjal

Amit ettem ezen a hétvégén, valamint a legjobban, valamint a novemberi enni

Amit ettem ezen a hétvégén, valamint a legjobban, valamint a novemberi enni

Szia!! Mi újság? Melyek a hónap preferált része? Pontosan mennyit futott? Pontosan mennyit ettél? Miért vagyok a

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni azelőtt, mind a futás után

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni azelőtt, mind a futás után

A legfinomabb fehérjebárok a futók számára. Mit kell enni egy futás előtt, egy futás és snack után. Az 5 legjobban preferált sávom, valamint a táplálkozás BR

A legjobb őszi fehérjebárok áttekintése

A legjobb őszi fehérjebárok áttekintése

A legjobb sütőtök ízű őszi fehérje sávok áttekintése. Az íze kiértékelte a korlátozott kiadás RX -t, a küldetést, a clif sávokat, és ezek a

15 Gyors előtti snack ötletek

15 Gyors előtti snack ötletek

Mit kell enni, mielőtt futna, és mikor kell enni. 15 Gyors előtti snack koncepciók az új futók számára, valamint egy félmaratoni képzés

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Amit ma ettem az élelmiszer napló – Maratoni edzés 4. hét

Mit eszek egy nap alatt. Élelmiszer -napló futó blog edzés 4. hét

⚡ Shareaholic által

Helló! Pontosan hogy állsz? Olyan Celta de Vigo Mez korán vagyok, hogy ez az idő a változás körül! Nevetséges. 3 órakor felébredtem, és arra késztettem magam, hogy csak kb. 3: 30 -ig feküdtem, amikor megértettem, hogy nem fogok elaludni. C’mon test óra! felzárkózik. Hát, legalábbis futtatni kezdve elindulok a blogmunkában. Mivel én vagyok, és a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.