A Bodybuilding.com hirdeti a 2009-es Iron Man Pro/Arnold Classic Webcast

Bodybuilding.com hirdetéseit teljesen ingyenes 2009 Iron Man Pro/Arnold Classic Double Header-caste

Boise, ID-2009. január 07.-A BodyBuilding.com, az internet leglátogatottabb testépítése és fitnesz oldala, valamint a táplálkozási kiegészítők legnagyobb eladója, ismét egy teljesen ingyenes, All-hozzáférésű webes casting dupla fejlécet kínál, amely a 2009-es Iron Man Pro és A 21. Arnold Classic.

2009 Iron Man pro xx a Swami megjósolja
[Yt] vxtbvxckzwq [/yt]

A Bodybuilding.com élő színpadon és a kulisszák mögött sugárzást sugároz mindkét eseményhez. A közönség örömmel szolgálja a show előtti lefedettséget, interjúkat a profikkal, kiterjedt profilokkal, exkluzív szolgáltatásokkal a Bodybuilding.com Store-ból, a versenyblogok és még sok más!

Az IFBB Iron Man Pro a legjelentősebb és leghosszabb ideig tartó IFBB professzionális testépítő rendezvény a nyugati parton (most a 20. évükben), és az Inter Milan Mez egyetlen profi show Los Angelesben, a testépítés Mekkájában. A 3 legfontosabb döntős jogosult a következő olimpia úr versenyére.

Az Arnold Classic egy éves testépítés, fitnesz- és alakverseny (Arnold Schwarzenegger elnevezésű). Ez a legjövedelmezőbb verseny a testépítésben, számos nagy díjjal, valamint az év dicsekedési jogával. Branch Warren, Victor Martinez és még sok minden más harcol, hogy hazahozza a címet.

A 2009. évi Kashima Antlers Mez Iron Man Pro január 24 -én, szombaton, a Webcast Live lesz az L.A. Kongresszusi Központtól, Los Angelesben, Kalifornia. Az előzetes ítélvényezés PST 10: 30-kor kezdődik, és a férfiak döntőjének/női számának döntője 8:00 órakor kezdődik a PST.

A 21. Arnold Classic a Veteran Memorial Auditoriumból származik, az Ohio -i Columbusban található. Megtekintheti az Ms. International -t, a Fitness International asszony és az Mrs. Figure International Mrs. Olympique Lyonnais Mez EST 19:00 óráig, március 6 -án, pénteken. Hangoljon be a következő napon, március 7-én, szombaton, 12:00 órakor, a férfiak előzetes ítéletének és ismét 19:00 óráig a férfiak döntőjének.

„A Iron Man Pro és az Arnold Classic két kedvenc eseményem. Nagyon izgatott vagyok, hogy ingyenesen képesek vagyunk az interneten, hogy a világ minden tájáról származó rajongók megtapasztalhassák őket ” – mondja Ryan Deluca, a BodyBuilding.com vezérigazgatója.

Bodybuilding.com hirdetéseit teljesen ingyenes 2009 Iron Man Pro/Arnold Classic Double Header-caste Boise, ID-2009. január 07.-A BodyBuilding.com, az internet leglátogatottabb testépítése és fitnesz oldala, valamint a táplálkozási kiegészítők legnagyobb eladója, ismét egy teljesen ingyenes, All-hozzáférésű webes casting dupla fejlécet kínál, amely a 2009-es Iron Man Pro és A 21. Arnold Classic. 2009 Iron Man pro xx…

Leave a Reply

Your email address will not be published.