Új biztonsági szabályok a magas intézményi jégkorong -segédprogramban az agyrázkódások tartásában

(a szerkesztő megjegyzése: A beilleszkedés a tíz történet egyike volt.

MD, Lauren Nadkarni, az áprilisban a houstoni American Medical Society for Houstoni Orvostudományi Társaság 28. éves kielégítésénél kutatási tanulmányt nyújtott be, amely pontosan azt javasolta, hogy az új ellenőrzési szabályok miként eredményezték az agyrázkódási arány csökkentését a magas intézményi jégkorongos szereplőkben.

A 2014-15-es jégkorong-szezonban a Nemzeti Szövetség a High Institution Associations Kameruni labdarúgó-válogatott Mez Nemzeti Szövetség magasabb díjat használt fel a beszálláshoz és a hátulról történő ellenőrzéshez. Ez a szabálymódosítás jelentősen csökkentette a sérülési arányokat az ellenőrzés eredményeként, valamint Dr. Nadkarni azt akarta, hogy az agyrázkódási arányt is befolyásolják -e.

“A játékosok biztonságának javítására irányuló konkrét szabálymódosítás utáni két évben felfedeztük az agyrázkódások arányának figyelemre méltó csökkenését.” – mondta Dr. Nadkarni.

A sérülési adatbázis felhasználásával a kutatók megvizsgálták az agyrázkódások arányát, mivel a szabályváltozás előtti ellenőrzéssel szemben a három évszakban a három évszakban az agyrázkódások más kiváltóinak kiváltásával. A szabálymódosítás hatálybalépése Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez utáni két évszakban Atletico Mineiro Mez az agyrázkódások aránya 49 % -kal csökkent az ellenőrzés miatt. Az agyrázkódások aránya más kiváltók miatt változatlan maradt.

Szigorúbb büntetések beillesztése a beszálláshoz, valamint a hátrafelé történő ellenőrzés jelentősen csökkentette az agyrázkódási sérülések arányát az ellenőrzés során, ami védő hatással lehet az agy létrehozására, és csökkentheti a sporttól való távolságot.

Hasonló biztonsági szabályok a magas intézményi jégkorongban befolyásolhatják a jövőbeni szabályok kialakítását a hatékony sérülések megelőzése érdekében.

“Az ifjúsági sportok szabálymódosításai nem mindig távolítják el az ajánlásokat alátámasztó klinikai bizonyítékokat” – mondta Dr. Nadkarni. „Jelentős összefüggést fedeztünk fel a szigorúbb ellenőrző szabály és az agyrázkódások csökkentése között. Ez alátámaszthatja a jégkorong jövőbeli szabálymódosításának előmozdítását. ”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

(a szerkesztő megjegyzése: A beilleszkedés a tíz történet egyike volt. MD, Lauren Nadkarni, az áprilisban a houstoni American Medical Society for Houstoni Orvostudományi Társaság 28. éves kielégítésénél kutatási tanulmányt nyújtott be, amely pontosan azt javasolta, hogy az új ellenőrzési szabályok miként eredményezték az agyrázkódási arány csökkentését a magas intézményi jégkorongos szereplőkben. A 2014-15-es jégkorong-szezonban a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.