6 módon a cukor károsítja a testét

készítette Matt Weik

Cukor! Az a csodálatosan édes összetevő, amely szó szerint bármit is lehetne javítani, lassan megpróbálja elpusztítani. Fontolja meg a cukrot, mint a jedi elme trükkök. Még egy kicsit is tartós hatással lehet rád, a testére és az egészségére. Sokan nem ismerik a cukor káros hatásait, amíg túl késő van. Ne várja meg, amíg túl késő, hogy megváltoztassa a táplálkozási szokásait, hajtsa végre a változást ma. Olvassa el az alábbiakat, hogy megtalálja a 6 módszert, amellyel a cukor károsítja a testét.

1.) Cukor -összeomlás
Úgy gondolom, hogy sokan megértik a cukorbaleset fogalmát. Ami felmegy, le kell jönnie. Ez a pillanat azután, hogy evett vagy ivott valamit, ami tele volt cukorral, amely gyors energiát adott neked, de aztán a fékekre csapott, nem pedig a teljes megállást lassan. Ez akkor fordul elő, amikor a test rájön, hogy cukor jelen van, és felszabadítja az inzulint – mint amilyen várhatóan megteszi -, és a vércukorszintjét összeomlik.

Ha valami cukorral eszik, csak az energia megszerzése érdekében, próbáljon ki fekete kávét (cukor vagy tejszín nélkül). A kávénak egészségügyi előnyei vannak, valamint a koffein, hogy biztosítsák az energiát, amelyet keres, anélkül, hogy hozzáadott kalóriát és a végén összeomlik.

2.) inzulinkorrokkolók
A fentiek egy széfája az, hogy amint a test felismeri a vércukorszint növekedését, a hasnyálmirigynek fel kell szabadulnia az inzulinnak az e szintek normalizálása érdekében. Noha ez a test normál funkciója, ha a testben folyamatosan glükóz jelenléte van, amelyet a felhasználandó sejteknek el kell szántaniuk, és nem, akkor megváltoztathatja az inzulinérzékenységet, ami más egészségügyi problémákhoz vezet, például a prediabetákhoz. és teljes fújt cukorbetegség. Miután a test inzulinrezisztens, gyógyszeres kezelésre van szükség a vércukorszint szabályozásához. Javasoljuk, hogy próbálja meg a vércukorszint szintjét a nap folyamán stabilan tartani, ha nem fogyaszt olyan termékeket, amelyek cukrokat tartalmaznak.

3.) Függőség
A cukor olyan, mintha a kokaint a testbe helyeznénk – ez egy olyan gyógyszer, amelyet a test sokkal többet akar, miután megkapta. Noha nincs olyan szervezet, amely heti találkozókat tart a „cukor -függők” számára, akkor hamarosan szükségünk lehet rájuk, ha az amerikaiak nem kapják meg a cselekedetüket a táplálkozásukkal.

Miután evett vagy ivott valamit, beleértve a cukrot, a dopamint és a szerotonint, felszabadul, hogy „jól érezzék magukat”. Amint a tested megkapja ezt az érzést, vágyakozik rá. Amint elmulasztja és az inzulin szabályozza a vércukorszintjét, visszatér az első négyzetbe, amely sokkal több cukrot akar. Tehát mit teremt ez? Egy soha véget nem érő ciklus, ahol a test sokkal több cukrot akar, hogy ugyanazt az érzést kapja. Ha táplálja a testét a szükséges tápanyagokat, és távol tartja a cukrot, akkor jobban irányítja a testét és azt, hogy hogyan érzi magát egész nap.

4.) Csomagolás a fontra
Hogy őszinte legyek, ez egy lefelé mutató spirál. Miután extra súlyt ad, akkor kockáztatja, hogy lefelé halad az elhízás felé. Az elhízás vezet az inzulinrezisztencia felé vezető úton. Az inzulinrezisztencia még ennél is jobban eljut a cukorbetegség felé vezető úton. Mindez az étrend felesleges cukorjából származhat.

Az extra cukor hozzáadva bármihez, amit eszel, extra kalória, amely nem kívánt és szükségtelen. Anélkül, hogy még tudnánk, sokkal több kalóriát fogyaszthat, mint gondolnád egyszerűen azért, mert sok cukortartalmú étel hiányzik a fehérjében és a rostban, ami segít abban, hogy teljes érzéssel érezze magát, végül megakadályozza, hogy sokkal többet eszik.

Valójában nem olyan kihívást jelent, hogy súlyt tegyünk, ha gondolkodsz rajta és elvégzed a matematikát. Tegyük fel, hogy a nap folyamán megesz egy cukorkát, és igyon egy Bologna FC 1909 Mez szokásos doboz szódat. Vessen egy pillantást a legjobban körülbelül 500 kalóriára. Ha a heti 7 napot megeszed, ez 3500 kalória. Tudod, mi a 3500 kalória egyenlő, igaz? Egy font – és nem a sovány izomtömegről beszélünk. Távolítsa el a felesleges cukrot az étrendjéből.

5.) felgyorsítja az öregedési folyamatot
Ha kivágja a cukrokat az étrendjéből, akkor nem csak jobban fogja érezni magát, hanem jobban is. Számos ember vásárol mindenféle divatos öregedésgátló krémet és szérumot, ami segíthet, de ha megelőzően akarnak lenni, akkor minden bizonnyal fontolóra kell venniük, hogy mit esznek a nap folyamán, és változtatásokat és módosításokat hajtanak végre, ha megtalálják az étrendüket tele cukrokkal.

A glikációnak nevezett eljárás révén a glükóz megragadja a kollagén és az elasztin (a test fehérjéi) elsajátítását, amelyekről ismert, hogy segítenek a bőrének szorosan és sima tartásában, és megnehezítik ezeknek a fehérjéknek a megsérülését, miután ráncok és más ráncokhoz vezethetnek, és más Az öregedéssel kapcsolatos feltételek. A cukrok korlátozásával a kollagén és az elasztin képesek megjavítani magukat és fenntartani a bőr szorítását, így fiatalabbnak tűnnek, kevesebb ránc jelzéssel.

6.) Fog -bomlás
Mindenki kiemelkedő mosolyt akar – ezt az emberek észreveszik az első benyomás során. Vannak, akik vele születnek (tartsa magát szerencsésnek), bár másoknak fizetniük kell az egyenes mosoly elérése érdekében. Akárhogy is, a cukor minden bizonnyal megsérülhet a gyöngyfehérje számára. Maga a cukor nem károsítja közvetlenül a fogait, inkább azt a folyamatot, ami a szájában történik, amikor cukor jelen van. Mint tudod, baktériumok vannak a szájában. Számos ember használja Yokohama F. Marinos Mez a szájvízet, amikor a fogakat fogja meg, hogy megölje a csúnya baktériumokat. De amikor cukor jelen van, elindítja a láncreakciót a baktériumokkal, amelyek savakat hoznak létre. A sav megtámadja a fogzománcot, lebontja és károsítja a fogakat. Miután a zománc gyengült, végül fogszuvasodást eredményezhet. Vigyázzon a szájára és a fogakra Brighton & Hove Albion FC Mez azáltal, hogy a cukrokat távol tartja az étrendből, valamint a fogmosással és a fogselyemmel.

készítette Matt Weik Cukor! Az a csodálatosan édes összetevő, amely szó szerint bármit is lehetne javítani, lassan megpróbálja elpusztítani. Fontolja meg a cukrot, mint a jedi elme trükkök. Még egy kicsit is tartós hatással lehet rád, a testére és az egészségére. Sokan nem ismerik a cukor káros hatásait, amíg túl késő van. Ne várja meg,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.