Anabolikus szteroid használat: Megnyeri -e a Slow & Steady a versenyt?

Mike Arnold által

Mindannyian, amikor a kémiai fejlesztés világába gondolunk, gyorsan megtudja, hogy nincs általános konszenzus a folytatás legjobb módjáról. A témáról szóló vélemények annyira erősek, hogy még a közösség nagy részét is megosztotta, az egyik fél progresszív/konzervatív megközelítést javasolt, a másik pedig inkább vigilante -t támogat, vagy a földre jutó futó filozófiát támogatja. Míg a legtöbb testépítő végül az egyik vagy a másik felé vonzódik, a valóság az, hogy nagyon sok középút található a közönség megtalálásához. Természetesen vannak olyanok, akik előmozdítják a szélsőségeket, de a legsúlyosabb testépítők általában valahol a közepére esnek.

Általános szabály, hogy két gondolatiskola létezik a PED -k használatának legjobb módja a kezdőben. Ezek egyike, a progresszív/konzervatív megközelítés általában csak azt jelenti, hogy a haladás megkönnyítéséhez szükséges. Ez általában magában foglalja az alacsony adag tesztoszteron kezdetét; Az a dózis, amelyet addig tartanak, amíg az említett mennyiség már nem elegendő az izomtömeg további nyereségének támogatásához. Ebben a helyzetben az adagot ütköznek (vagy vegyületek hozzáadva), és a folyamat megismétlődik. A módszer mögött meghúzódó logika egyszerű. Ha csak a növekedés ösztönzéséhez szükséges, a különféle testrendszerek károsodása minimalizálódik, ezáltal lehetővé téve az egyén számára, hogy a hosszú távú előrehaladást folytassa a csökkent egészségügyi kockázat mellett. Néhányan azt is javasolták, hogy ez a módszer a deszenzibilizáció lassabb ütemét eredményezze, ezáltal lehetővé téve a testépítő számára, hogy továbbra is profitáljon az alacsonyabb dózisokból, miután a kalandos felhasználók többé nem reagáltak (személyesen nem hiszek ebben az elméletben, mivel azt is megállapítottam, hogy még akkor is Rövid idő az AAS -től (talán néhány hónap) minden, ami az érzékenység helyreállításához szükséges, függetlenül az előző adagolásától).

A másik gondolkodási iskolába tartozók közül az előrehaladási arány általában magasabbra kerül a prioritási listán. Noha ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az egészséget nem veszik figyelembe vagy értékelik, ez általában azt jelenti, hogy az Gremio Mez egyén hajlandó nagyobb személyi kockázatot vállalni a céljaik gyorsabb elérése érdekében. Ennek ellenére azok között, akik ebbe a kategóriába tartoznak, jelentős eltérés van a kockázatvállalás szempontjából, és minden egyes személy magának határozza meg, hogy mi van és nem kényelmes.

Általában azt kérdezték tőlem, hogy milyen gondolatiskolát feliratkozom, és a válasz nem és mindkettő. Mivel minden egyes személy a körülményeikben, a célokban és a prioritásokban egyedi, nehezen tudom összeegyeztetni az egységes megközelítést az egész testépítő univerzummal. Röviden: bár az egészség rendkívül fontosnak tartom, úgy gondolom, hogy mindkét szempontból érdemes. Ugyanakkor nem értek egyet a „Vigyázat a szélre, és robbantunk fel 3 gramm tesztoszteront közvetlenül a kapuból” megközelítéssel. Miért? Egészségügyi okok mellett egyszerűen nem szükséges a kezdő előrehaladás maximalizálása. Sajnos túl sokat látok, akik éppen beléptek a szteroidok világába. Megtévesztették őket abban, hogy azt gondolják, hogy ha csak „eléggé” használják, akkor sokkal gyorsabban fogják elérni a testi céljaikat.

A valóságban a teljes adagolás (egy bizonyos ponton túl) sokkal kevésbé fontos, mint az összetett szelekció, amikor a kezdő izomnövekedését maximalizáljuk. Most nem fogok itt ülni, és azt mondom neked, hogy a hetente 300 mg teszt elegendő a növekedési ütem optimalizálásához, de azt mondom, hogy tapasztalataim szerint néhány kezdő szteroid -felhasználó jelentős kiegészítő előnyöket fog kapni, ha nagyjából 750 fölé kerül. Mg tesztoszteron hetente, függetlenül attól, hogy mennyire finoman hangolják étrendüket vagy képzési programjukat. A magasabb szint nagyobb általános súlygyarapodást eredményezhet (nagyrészt a nagyobb víztartás miatt), de a tényleges izomrostok elhatárolása szempontjából a különbség szinte mindig csekély.

Ez az oka annak, hogy oly sokan ellenzik az újoncok vagy az AAS-ban még nem új mega-adagolás jelenlegi tendenciáját. Ha az ilyen ciklusok szignifikánsan nagyobb növekedést eredményeztek, akkor a jutalom igazolhatja a kockázatot, de a probléma az, hogy nem. Látja, még akkor is, ha a testépítő étrendje és képzése ponton van (ritkán fordul elő az első vagy akár a közbenső felhasználók esetében), a lényegesen nagyobb nyereség elérésének lehetősége olyan kicsi, hogy csak nem éri meg, főleg ha szed A nagy képet figyelembe kell venni. Tegyük fel, hogy egy testépítő hajlandó megtenni mindent, ami ahhoz szükséges, hogy minél gyorsabban megszerezze az izmokat. Ha a 3 gramm teszt robbantása nem a válasz, mi az? Feltételezve, hogy az edzés és az étrend optimalizált (kritikus fontosságú, hogy teljes mértékben kihasználhassuk a ciklusokat), a válasz a polifarmacy -ban (több gyógyszer használata egyszerre), amely lehetővé teszi a testépítő számára, hogy több útvonalon serkenti a növekedést, inkább a THCsak egy.

Ez a megközelítés, amelyet évtizedek óta halmozásként ismertek, a fejlett PED használatának egyik legalapvetőbb tétele, és létfontosságú a méret és az erőnövekedés maximalizálásához. Az ilyen ciklusok gyakran nemcsak több szteroidot, hanem több kategóriát is tartalmaznak. Véleményem szerint, amikor a szteroidokról van szó, az orális AA -k (azaz metilezett szteroidok) általában az AAS leghatékonyabb típusa, amelyet egy kezdő felhasználhat a tesztoszteronnal együtt, hogy elősegítse az izomtömeg további nyereségét. Nemcsak ezek a gyógyszerek általában gyorsabban működnek, hanem általában jobb szilárdság -fokozó hatásokkal rendelkeznek. Noha a testépítés végpontja nem az izomerő elérése, ez a jól megtervezett tömegépítési ciklus fontos szempontja, mivel a megnövekedett szilárdság lehetővé teszi a nehezebb súlyok felhasználását az edzés során. Ennek eredményeként növekszik az izomstimuláció, ami nagyobb növekedési reakciót eredményez.

Noha az összes szteroid növeli az erőt az izomrostok növekedése révén, a jobb neurális tüzelés révén nagymértékben eltérhetnek abban, hogy ezt megtegyék – egy olyan területen, ahol az orális AA -k hajlamosak ragyogni. Például egy szteroidhoz hasonló tesztoszteron kiváló munkát végez az erőnövekedés izomnövekedés révén történő előmozdítása érdekében, de amikor az idegrendszer -fokozódás révén növekszik az erősség, csak mérsékelt hatással van (viszonylag véve). Másrészről, egy szteroidhoz hasonló halotestin csodálatosan működik ebben a minőségben, és szinte az összes erősítő hatását ebből az egyetlen mechanizmusból származtatja. Ez az oka annak, hogy a halotestin hozzáadása csak a tesztoszteron ciklushoz szinte mindig az izomerősség további növekedését biztosítja, függetlenül a jelenlegi tesztoszteron dózisától.

Noha a halotestint ritkán javasolják a szezonon kívüli növekedési veremben történő felhasználásra (főleg azért, mert vannak más szájok is, amelyek hasonló hatással vannak az erősségre, de amelyek a közvetlen mechanizmusok révén jobbak a növekedés stimulálásában), rengeteg más lehetőség áll rendelkezésre) – Két személyes kedvencem, amelyek bebizonyosodtak, hogy kivételesen jól működnek a népesség nagy százalékában, a Superdrol és az Anadrol. Mindkét gyógyszer nemcsak mély, közvetlen izomépítő hatást eredményez (más egyedi előnyökkel együtt), hanem az a képességük, hogy növeljék az erőt a jobb idegrendszer működésével, a saját osztályukba helyezik őket. Tehát, bár a tapasztalatok bebizonyították, hogy a csak a tesztoszteron ciklusok képesek lenyűgöző nyereséget biztosítani, nem ritka, hogy egy ilyen szóbeli, mint például, hogy a nyereség arányát teljes 50-100%-kal növelje.

Az itt élő otthoni üzenet egyszerű. Ha egy kezdő maximalizálja a növekedési potenciálját, ahelyett, hogy megpróbálná ezt megtenni azáltal, hogy a tesztoszteron adagot a sztratoszférába emelné, akkor a tesztoszteront kombinálnia kell egy bevált tömeggel és az erősségű orálissal. Noha egyesek ezt alapvető vagy akár józan ész tanácsának tekinthetik, az igazság az, hogy sok testépítő megszabadult ettől, és a kezdő testépítők évek óta követik ezt a hibát … és nem csak a tesztoszteronnal, hanem mindenféle FC Utrecht Mez injektálókkal, hanem mindenféle injektálókkal, hanem mindenféle injektálókkal. – Úgy vélték, hogy megbízhatatlan online forrásokon keresztül azt hitték, hogy az injektálók több grammja szükséges minden olyan kezdő számára, aki a lehető leggyorsabban növekedni akar. Azáltal, hogy nem különbözik a fejlett és a kezdő kábítószer-használók között, a szélsőséges kockázatvállalási személyiségekkel rendelkező személyeket arra ösztönzik, hogy vegyenek részt ebben a gyakorlatban-a saját károsodásuk miatt.

Nem fogok itt bekerülni a növekedési hormonba és az inzulinba, csak azt mondom, hogy véleményem szerint mindkét gyógyszer felhasználható a kezdőkben félelmetes hatáshoz, segítve a nyereség arányának drasztikus felgyorsítását minimális kockázat mellett. Megértem, hogy ez ellentétes a hagyományos gondolatokkal, de az egyéni célok és körülmények között ilyen fantasztikus mértékben nem látom, hogy ezek a gyógyszerek „távoli korlátok” legyenek a fejlett testépítőkön kívüli mindenki számára. A megfelelő felügyelet és az előzetes oktatás azonban elengedhetetlen, ha biztonságosan folytatódik. Ne feledje, hogy az ezzel kapcsolatos álláspontom nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden kezdőnek javasolom ezeket a drogokat … mert őszinte legyek, általában nem. Ennek oka egyszerű-az első alkalommal a PED-felhasználók megfelelően felkészülnek mind a tudás, mind a tapasztalat szempontjából, hogy maximális előnyt tudjon kinyerni egy ilyen átfogó ciklusból. Azokban az egyénekben, akik rendelkeznek a szükséges tulajdonságokkal, az ilyen fejlett ciklus viszonylag rövid időn belül fenomenális nyereséget biztosíthat az izomtömegben. A 6 hónapon belül 50 font jó a lehetőségek birodalmában azok számára, akik rendelkeznek a kötelező genetikai képességgel.

Ez elhozza a következő kérdésemhez, és az, amelyen a cikk címe alapul. Tegyük fel, hogy az egyén végső célja az, hogy 50 font izomtömeget szerezzen a PED -kkel. A következő két módszer közül melyik teszi lehetővé a célját, hogy a testének a legkevesebb hosszú távú károkkal járjon? Ez a progresszív aPproach vagy a kemény és gyors megközelítés? Pontosabban, biztonságosabb -e egy 3 éves időszak alatt az 50 font megszerzése több ciklus futtatásakor az adagok fokozatos fokozódásakor … vagy ugyanolyan mennyiségű izomot szerezni 6 hónap alatt, kevesebb ciklus segítségével, de magasabb adagoknál kezdve?

Természetesen annak érdekében, hogy ez tisztességes összehasonlítás legyen, azt feltételezi, hogy az egyén, miután eléri az 50 font súlygyarapodását (vagy bármi a célt), elégedett lenne azzal, hogy egyszerűen megőrizze újfajta tömegét egy tartós tesztoszteron adaggal. Most, hogy megállapítottuk a paramétereket, talán újra meg kell adnunk a kérdést azzal, hogy felteszi a kérdést: „Melyik módszer biztonságosabb az előre meghatározott mennyiségű izomszövet megszerzéséhez?” Ez egy nagyon más kérdés, mint hogy megkérdezzük, hogyan lehet a PED -t a legbiztonságosabban használni az élet során. Ebben az esetben a válasz nyilvánvaló lenne – használja a lehető legkisebb tesztoszteront (és csak a tesztoszteronot). De… az a tény, hogy a legtöbb szteroid -felhasználó jelentős mennyiségű izomtömeget akar elérni … és meglehetősen gyorsan akarják csinálni, így a tesztoszteron csak az ideálisnál kevésbé megközelíti.

Ezért, amikor megpróbálja megválaszolni ezt a kérdést, a testépítőnek számos változót ki kell értékelnie, mielőtt következtetésre jutna. Emiatt nincs fekete-fehér válasz, de a bizonyítékok (mind klinikai, mind a valós világ) áttekintésekor az elmúlt 25 évben biztonságban érzem magam, amikor kijelentem, hogy a kemény és a gyors megközelítés nemcsak ugyanolyan biztonságos lehet a megszerzéshez. előre meghatározott mennyiségű izomtömeg, de sok esetben biztonságosabb lehet. Ne feledje, hogy amikor azt mondom, hogy „kemény és gyors”, nem a Bostin Loyd típusú ciklusokra utalok, hanem a szájon belüli mérsékelt adagokra (a mai szabványokkal mérsékelt, de amelyet még mindig nehéznek tartok), a felelősségteljes és a felelősségteljesnek együtt) Növekedési hormon és inzulinhasználat.

Tekintettel az orálisok izomnövekedésének fokozására vonatkozó korábbi ajánlásomra, tudom, hogy néhányan azt gondolják, hogy „a szájsáriumok nem sokkal ártalmasabbak -e a szív- és érrendszeri rendszer számára, mint az injektálók?” Míg az orálokat (metileket) általában az AAS kockázatos osztályának tekintik, mint az injektálók (nem metil), a rövid távú felhasználás (néhány év) a fiatalabb egyéneknél, a megfelelő kardiovaszkuláris támogatással együtt, viszonylag biztonságos törekvés. Azt mondom, hogy „viszonylag”, mert a körülmények eltérőek lehetnek, de már létező feltételek hiányában ezek az egyének valószínűleg nem tapasztalnak életveszélyes/életminőséget, amely az egészségügyi problémákat rontja. Tehát, míg a szájonként minden bizonnyal a saját egészségügyi kockázatokkal jár, amelyeket nem szabad minimalizálni, a megfelelő körülmények között a rövid távú felhasználást általában meglehetősen biztonságosan lehet megtenni. Azt is el kell mondania, hogy bár a progresszív megközelítés nem feltétlenül tartalmazza az orálisokat a kezdetektől fogva, majdnem mindig hozzáadódnak, tehát a szájkal kapcsolatos kockázatok semmiképpen sem egyediek a kemény és a Stade Rennais FC Mez gyors megközelítéshez.

Miközben a szív- és érrendszeri károsodások tárgyát képezik (mivel ez általában a legsúlyosabb a PED-indukált egészségügyi problémák közül), fontos megjegyezni, hogy a fennmaradó károsodás mértékét nem kizárólag adagolás és összetett kiválasztás határozza meg, hanem a felhasználás/teljes expozíció időtartamával is. Ha az adagolás és az összetett kiválasztás lenne az egyetlen olyan változó, amelyet figyelembe kell venni, akkor nem ezt a megbeszélést folytatnánk, de a felhasználás/teljes expozíció időtartamával a sok szteroidhoz kapcsolódó mellékhatás (különösen a kardiovaszkuláris károsodás) kialakulásának fő tényezője Nem lehet figyelmen kívül hagyni a hosszú távú kockázat értékelésekor.

Teljesen igaz, hogy a progresszív megközelítés, különösen az elején, valószínűleg kevesebb károkat okoz, mint a kemény és a gyors megközelítés, ha egy ciklushoz képest összehasonlítják a ciklus alapját, de nem értékeljük a rövid távú károkat. Inkább a drogok felhasználásával felmerült károk teljes mértékét értékeljük, mivel ez általában a legfontosabb tényező annak, hogy meghatározzuk a valószínűségét, hogy sok súlyosabb P -t megtapasztalják.

Mike Arnold által Mindannyian, amikor a kémiai fejlesztés világába gondolunk, gyorsan megtudja, hogy nincs általános konszenzus a folytatás legjobb módjáról. A témáról szóló vélemények annyira erősek, hogy még a közösség nagy részét is megosztotta, az egyik fél progresszív/konzervatív megközelítést javasolt, a másik pedig inkább vigilante -t támogat, vagy a földre jutó futó filozófiát támogatja. Míg…

Leave a Reply

Your email address will not be published.