A futó tábor utolsó napja a maratoni edzés első napján

Hello! Ez a futó tábor utolsó napja! Nem igazán ez a La Marathon edzésének legelső napja, ám ez az első nap, amikor nyomon követem az edzésemet és az étkezést is. Próbálok sokkal jobb lenni abban, hogy bejelentkezzen bármit, hogy jobb legyen. Nagyon sok hatalmas gólom van, valamint hatalmas versenyem jön !!

Először beszéljünk az ételről. Nagyszerű chipeket és guac -ot is vágytam, így megragadtam néhányat a Trader Joe -tól … ez nem csinálta a trükköt. Nagyon követelményem, hogy magam készítsem. WOMP WOMP.
Legújabb videóim

Tanulás egy rossz futásból
Rossz futás következik be – pontosan itt van, hogyan mozdultam el rajta, és felfedeztem a következő futamomat. Tipp, hogy segítsen, hogy sokkal jobb futó lett azáltal, hogy az edzések semleges szemlélője volt.

További videók

0 másodperc 3 perc, 48 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
03:48

A Cipőhírek futtatásakor … Hosszú futásom során néhány gélre elindítottam a Road Runner Sports -t, valamint jelenleg hatalmas eladás van.

A macska hírekben …

Vegas alszik. Ez nem hír, ennyit tesz – bár jól csinálja. Menj Vegas -ra !!

Most… fut !!

A tegnap volt a világ legszebb napja a világ történetében (meg kell vizsgálnom, hogy most nincs időm kutatni tanulmányozni).

Előzetesen futtatott rituálék… éneklés, szikra, napvédő… a szokásos

Futás – 20 mérföld. Nagyszerű tempót tartottam, azonban néhány mérföld meglehetősen durva volt. Csakúgy, mint azután, hogy roncsosnak éreztem magam. Én követelményem, hogy a nyújtásra és az alapvető munkára összpontosítsam.

Isten áldja meg Kaliforniát.

Az étkezési hírek futtatásakor …

A szőlőért bölcs és döntőbe kerültem. Szőlővel fogyasztanak, amikor a görögdinnye szezonon kívül van.

Mindenesetre … láttam, hogy Sporting CP Mez a sovány konyhák eladásra kerültek, és ha 4 vásárolt, akkor ingyen egy doboz dobpálcát kapsz. Lehet, hogy nem utasítom el ezt. Ugyanakkor nem vicces az, ha sovány konyhákat vásárolnak – fagylaltot? Azonban ki vagyok én, hogy az ingyenes fagylaltot érintsem?! Mindent róla gondoltam!

Futtassa a tábor 21. napját

A futó tábor utolsó napja !! Az elmúlt 21 napban kevés módosítást végeztünk, valamint a gyorsabb, erősebb, hosszabb és jobb futás közbeni bejelentéseket!

Több mint 1000 RER-ERS Manchester United Mez csatlakozott a Run Camp-hez, valamint néhány száz volt a Facebook csoportban. Komolyan – te ringatsz !!! PSV Eindhoven Mez Tehát olyan büszke az összes munkára és egymás támogatására. Tetszik.

A futó tábor naptárát, a naplót, valamint az összes nehézséget, valamint az e-könyvben található tippeket elhelyezem, amelyeket hamarosan egy felvételbe kaphat. Maradjon velünk erre!

Final Run Camp Challenge:

1. Fejezze fel a futónaplót erre a hétre.

2. Hasonlítsa össze az elmúlt 2 héttel.

Jelentkezzen be, és kérdezd meg magadtól –

Mit javítottál a futásodban?

Mit akarsz még dolgozni?

Mi volt a legszebb futásod az elmúlt 21 napból ?? Miért volt fantasztikus?

Mi volt a legrosszabb futásod? Miért volt rossz? Mit tehet legközelebb a hasonló helyzet megelőzése érdekében?

Mi a legnagyobb kitartása a futásban?

3. Adjon meg magának egy magas öt / ölelés / hüvelykujj -önmagát a Run Camp feliratkozásáért, valamint hogy sokkal jobb futó legyen. Nem egyszerű futtatni. Nem egyszerű, hogy nehézségeket adjon az ütemtervhez. Sokkal jobb leszel mindennap.

Ossza meg a legfinomabb futtatást vagy a runfie -t (run selfie), vagy valami szórakozást a #RuneAtRepeat Instagram -on és/vagy a Twitter -en, hogy megosszák a félelmetes !!

Kérdés: Mi volt a legszebb futás az elmúlt 21 napból? Miért volt fantasztikus ??

Küldje el nekem a munkafüzetet

51Save

A megosztás törődés!

51
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Hello! Ez a futó tábor utolsó napja! Nem igazán ez a La Marathon edzésének legelső napja, ám ez az első nap, amikor nyomon követem az edzésemet és az étkezést is. Próbálok sokkal jobb lenni abban, hogy bejelentkezzen bármit, hogy jobb legyen. Nagyon sok hatalmas gólom van, valamint hatalmas versenyem jön !! Először beszéljünk az ételről.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.