Abban az időben a barátom megpróbálta beavatkozni velem

Hello! Mi újság? Itt mászom ki egy boldog ételkómából. Szeretem a hálaadás napját !!!! (Egész nap csütörtökön mondtam.) De most itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni a karácsonyra, a Hanukahra vagy önmagára, ha csak sokat szeretsz, és szeretne egy kis zsákmányt!

Tegyük fel, hogy hipotetikusan még mindig vásároltam az őszi/téli kapszula szekrényemet. Tegyük fel, hogy a karácsonyi ajándékok vásárlás helyett vásároltam magamnak ezt a kedves üzlet töltött napot. Ha ezt csinálnám, órákat töltök az alábbi weboldalakon, hogy aranyos, kényelmes, Real Sociedad Mez meleg és olcsó kombinációt keressek.
Legújabb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

Következö
Futási tipp maradjon egészséges a Covid19 kitörés során
02:25

Élő
00:00
08:21
06:12

Aztán létrehoznék egy „téli egyenruhát”, amely így nézett ki … állítólag:

Téli egyenruhám:

Top – Szeretném ezt a pulóvert minden színben. Ez az, ami valójában inspirált egy téli egyenruhára! Beszélnem kellett magam, hogy minden színben megvásároljam, mert tudom, hogy ez unalmas lil -bit.

A tetején egy egyszerű cami.

Alsó – jóga farmer. Komolyan. Jelenleg nincsenek a méretem, de mindennap visszajövök, amíg meg nem kapom ezeket.

Cipő-egy kényelmes aranyos lakás vagy csúszás a napra. És talán néhány csizma éjszaka, amikor hideg van.

Kiegészítők – Olyan lágy sálat akarok, hogy sírjon, mint minden alkalommal, amikor megérinti, egyetlen könnycsepp esik ki a szeméből.

Kabát – Szükségem van egy jó pávára (ez számít egy páva?).

Általában csak 4 kapucnis pulcsit viselek, amikor hideg vagyok, mert nincs divatos kabátom.

Ez elvezet a szomorú kabát történetemhez …

Egyszer egy barátom megpróbált beavatkozni velem, és olyan volt, mint: „Nem viseli azt a pulóvert! Elrontja az egész ruhádat, és rendetlenséggé teszi. ”

És olyan voltam, mint: “Ez egy kapucnis pulóver, nem pulóver!” De tudtam, hogy igaza van. És megfagytam, mert nincs egy Friggin szép kabátom.

Vége.

Most, hogy felvilágosítsák a lelkét, itt vannak a legjobb fekete péntek / cyber hétfőn, azok számára, akik szeretnek ruhát viselni:

Macy’s – Vegyen 20% -ot a kóddal, és élvezze az ingyenes szállítást 50 dollár felett; érvényes november 25 -től november 28 -ig.

Ezen az oldalon minden csak 9,99 USD a Macy -nál!

Bloomingdale’s – Cyber Juventus Mez ​​Hétfő Sale! 25% kedvezmény Válassza ki a rendes és eladási tételeket, plusz ingyenes szállítás az amerikai megrendelésekre; Csak 30. november.

NORDSTROM – A Cyber ​​Hétfőn akár 40% -ot is igénybe vehet a legjobb női cipőmárkákon! Ráadásul élvezze az ingyenes szállítást és az ingyenes hozamot; Érvényes november 29 -től december 1 -ig.

J.Crew – Vegye ki a vásárlás 30% -át, beleértve azokat a dolgokat is, amelyek soha nem kaphatók! Ráadásul 40% -os több száz stílus és 40% kedvezmény az összes értékesítési stílusban az üzletekben és az online. használja a kód ünnepét; Érvényes november 25 -től november 26 -ig.

Shopbop – Takarítson meg akár 25% -ot a GOBIG15 kóddal. És most november 30 -ig, költsön el 250 dollárt+ és takarítson meg 15%-ot; töltsön el 500 dollárt+ és takarítson meg 20%-ot; és költsön el 1000 dollárt+, és takarítson meg 25%-ot.

Anthropologie – 25% -kal minden, a Code Shoptoit; Érvényes november 27 -től november 29 -ig.

Utolsó Walesi labdarúgó-válogatott Mez halom a mérföldeken bejelentkezni !!!

Hogy ment ezen a héten? Megtalálta a céljait? Hagyjon megjegyzést ehhez a bejegyzéshez, amelyet be kell adni az utolsó POTM15 100 dolláros versenyen.

Nagy köszönet Sabrának, hogy szponzorálta ezt a kihívást. És nagy köszönet mindenkinek, aki részt vett, bejelentkezett, támogatott és játszott.

Feltétlenül használja a #POTM15 hashtagot, hogy megossza a végső edzéseket és céljait! Összefoglaló hozzászólást csinálok, amikor bejelentem a győztest.

Kérdés: Megtalálta a POTM fitnesz céljait ezen a héten?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Hello! Mi újság? Itt mászom ki egy boldog ételkómából. Szeretem a hálaadás napját !!!! (Egész nap csütörtökön mondtam.) De most itt az ideje, hogy elkezdjünk gondolkodni a karácsonyra, a Hanukahra vagy önmagára, ha csak sokat szeretsz, és szeretne egy kis zsákmányt! Tegyük fel, hogy hipotetikusan még mindig vásároltam az őszi/téli kapszula szekrényemet. Tegyük fel, hogy…

Leave a Reply

Your email address will not be published.