Sabra Hummus Heaven

Ma a hummus mennyben voltam, de kezdjük el a kezdetektől …

A legfrissebb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Unorthodox Book and Netflix Review
07:28

Élő
00:00
08:21
06:12

Ma reggel a divatos kisteherautó visszatért, hogy felvegye az összes Sabra ízlelőt a gyárban.

Nem voltam biztos benne, mire számíthatok, de eksztatikus voltam (hummust enni).

A reggelit a Panera -tól készítették nekünk. Ideális ültem a sütemények előtt, de egy tál zablisztet választottam ki a legfinomabb granolával és gyümölcsökkel.

Ezután sokkal több granolát és szőlőt visszamentem vissza

Ettünk, miközben a Sabra két alkalmazottja beszélt a márka marketing és táplálkozási megközelítéséről. Nagyon érdekes volt! Az USA -ban a háztartásoknak csak 14% -a kapja a Sabra Hummus ideális. Én vagyok a 14%.

Debra és a Smith Bites professzora rövid ételfotózási információs ülést tett számunkra.

Tudta, hogy a borús napok fantasztikusak a fényképezéshez?

Ennek oka az, hogy nem árnyékokat vagy kemény fényt vetnek a témájának egy részére.

Beszéltünk a világításról, a bevonásról és a kötésről.

Élelmiszer -fényképezési tippek:

Használjon természetes fényt, ha lehetséges

Használjon apró tányérokat az ételfotókhoz. Ez sokkal könnyebbé teszi a rögzítést és a lépést, ha jobb fényt kell keresnie.

Egy kis fehér tábla olcsó lehetőség az árnyék visszapattanásához.

A bütykös rögzítése a számítógéphez lehetővé teszi, hogy jobban láthassa a képet ideális távolságra és beállításokat végezzen. Ez kissé divatos, de csökkenti a szerkesztést a másik végén.

Ne egyél meg a kellékeket. (Oké, csak emlékeztetnem kell magam.)

Az ételfotó -ülésünk után ez volt a pillanat, amikor vártam… Ideje enni a hummust!

A Sabra Foodology vezérigazgatója arra késztette, hogy kóstoljuk meg az eredeti hummusunkat a vonalról (csak készített), és egy, amelyet néhány héttel ezelőtt készítettek. Olyan furcsa, de más ízűek voltak! Úgy gondolom, hogy az „idősebb” (relatív) jobb volt, és az ízek sokkal fejlettebbek voltak.

Azt mondja, hogy mindennap 8: 30 -kor kezd el enni a hummust (minden egyes tételt kipróbálnak). Hogyan kaphatom meg ezt a munkát?!

Minden lehetőségünk volt a hummus, a salsa, a dip és néhány recept, amelyek hummus enni. Olyan ízek voltak, amelyekről tudtam, hogy kint voltak, de a helyi üzletemben nem, és azokról, amelyekről még nem hallottam! Valójában hummus menny volt.

Nagyon eksztatikus voltam, hogy kipróbáljam az új guacamole és a zöldség dipt. Igaz, hogy nem voltam szerelmes a guacba, de nagyon szélsőséges kritikus vagyok Ajax Mez (um, anyámnak két avokádó fája van, és mexikói vagyok), tehát levágom őket.

Nem számítottam arra, hogy kedvelem a vegetáriánus merülést, de megtettem!

Kipróbálnom kellett a szezonális ízüket is – rozmaring. Azt hiszem, ez az ázsiai fúzióhoz van kötve, mint az új kedvencem! nagyon tetszett. Azt is javasoltam, hogy készítsenek egy sütőtök hummust a jövő évi szezonális ízükhöz – ti embereknek támogatniuk kell ezt a megjegyzésekben, hogy kipróbálják.

Kóstolás után egy tányér ételt készítettem ebédre.

A séf két desszertet készített Sabra Classic Hummussal – egy csokoládé szarvasgomba és csokoládé -karamell tészta. A Phyllo tészta kókuszdióban volt, és általában nem vagyok rajongó, de imádtam!

Finom ételünk után a Sabra gyár kirándulására mentünk, de először fel kellett állnunk!

(Felvettük a fodrászhálókat, és el kellett vennünk az összes ékszert, mielőtt ténylegesen bementünk.)

A gyárban nem engedélyeztek képeket, tehát rajta kell vennie a szavamat, amikor azt mondom, hogy egy ponton mustár illata volt, és láttam egy csomó 2000 zacskó csicseriborsóat, amelyeket fontolóra vettem a bőröndbe.

A nap a Heather of Spice Station előadásával zárult le.

Még egy félelmetes csomagot is kaptunk, amelyet alig várom, hogy használjam. (Megjegyzés: Ezek egy kis vitát okozott a Szerb labdarúgó-válogatott Mez repülőtér biztonsági vonalán, de ez vicces volt.)

Sajnos ez véget ért a Sabrában töltött napunknak, és búcsút kellett mondanunk.

Még szomorúbban nem gondoltam, hogy a pénztárcámat egy tartály rozmaring hummussal töltsem, ezért vacsorára kellett szereznem a rozsdamentes repülőtéri ételeket. Nyilvánvalóan szükségem volt a sötét csokoládére, hogy vigasztaljam Racing Club de Avellaneda Mez magam.

Most hazafelé blogolok a levegőben. Abszolút robbanásom volt! Évek óta szerelmes vagyok a Sabra hummusába (most ez az egyetlen fajta, amit vásárolok). Nagyon hálás vagyok ennek a lehetőségnek.

Találkoztam néhány figyelemre méltó bloggerrel is, amelyek hihetetlenül aranyosak és szórakoztatóak, és sokkal többet tudnak, mint én a főzésről, a divatról és az életről. Nem készítettünk egy csoportképet, de nézd meg a többi Sabra ízlelő blogjait, ha van ideje:

Kérdés: Mi a kedvenc ízed a hummusnak?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Ma a hummus mennyben voltam, de kezdjük el a kezdetektől … A legfrissebb videóim High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző. Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek. További videók 0 másodperc…

Leave a Reply

Your email address will not be published.