A kockázat feltételezéséről szóló szakértő újabb győzelmet szerez

Carla Varriale, Havkins Rosenfeld Ritzert & Varriale nemrégiben több vádlottot képviselt a jogi győzelem biztosításában a New York -i birkózók számára.

Két külön akcióban a középiskolai birkózók azt állították, hogy egy másik birkózótól Herpes Gladiatorumot és MRSA -t kötöttek, miközben részt vettek/versenyeztek egy 2011. évi birkózó versenyen, amelyet a NYSPHSAA VI. Szakasza szponzorált és összehangolt. Portugál labdarúgó-válogatott Mez A felperesek a NYSPHSAA és a NYSPHSAA, Inc. VI. Szakaszával Southampton FC Mez szembeni pert indítottak, valamint számos iskolai körzet, egy verseny orvos, a középiskolai birkózó, akitől a felperesek azt állítják szülők és elsődleges háziorvos.

Az összefoglaló ítélet iránti indítványuk alátámasztására az alperesek azzal érveltek, hogy a felperesek feltételezése a birkózás közben a fertőző bőrbetegségek, köztük a herpes gladiatorum és az MRSA szerződéses szerződéses kockázatainak feltételezéséről, annak ellenére, hogy a fertőző bőrbetegségeket általában összehangolhatják (de megtagadhatják annak, hogy a tudatában annak, hogy a herpesz szerződésének kockázatát) tagadta az alperesek feltételezett gondozási kötelezettségét.

Azt is állították, hogy az összes alperes betartotta a birkózás Nemzeti Középiskolai Szövetségét, mivel a gyanúsított hallgatói birkózó kizárta a fertőző bőrbetegséget a kötelező fertőző bőrbetegség formájának felhasználásával, amelyet egy orvos által befejezett és felülvizsgáltak, és Gamba Osaka Mez amelyet áttekintett, amelyet áttekintett, amelyet áttekintett Helyszíni orvos egy birkózó versenyen. Ez lehetővé tette számára, hogy birkózzon.

A Biondo és a Candino kontra NYSPHSAA, Inc. és a NYSPHSAA, et. al. (Supreme Ct. Erie megye; Index szám: 1443/12; 5/19/16) megjelent a Sports peres riasztásban.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Carla Varriale, Havkins Rosenfeld Ritzert & Varriale nemrégiben több vádlottot képviselt a jogi győzelem biztosításában a New York -i birkózók számára. Két külön akcióban a középiskolai birkózók azt állították, hogy egy másik birkózótól Herpes Gladiatorumot és MRSA -t kötöttek, miközben részt vettek/versenyeztek egy 2011. évi birkózó versenyen, amelyet a NYSPHSAA VI. Szakasza szponzorált és összehangolt.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.