Bezárás

Ma reggel felébredtem Raring -ot, hogy 18 milerre menjek. Nagyon izgatott voltam, mert azt terveztem, hogy egy régi útvonalra futok, mindig megtenném, amikor Ben Irvine -ben élt. A régi szomszédságához akartam futni, amely körülbelül 7 mérföldre lenne, majd körülöttem, amíg felhívtam.

A futás azonban túl gyorsan indult, és félúton arra kértem a Garminomat, hogy mutassa meg nekem a mérföld ablakban. De amennyire azt reméltem, hogy a 13.43 18.00 -ra válik, nem történt meg. Csak megpróbáltam áthatolni, annak ellenére, hogy a tempóm lassult lefelé.
A legújabb videóim

Aztán eltűnt – könyv -áttekintés
Egy jó hallgatás – könyv és podcast áttekintő sorozat
Aztán Lisa Jewell eltűnt – elérhető az Audible, az Amazonon vagy bárhol, ahol könyveket adnak el.

A ‘Akkor eltűnt’ jó hallgatás? Itt Leeds United Mez van a véleményem!

Sokkal több véleményt, linkeket és javaslatokat a RuneAtRepeat.com oldalon talál

További videók

0 másodperc 4 perc, 20 másodperc

Következö
19 antitestvizsgálat
05:19

Élő
00:00
08:21
04:20

A 16. mérföldön Ben felhívott, mert azt hitte, hogy 3 órán keresztül voltam, amikor azt mondtam, hogy csak körülbelül 2 és fél. Azt mondta: “Jól vagy?”

Azt mondtam, nem. A legjobban összeomlanak a járdán. Ez durva. Legalább meghalok a hazámban … ”(Hm, mit mondhatnék? Drámai vagyok.)

El akart jönni, és tudtam, hogy abba kell hagynom, így mondtam neki, hogy vegye fel egy mérföldet, ahonnan voltam, mert mindkettőnek kb. 10 percbe telik, hogy odaérjünk.

Összesen: 17 mérföld – 9:16 átlagos ütem

Mile 1: 8:22

Mile 2: 8:33

Mile 3: 8:39

Mile 4: 8:32

5. mérföld: 8:31

Mile 6: 8:35

Mile 7: 8:50

Mile 8: 8:51

Mile 9: 9:10

Mile 10: 9:05

11. mérföld: 9:21

12. mérföld: 9:22

13. mérföld: 9:29

Mile 14: 10:00 (itt rosszul megyek)

Mile 15: 9:42

Mile 16: 11:59

Mérföld 17: 10:19

Túl gyorsan kezdtem el, és nem voltam megfelelően felkészülve 17 mérföldre. Valószínűleg ez az oka annak, hogy az elmúlt néhány mérföldön szétestem.

Miután abbahagytam a futást, és megpróbáltam kinyújtani, nagyon remegőnek, hányingernek és nagyon rossznak éreztem magam? Mire elértem hozzám, rendetlenség voltam, és csak Atalanta BC Mez haza akartam menni. Annyira örülök, hogy felhívott?

Néhány percig arra késztettem magam, hogy hidegvízfürdőben üljek (a jégrészen dolgozom, és csak néhány marékot tettem be). Aztán meleg zuhanyt vettem.

Nem vagyok biztos benne, hogy túl hidratált vagyok -e vagy üzemanyag alatt vagyok -e, vagy mi. Csak annyit tudok, hogy nem tudtam abbahagyni a remegést, és nagyon émelygést éreztem. Egyenesen lefeküdtem, mert nem is akartam ülni.

Ben végül hozott nekem egy banánt, hogy enni az ágyban, és egy kicsit elaludtam.

Banánnal alszom.

Most már fel vagyok, és 1000 -szer jobban érzem magam! Áttekintem, amit tettem előtt és a futás közben, és a Pin -pontig, ahol rosszul mentem, mert nem akarom újra így érezni magam.

Tudom, hogy hosszú futás után nem eszik, a futás bíboros bűne? De akkor sem tudtam foglalkozni a vízzel. Amikor végre felálltam, egy hatalmas turmixot készítettem az utolsó szeretett fehérjeporommal. Remélem, itt megtalálom ezt a fajtát!

A medve meztelen granola tetején a cég elküldött, hogy próbálkozzon? Mindig sokkal többet adok hozzá, ahogy megeszem a turmixot.

Mindig igaz vagyok a kipróbálható termékekkel kapcsolatos gondolataimmal, és nagyon szeretem ezt a fajtát – vanília mandula ropogást.

Csodálatos turmix!

A Medve Meztelennek a legjobb megfogalmazása a csomagjaikon! Ezt mondják ennek hátulján …

„A boldogság nem található a ruházati címkén. Megnéztük! Úgy találjuk, hogy a boldogság az egészséges döntések meghozatalában, a kiment és a fitneszben tartásban – olyan döntések, amelyek jobban érzik magukat, belülről és kívülről. Az egészségesebb életmód megélése gyakran azzal kezdődik, amit enni választunk … és ez sokkal aktívabbá válik. ”

Ez tetszik ?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!Az év legjobb versenyei, futása és receptjei!

Milyen sok mérföldet futtam ebben az évben. A legjobb versenyek és a futási javaslatok egy bejegyzésben! Nézze meg a teljes mérföldes számot és a calo -t

hétvégi futás és frissítések étkezése

hétvégi futás és frissítések étkezése

Szia! Mi újság? Gyors áttekintésem van a hétvégi futásról, étkezésről és… ismétlésről. Ó, és én végre felemelem

Mangó zöld turmix tál recept:

Mangó Spanyol labdarúgó-válogatott Mez zöld turmix tál recept:

Nagyon zöld turmix recept joghurttal. Mangó zöld turmix recept egy tálban, amely tele van egészséges ingredietns -vel

15 gyors futás előtti snack ötletek

15 gyors futás előtti snack ötletek

Mit kell enni, mielőtt futna és mikor kell enni. 15 Gyors előtti snack ötletek új futók számára és egy félmaratoni képzés

Hogyan lehet megállítani a rossz gyakorlati hacket – 126

Hogyan lehet megállítani a rossz gyakorlati hacket – 126

Trükk, hogy abbahagyja az étkezést, a túlzott étkezést vagy más rossz szokást. a legjobb intuitív étkezési javaslat, amely segít az étrend elárasztásában a

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Surf City Half Marathon eredmények eredményei és olvasása

Szörfös városmaraton és félmaratoni eredmények és összefoglaló. Fotók és szórakozás a Huntington Beach -i félmaratoni futásról

⚡ Shareaholic által

Ma reggel felébredtem Raring -ot, hogy 18 milerre menjek. Nagyon izgatott voltam, mert azt terveztem, hogy egy régi útvonalra futok, mindig megtenném, amikor Ben Irvine -ben élt. A régi szomszédságához akartam futni, amely körülbelül 7 mérföldre lenne, majd körülöttem, amíg felhívtam. A futás azonban túl gyorsan indult, és félúton arra kértem a Garminomat, hogy mutassa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.