5 napos 5 napos vacsora vacsora: steak fajitas

serpenyő steak faajitas édes paprika és hagyma

Becky Duffett receptje | Fotó: Erin Kunkel
Amikor elfogy az ötletek, csak lőjön fel egy öntöttvas serpenyőt, és távolítsa el néhány steaket és zöldséget. A lédús oldalú steak és az édes csengő paprika önmagában finom, vagy puha tortillákká hajtogatva.

Összetevők

1 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál chile por
¼ teáskanál cayenne bors
1 font (500 g) Sík steak
Só és frissen őrölt bors
2 evőkanál extra-szűz olívaolaj
1 piros hagyma, szeletelt
1 piros paprika, beoltva és PSV Eindhoven Mez szeletelt
8 kukorica tortilla
1 avokádó, fúrva, hámozott és szeletelt

UTASÍTÁS

Egy kis tálban keverje össze a köményt, a chile port és a cayenne -borsot. Ízesítse a steak mindkét oldalán sóval és fekete borssal, Olympique Lyonnais Mez és dörzsölje le a fűszerkeverékkel.

Egy öntöttvas serpenyőben közepes-magas hőn meleg, meleg 1 evőkanál olívaolajat. Vigyázzon a steakre, egyszer forgatva, kb. 3 percenként. Folytassa a főzést, amíg a közepes ritka vagy a tetszés szerint nem történik meg, a steak vastagságától függően. Helyezze a steaket egy vágódeszkára, és hagyja pihenni 10 percig.

Amíg a steak pihen, törölje ki a serpenyőt, és tegye vissza a hőbe. Melegítse a fennmaradó 1 evőkanál olívaolajat. Adjuk hozzá a hagymát és a paprikát, és pirítsuk, amíg a gyengéd-ropogós, és csak el nem kezd barnához, 5 percig. Ízesítsük sóval és fekete borssal.

Tekerje be a tortillákat egy tiszta konyhai törülközőbe, és melegítse alacsony sütőben vagy mikrohullámú sütőben. Vékonyra szeletelje a steaket a gabonafélén. Ossza el a tortillákat a tányérok és a halom között a szeletelt steakkel, a hagymával és a paprikával. Tetejére a szeletelt avokádóval, és melegen tálaljuk.

4 adagot készít
Táplálkozási tények (adagonként)

Kalória 403
29 g fehérje
Teljes zsír 20 g
Telített zsír 4 g
Szénhidrát 29 g
Rost 7 g
Összes cukrok 3 g
Hozzáadott cukrok 0 g
Nátrium 117 mg

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem szánták az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítését. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése vagy az új fitnesz rutin megkezdése előtt.

Becky Duffett

Becky Duffett a Fitbit és az életmód írójának közreműködő táplálkozási szerkesztője, amelynek szenvedélye van a jól étkezés iránt. A Williams-Sonoma volt szakácskönyv szerkesztője és a San Francisco Cooking School diplomája tucatnyi szakácskönyvet és számtalan receptet szerkesztett. A City Living centrifuggá változtatta őt, de még mindig inkább lovat lovagol. A San Kashima Antlers Mez Francisco -ban a legaranyosabb környéken él, hétvégéket tölt a mezőgazdasági termelők piacán, megpróbálta olvasni a pékségben, és nagy vacsorákat süt a barátok számára.

serpenyő steak faajitas édes paprika és hagyma Becky Duffett receptje | Fotó: Erin Kunkel Amikor elfogy az ötletek, csak lőjön fel egy öntöttvas serpenyőt, és távolítsa el néhány steaket és zöldséget. A lédús oldalú steak és az édes csengő paprika önmagában finom, vagy puha tortillákká hajtogatva. Összetevők 1 teáskanál őrölt kömény 1 teáskanál chile por…

Leave a Reply

Your email address will not be published.