A maratoni súly megszerzése

örömmel pénteken!

Januárban rendkívül eltávolítottam az év céljaimat. Az egyik legnépszerűbb a cél súlya. Még egy súlycsökkentő fület is elindítottam, hogy segítsek az elszámoltathatóságnak. Elkezdtem igazán jól teljesíteni az intuitív étkezést, valamint rendkívül lassan, a skála csökkent.
A legújabb videóim

Futási javaslat maradjon egészséges a Covid19 kitörés során
Futó javaslat, hogy egészséges maradjon a koronavírus kitörése során. Tudsz futni és sétálni a ház megrendelése alatt? Itt van egy mutató, amely segít megakadályozni, hogy megérintse az üzletet …

További videók

0 másodperc 2 perc, 25 másodperc

Következö
Kaptam egy Covid-19 tesztet
05:16

Élő
00:00
08:21
02:25

Körülbelül augusztus/szeptember körül ajánlottam az ügyet, valamint az előrelépést. Még szeptember 29 -én is 149,6 -ra jutottam. Ez egy hatalmas ajánlat számomra!

De ez volt a „Monster Hónap a maratoni edzésem” (az a hónap, amelyet a legtöbb mérföldre teszel, és megszerezed a magas intézményi labdarúgó étvágyát), és nem maradt sokáig.

Vannak, akik maratonon szereznek súlyzós edzést. Megtettem, nagyon sok jó barátom van. Nem futtatsz maratont a fogyáshoz. A maraton minden figyelemre méltó oka miatt maratont futtat.

Tehát visszaszereztem azt, amit elvesztettem, és visszatértem az első négyzetbe. Kicsit csalódott vagyok vele, ugyanakkor megkönnyebbültem, hogy a maraton mögöttem van, és újra tudok összpontosítani az állóképességi edzésre, valamint a rossz snack -szokásaimra is.

Nehéz volt visszatérni a pályára a maraton után a körutazás óta, és megérteni, hogy egy hétig távozom a menekülésen. De rendszeres tervet készítek a visszatérésemre:

3 nehéz futás, 1 szórakoztató futás

2 nap kitartási edzés, 1 nap jóga

A kalóriák nyomon követése a 2000 alatti maradáshoz – még mindig betartom az intuitív étkezést, azonban a maratoni étvágyam valóban torzította a tipikus alkatrészeket, valamint a snack -et. Gondoskodni szeretném, hogy ez még mindig napi 3000 kalória legyen, mint Labdarúgó-világbajnokságt Mez egy ideig!

És ismét frissítem a fogyás oldalt, amikor minden héten visszatérek.

A múlt héten Roni kijelentette, hogy valami tetszett a blogjában: „Van egy súlycsökkentésem, bár ez másodlagos az életmódom céljából.”

Ez tetszik! Annak ellenére, hogy október vége van, és visszatértem oda, ahol januárban voltam, örülök magamnak azért, amit ebben az évben elértem. Visszatértem a pályára, és elégedett vagyok az előrehaladásommal.

Ma reggel néhány mérföldre felébredtem a nap előtt. Korán kell dolgoznom, és 6 mérföldre lőttem. Dehogy. Ez nagy kudarc volt. A lábam kimerültnek érezte magát, és alig kaptam be 4 -et.

A reggeli bagel volt, PB & Pumpkin Butter, valamint banán. Tojás az oldalán.

Ahhhh! Holnap reggel elmegyek Panamába! Nem tudom elhinni. Van egy rövid munkaváltásom, majd csomagolom!

Kérdés: Mi a legszebb egészséges Walesi labdarúgó-válogatott Mez szokása?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Az új év futó céljainak legfelsõbb felsorolása

Az új év futó céljainak legfelsõbb felsorolása

A 2022. évi futó célok legfelsõbb felsorolása. Újévi futtatás célok Munkakönyv Teljesen ingyenes útmutató, Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez hogy még a legfinomabb futó célokat állítsa be!

A legfelsõbb futó edzésprogram minden szintre

A legfelsõbb futó edzésprogram minden szintre

A legfinomabb futási terv kezdőknek, új futóknak és szórakoztató futási képzésnek. 12. hét 5K 10K, valamint félmaratoni online versenyképesség

A futás a vA legjobb módszer a fogyáshoz, de …

A futás a legjobb módszer a fogyáshoz, de …

Pontosan hogyan lehet lefogyni, és örömmel töltheti el az utazást. Javaslatok a fogyáshoz a futással. Pontosan hogyan örülhetünk a futásnak, valamint a goo -nak

Maratoni edzés 1. nap – Videó napló?

Maratoni edzés 1. nap – Videó napló?

Kezdje a Marathon Training Journal -t. Az 1. napon ellenőrzi a hosszú távomat. Futás, valamint a recept mindennapi frissítései a következő 90 napra

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

AFC Half Marathon Race Racap, valamint fotók

Amerika legszebb város (San Diego) félmaratoni verseny eredményei, valamint az összefoglaló. AFC félmaratoni fotók. Futás

Félmaraton 10 hetes edzési tervben, valamint a versenycsomagolásban, valamint a tippekben

Félmaraton 10 hetes edzési tervben, valamint a versenycsomagolásban, valamint a tippekben

Félmaratoni edzési terv. Teljesen ingyenes 10 hetes félmaratoni rutin futás és nyújtási napok. A versenynap csomagolásának felsorolása egy

⚡ Shareaholic által

örömmel pénteken! Januárban rendkívül eltávolítottam az év céljaimat. Az egyik legnépszerűbb a cél súlya. Még egy súlycsökkentő fület is elindítottam, hogy segítsek az elszámoltathatóságnak. Elkezdtem igazán jól teljesíteni az intuitív étkezést, valamint rendkívül lassan, a skála csökkent. A legújabb videóim Futási javaslat maradjon egészséges a Covid19 kitörés során Futó javaslat, hogy egészséges maradjon a koronavírus…

Leave a Reply

Your email address will not be published.