Fedezze fel, mi történik a nem szankcionált kanadai MMA-val egy közzétett S-209 világban…

Frissítés 2014. június 24-én-A büntetőjogi vádak nyilvánvalóan a feltételes mentesítés módszerével véget érnek

_________________________________________________________

Frissítés 2014. január 30. – Most arról számolnak be, hogy az esemény eredményeként büntetőjogi vádakat sújtanak

_________________________________________________________

Frissítés 2013. október 15. – Marlo Pritchard, a Weyburn városának hatóságainak vezetője megerősíti, hogy ezt az ügyet továbbra is vizsgálják, mivel megfelel a „A Weyburn Hatóságok Szolgálatának egy nem szankcionált MMA esemény állítása, amelyet itt korábban tartottak itt. az esés. A nyomozás folyamatban van ”

_____________________________________________________________

Frissítse 2013. október 2 -án – Nagoya Grampus Mez Melanie Bauman, a Saskatchewan kormányának ügyvédje a következőképpen javasolja:

A tartomány azt tervezi, hogy a tartományi kompenzációt 2014 nyáron működteti. Ennek eredményeként bármilyen szakértői rendezvényt tartanak, mielőtt a megfelelő rendeletek és a rendeletek érvényesek, akkor ezek az események illegálisak lesznek. A Saskatchewan Harcművészeti Szövetség az a testület, amelynek felhatalmazása az amatőr harcos sportok engedélyezésére. Ha az amatőr eseményeket SMAA szankció nélkül tartják, ezek az események illegálisak lesznek.

A szeptember 28-i presztízs rendezvényt illetően a Weyburn City hatóságai jelenleg vizsgálják azt az állítást, hogy az esemény nem szankcionálódik.

________________________________________________________________

Frissítse 2013. szeptember 29 -én – Az esemény most már elhelyezte a helyet, és valójában nem volt SMAA szankcionálása. Ma az SMAA megerősíti, hogy „a Weyburn -i eseményt soha nem Valencia Mez sikerült SMAA szankcionált eseménynek lenni.”. Az aggodalomra ad okot, hogy ha van valami, Saskatchewan tartományának válasza.

_______________________________________________________________________________________

Frissítse 2013. szeptember 26-án-Az MMasucta jelentése szerint a Prestige FC elnök, Cord Crowthers elismeri, hogy ezt az eseményt nem szankcionálják, és továbbra is folytatják az idézetet, mint a „A pletykák, amelyeket az interneten hall, 95% -99% -os felháborító, az egyetlen Igaz, hogy a műsorunk még mindig nem szankcionált show. ”

Az SMAA szankcionálásának hiányának oka::

A lényeg az, hogy augusztus 30 -án, négy héttel a kiállítás előtt a kormányral együtt elégedettek vagyunk velük. Teljesen úgy érezték, hogy a show -t a 28. napra szankcionálhatjuk. Azt mondták nekünk, hogy nem tudják szankcionálni a 28. szankciót – úgy gondoljuk, hogy ez teljesen hamis, mivel két héttel a show után, csak az úton, valamint sok időük volt az engedélyre, hogy a show show -k – Nagyon sok, mondta, mondta; Nem vagyok ilyen, mint ez a személy, nem szeretem ezt a személyt. Az SMMA -nak ki kell szállnia a seggéből, együtt kell működnie a Saskatchewan összes csoportjával, abba kell hagynia a kedvenceket, és fel kell ismernie, hogy nem csoportok; Most már kompenzáció. Feladatuk nem az, hogy tagja legyen, hanem a műsorom felügyelete, és gondoskodni kell arról, hogy jól csináljuk a dolgokat. Ez az, amit mindenki akar, azonban csak a jó barátaival és az úgynevezett partnereikkel akarnak dolgozni.

_________________________________________________________________________________________

A Prestige Fight Club 2013. szeptember 28 -án egy olyan rendezvényt market, amelynek célja a Saskatchewan -i Weyburnben, Saskatchewanban.

Mivel a dolgok jelenleg a szakértőben állnak, az MMA továbbra is jogellenes Gremio Mez Saskatchewanban, valamint az amatőr MMA eseményeket csak a Saskatchewan Harcművészeti Szövetség szabályozásával lehet megtartani.

A Saskatchewan Parkok Minisztériumának, a Kulturális és a Sport minisztériumának egy vezető politikai elemzője tanácsot adott nekem, hogy a mai napig az SMAA nem szankcionálja. Ha ez a módosítás, ez nem azt jelenti, hogy ez az esemény a Kanada büntető törvénykönyv 83. szakaszának megsértésével foglalkozik.

A kormány továbbá azt tanácsolja nekem, hogy tudatában legyenek ennek az eseménynek, valamint hogy „a beszélgetések a regionális rendõrséggel, a városi tanácskal (és) igazságszolgáltatási tisztviselõkkel helyezték el a helyet”. Nem egyértelmű, hogy ez az esemény továbbra is folytatódik-e, ha igen, akkor mindannyian első kézből bepillantást kapunk arról, hogy a nem szankcionált MMA következményei lesznek az S-209 kiadású kiadási világban.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A büntetőjogi vádak megfelelnek a nem szankcionált Saskatchewan amatőr MMA eseménynek, 2014. január 30 -án. “Amatőr MMA törvény”
A csupasz csukló MMA -t pontosan ugyanazon kiskapu felhasználására használja, mint a csupasz csukló boksz?
A jogellenes PED közzétételének elmulasztása az MMA -ban?

Frissítés 2014. június 24-én-A büntetőjogi vádak nyilvánvalóan a feltételes mentesítés módszerével véget érnek _________________________________________________________ Frissítés 2014. január 30. – Most arról számolnak be, hogy az esemény eredményeként büntetőjogi vádakat sújtanak _________________________________________________________ Frissítés 2013. október 15. – Marlo Pritchard, a Weyburn városának hatóságainak vezetője megerősíti, hogy ezt az ügyet továbbra is vizsgálják, mivel megfelel a „A…

Leave a Reply

Your email address will not be published.