A hagyományos orvoslás azt akarja, hogy az FDA sok étrend -kiegészítőt vegyen el

A hagyományos gyógyszer azt akarja, hogy az FDA sok étrend -kiegészítőt vegyen el

A New England Journal of Medicine 2012. január 25 -i szerkesztősége erősen támogatja az FDA által javasolt új étkezési összetevők irányelveit, amelyek betiltják a ma használt hatékony tápanyagok sokaságát. Az egyik érdekes érv az, hogy mivel néhány gátlástalan gyártó olyan gyógyszerekkel, mint a Viagra®, a termékeiket, majd az 1994. év után bevezetett összes kiegészítést el kell távolítani a piacról, amíg az FDA nem hagyja be őket a biztonság érdekében.

Ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy az FDA azt javasolja, hogy megtagadják az amerikaiak számára a természetes kiegészítőkhöz való hozzáférést, ám ennek ellenére ürügyként használják fel, hogy a gyógyszeripari óriások monopóliumot adjanak a testébe.
Az FDA elárasztotta a tiltakozásokat

Az új étkezési összetevők irányelveire reagálva az FDA sokkal több mint 146 000 oldalt kapott, amelyek feltárják az FDA által javasolt abszurditásokat.

A gyógyszerészeti érdekek kétségbeesetten azt akarják, hogy az FDA ezeket az iránymutatásokat hatályba hozza, hogy az amerikaiak a vényköteles gyógyszerektől függjenek. A fogyasztókra gyakorolt hatás a magasabb árak és a csökkent hatékonyság, valamint a számos FDA által jóváhagyott gyógyszerhez kapcsolódó szörnyű mellékhatások.
Már nyertünk néhány kongresszusi támogatást

Két hatalmas szenátor és a természetes egészség hosszú ideje fennálló barátja, Tom Harkin szenátor (D-Iowa) és Orrin Hatch szenátor (R-UTAH) írta az FDA biztosának, Margaret Hamburgnak, és hivatalosan felkérte az FDA-t, hogy vonja vissza segítségi dokumentumát.

Ezenkívül Randy Hultgren (R-IL) köztársasági köztársaság nemrégiben beszédet mondott: „Túlszabályozó étrend-kiegészítők veszélyeztetik az amerikaiak munkahelyét és egészségét” a Képviselőház padlóján, sürgetve az FDA-t, hogy térjen vissza a rajztáblához és garantálja, hogy nem korlátozzák az amerikaiak hozzáférését az étrend -kiegészítőkhöz.
Kérje meg a Kongresszust, hogy állítsa le ezt az őrületet

Az Egészségügyi Szabadságcsoportok egyértelmű technikát dolgoztak ki kiegészítők megmentésére a központi kormányzati tilalomtól.

Mint talán tudod, az új étkezési összetevői Corinthians Paulista Mez segítségnyújtás -tervezet kommentálási periódusa bezárt, és az FDA értékelni fogja a kapott összes megjegyzést. Ebben az időszakban azt akarjuk, hogy a segítségnyújtási tervezet olyan forrógombos politikai kérdés legyen, hogy az FDA-t arra kényszerítik, hogy észrevegyék, és foglalkozni fog a nyilvánosság Villarreal CF Mez legfontosabb aggályaival.

A kényelmes jogalkotási fellépéshez való hozzáféréssel felkérheti szenátorait és képviselőjét, hogy tartson egy perces padlóbeszélgetést, amely ellenzi az FDA azon tervét, hogy számos Brazil labdarúgó-válogatott Mez kiegészítőt a polcról söpörjön. Ugyanakkor felkéri a kongresszusi tagjait, hogy írjanak az FDA -t a fogyasztói lázadásról, amely a draconi javaslatokra reagálva fordul elő, hogy a mai piacon a leghatékonyabb étrend -kiegészítőket vegye le!

Tegyen lépéseket most! (csak 15 másodpercig tart)

A hagyományos gyógyszer azt akarja, hogy az FDA sok étrend -kiegészítőt vegyen el A New England Journal of Medicine 2012. január 25 -i szerkesztősége erősen támogatja az FDA által javasolt új étkezési összetevők irányelveit, amelyek betiltják a ma használt hatékony tápanyagok sokaságát. Az egyik érdekes érv az, hogy mivel néhány gátlástalan gyártó olyan gyógyszerekkel, mint…

Leave a Reply

Your email address will not be published.