5 napos 5 napos vacsora vacsora: Seared Salmon

Széles lazac vad rizzsel és baba brokkolival

Becky Duffett receptje | Fotó: Erin Kunkel
Mindenki élvezheti a zsíros halakat, hetente legalább néhányszor a kiemelkedő szív-egészségügyi előnyökkel. Ráadásul a halak gyors. Próbálja ki ezt az intelligens trükköt, ahol az első oldalon látja, néhány zöldséget ugyanabba a serpenyőbe dugsz, és mindent befejez a sütőben.

Összetevők

2 evőkanál extra-szűz olívaolaj
80 g (250 g) kremini gombák, negyed
1 póréhagyma, csak fehér és halványzöld alkatrészek, öblítve és szeletelt
Só és frissen őrölt bors
2 csésze (16 fl oz/500 ml) csirkekészlet, minimalizált nátrium vagy víz
1 csésze (6 oz/185 g) vad rizs keverék
1 font (500 g) lazacfilé
1 Bunch baba brokkoli

UTASÍTÁS

Egy holland sütőben vagy nagy edényben közepes-magas hőn, meleg 1 evőkanál olívaolajat. Adjuk hozzá a gombát és pirítsuk, amíg fel nem engedik a folyadékot, kb. 5 percig. Adjuk hozzá a szeletelt póréhagymát, és pirítsuk, OGC Nice Mez amíg meg nem lendületes, 5 percig. Ízesítsük sóval és borssal. Adja hozzá a csirkekészletet, keverés közben, hogy lekaparja a barna darabokat a serpenyő alján. Adjuk hozzá a vad rizst, és keverjük össze egyszer, hogy kombináljuk. Forraljuk le, minimalizálják a hőt a karbantartáshoz, lefedjék a fazékot, és főzzük, amíg a vad rizs gyengéd, 45 percig vagy a csomagolás utasításai szerint nem lesz.

A főzés vége felé készítse el a lazacot és a baby brokkolit. Melegítse elő a sütőt 400 ° F -ra (200 ° C). Ízesítsük a lazacot sóval és borssal. Egy nagy, serpenyőben közepes-magas hőmérsékleten melegítse fel a fennmaradó 1 evőkanál olívaolajat. Adjuk hozzá a lazacot, a hús FC Porto Mez oldalát lefelé, és add meg, amíg aranybarna, 5 percig.

Forgassa el a lazacot, és adja hozzá a baba brokkolit a serpenyőhöz, és fészkelje a halak körül. Szórja meg enyhén a bébi brokkolit sóval és borssal. Helyezze a serpenyőt a sütőbe, és főzze addig, amíg a lazac majdnem megszilárdul az érintéshez, és könnyedén pelyhes, ha villával áttört, kb. 10 perccel hosszabb, a filé vastagságától függően.

Húzza fel a vad rizst a tányérokra, tegye oldalra a lazac és a baba brokkolit, és tálalja melegen.

4 adagot készít
Táplálkozási tények (adagonként)

Kalória 470
39 g fehérje
Összes zsír 15 g
Telített zsír 2 g
Szénhidrát 48 g
Rost 8 g
Összes cukrok 6 g
Hozzáadott cukrok 0 g
Nátrium 227 mg

Ez az információ csak oktatási célokra szolgál, és nem szánták az orvosi diagnózis vagy kezelés helyettesítését. Nem szabad ezt az információt felhasználni egy egészségügyi probléma vagy állapot diagnosztizálására vagy kezelésére. Az étrend megváltoztatása előtt mindig kérdezze meg orvosát, az alvási szokások megváltoztatása, a kiegészítők szedése Bayer 04 Leverkusen Mez vagy az új fitnesz rutin megkezdése előtt.

Becky Duffett

Becky Duffett a Fitbit és az életmód írójának közreműködő táplálkozási szerkesztője, amelynek szenvedélye van a jól étkezés iránt. A Williams-Sonoma volt szakácskönyv-szerkesztője és a San Francisco Cooking School diplomája tucatnyi szakácskönyvet és sok receptet szerkesztett. A City Living centrifuggá változtatta őt, de még mindig inkább lovat lovagol. A San Francisco -ban a legaranyosabb környéken él, hétvégéket tölt a mezőgazdasági termelők piacán, megpróbálta olvasni a pékségben, és nagy vacsorákat süt a barátok számára.

Széles lazac vad rizzsel és baba brokkolival Becky Duffett receptje | Fotó: Erin Kunkel Mindenki élvezheti a zsíros halakat, hetente legalább néhányszor a kiemelkedő szív-egészségügyi előnyökkel. Ráadásul a halak gyors. Próbálja ki ezt az intelligens trükköt, ahol az első oldalon látja, néhány zöldséget ugyanabba a serpenyőbe dugsz, és mindent befejez a sütőben. Összetevők 2 evőkanál…

Leave a Reply

Your email address will not be published.