A kannabisz dohányosok magasabb tüdő képességet mutatnak, és alacsonyabb rákszintet mutatnak, mint a nem dohányzók

A kannabisz dohányosok magasabb tüdő képességeket és alacsonyabb rákszintet mutatnak, mint a nem dohányzók, mint a nem dohányzók
Írta: Raw Michelle

(NaturalNews) Sok éven át a kannabisz elleni démonizáló nyilatkozatok összeomlanak, mivel a kutatási tanulmány lassan eloszlatja őket. Ötven évvel ezelőtt az emberek komolyan hitték, Kashima Antlers Mez hogy a kannabisz használata közvetlenül kapcsolódik a mentális betegségek sorozatának, valamint a heves és a Santos Laguna Mez hiperszexuális viselkedés előmozdításához.

Az orvosi nézőpontot a kutatásnak kell irányítania

De ezek az előítéletek még mindig lógnak. Manapság egy olyan magánszemély, aki felelősségteljesen tájékoztatja orvosát a marihuána használatáról, mivel a kémiai interakciókhoz hasonlóan a kémiai interakciók módosíthatják a kapott kémiai viselkedést, leggyakrabban azt javasolják, hogy csökkentsék. Különböző okok merülnek fel az orvosok számára. Néhányan, akik úgy tűnik, hogy elmaradtak a kutatásról, továbbra is feltárják a „agysejtkárosodás” aggodalmát a Reagan -korszakból származó, a Just State No kampányának maradványa miatt.

Az elsődleges kifogás, hogy még a leginkább tájékozottabb orvosok is indokoltnak érzik magukat, hogy még ha maga a kannabisz nem különösebben káros, a legjellemzőbb lenyelési technikája, a dohányzás, a tüdőszövet esetében, függetlenül a tüdőszövet számára. vegyület füstölt. Az a hit, hogy a piggy hátrahagyta a módszerét a dohányzás növekvő ellenállásának hátterében, valamint annak megértése, hogy a dohány akadályozza a tüdőáramot, és lerövidíti a lélegzetet.

Amikor a cselekedete által meghatározott vegyi anyag nem működik

Mivel néhány pontos ugyanazt a vegyi anyagot, amelyek azonosítható karcinogén hatással vannak a cigarettákban, szintén felfedezik a kannabiszfüstben, sokan úgy vélik, hogy a kannabisz rákot okozó prospektívája arányos e vegyi anyagok mennyiségével. Az az igazság, hogy a kannabisz négyszer több kátrányból (vagy olajból) áll, mint a cigaretta, stimulálta az 1990 -es évek biztosítását, hogy az ízület dohányzása ugyanolyan szegény volt a tüdő számára, mint a négy cigaretta dohányzása. Ennek az extrapolációnak az értékkel történő kezelése tökéletesen értelmezhető, azonban nem tartja fenn a tényleges rákos arányhoz viszonyítást.

Az orvosi nyilvántartások átírása

Egy új, kormány által működtetett kutatási program eredményei most arra kényszerítik az orvosi hatóságokat, hogy megsemmisítsék ezeket a hiedelmeket. A kutatási tanulmány az elmúlt húsz évben folyamatos volt, megfelelve a több mint 5000 ember dohányzási rutinjának. A kutatók felfedezték, hogy a kiemelkedő hittel ellentétben a kannabisz dohányzása nem zavarja a tüdőfunkciót vagy a kapacitást. Ez igaz a folyamatos rutinra – még a napi és a hosszú távú fogyasztást is. Kíváncsi, hogy általános szabály, a kannabisz dohányosok sokkal jobb tüdőfunkcióval rendelkeztek, mint a nem dohányzók, amelyeket a kutatók maga a dohányzási akciónak tulajdonítanak, nem pedig a kannabisznak. A pot -dohányosok mélyen belélegeznek, és ezeket a lélegzetet is megtartják, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az ellátásukból, kibővítve a tüdő kapacitását.

Dr. Tashkin rájött, hogy szinte minden esetben a kannabiszfogyasztók olyan rákos arányban voltak, amelyek nem különböztek azoktól, akik nem dohányoztak a kannabiszban. Ennek a szabálynak az egyik Southampton FC Mez kivétele a kannabisz dohányosok, valamint az egyének, akik nem dohányoztak semmit (beleértve a dohányt), amelyekben a marihuána dohányosok valóban alacsonyabb tüdőrákot mutattak.

A kannabisz dohányosok magasabb tüdő képességeket és alacsonyabb rákszintet mutatnak, mint a nem dohányzók, mint a nem dohányzók Írta: Raw Michelle (NaturalNews) Sok éven át a kannabisz elleni démonizáló nyilatkozatok összeomlanak, mivel a kutatási tanulmány lassan eloszlatja őket. Ötven évvel ezelőtt az emberek komolyan hitték, Kashima Antlers Mez hogy a kannabisz használata közvetlenül kapcsolódik a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.