Az adatok feltárják a csupasz csukló bokszot alacsonyabb agyrázkódási sebességgel, mint a kesztyűs harcok

A csukló boksz az utóbbi években a fokozott népszerűségnek örült a sportban, mivel a Wyoming a BKB legalizálásának legelső meghatározásának legelső meghatározásával vezette a módszert. 2018 -ban.

Adatokat Barcelona Mez adtak az idei gyűrűs orvosok szövetségének éves szemináriumán, Dr. Don Muzzi, amely a kesztyűs bokszhoz és az MMA -hoz képest az első áttekintést nyújtva a sportban a sérülések arányához.

Dr. Muzzi, Dr. Guillem Lopez, valamint Dr. John Neidecker 2018. júniusától 2020 szeptemberétől gyűjtött adatokat a szabályozott BKB rendezvényekről. Ebben az időszakban a 131 ütést 262 sportoló Tunéziai labdarúgó-válogatott Mez expozícióval rögzítették. Az összes küzdelemben tapasztalt gyűrűs orvos volt jelen.

Az adatok feltárják, hogy míg a Belga labdarúgó-válogatott Mez BKB a versenytársak fokozott arccsökkentési arányához vezetett, az agyrázkódási arány alacsonyabb volt, mint a kesztyűs bokszban, valamint a vegyes harcművészetekben. Meglepő módon az adatok szintén kiderült, hogy a kézi törési sebesség valóban alacsonyabb volt a csupasz csukló boksz -ütéseknél, mint a kesztyűs bokszban vagy az MMA -ban.

Konkrétan a versenytársak 27,4% -a tapasztalt arcszennyezést. A kézi törés aránya 3,2% volt, szemben az MMA 3,8% -ával, valamint a kesztyűs boksz 4,7% -ával.

A megfigyelt agyrázkódási arány, amelynek jelentését versenytársként használja fel, akinek az agyrázkódási tünetei voltak, amikor a tapasztalati gyűrűs orvos elemezték, 1,5% volt, összehasonlítva a becsült 6-12% -os bokszokkal, valamint az MMA-val, 14,7% -os ráta mellett –

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Tanulmány – Frissített csupasz csukló boksz sérülés Dataugust 16, 2021in “Biztonsági tanulmányok”
A Bare Knuckle Boxing már az első bejelentésről számolt be a Sport szabályozott ERAOCTED -jében, 2021, 1 megjegyzéssel
A Bare Knuckle boksz dokumentálása 2019. január 23 -án 4 hozzászólással

A csukló boksz az utóbbi években a fokozott népszerűségnek örült a sportban, mivel a Wyoming a BKB legalizálásának legelső meghatározásának legelső meghatározásával vezette a módszert. 2018 -ban. Adatokat Barcelona Mez adtak az idei gyűrűs orvosok szövetségének éves szemináriumán, Dr. Don Muzzi, amely a kesztyűs bokszhoz és az MMA -hoz képest az első áttekintést nyújtva a…

Leave a Reply

Your email address will not be published.