Úgy tűnik, hogy a tartalom alkotóinak manapság nem lehetnek véleményük

Matt Weik által

Az elmúlt néhány évben nyilvánvalóvá vált, hogy a tartalom alkotói már nem szabad véleményt kapni. Olyan, mintha a szájukból kijönne, automatikusan kritizálják. Most nem azt mondom, hogy az emberek azt mondják, hogy az emberek nem teljesen pontatlanok, de ha valaki véleménye van egy témáról, miért nem tartják tiszteletben?

A testépítő tartalom alkotói, mint például a Nick erőssége és hatalma, Luimarco, magam, és még sokan másoknak, a későn van egy célpont. És őszintén nem tudom, miért. Függetlenül attól, hogy a vita témája a testépítés, a fitnesz, a kiegészítők stb., Úgy tűnik, hogy az embereknek napirendje van arra, hogy megcáfolhassuk bármit, amit mondunk, vagy úgy tűnik, hogy bűncselekményt okoz. Íme, amire gondolok.

A tartalom alkotóinak csendesnek kell lenniük, vagy érvényes pontokat emelnek?
Az első téma, amelyet meg kell vitatni, amikor a tartalom alkotói a testépítőkről és azok fizikájáról vagy elhelyezéséről beszélnek. Nézd, bárki rám nézhet, és azt mondja: „Ez a haver fugán. Nem olyan nagy. Tudja mit? Nem tévesek. Nem vagyok Brad Pitt, vagy az évi 365 nap körül járok olyan testtel, mint amilyen Greg Plitt volt. És ezzel jól vagyok. Nem tudom vitatni ezt a tényt, vagy megpróbálom elutasítani a tett észrevételeket. De nem sértem meg őket. Az, ami.

Mégis, amikor a tartalomkészítők arról beszélnek, hogy egy testépítő hogyan néz ki egy show -ba, vagy hogyan néznek ki a show során, ez egy azonnali torok ütés, amelyet bárki is beszél. de miért?

Itt van az a véleményem, amikor a tartalom alkotóit kritizálják, hogy valaki testét illetően beszélték. Egy show után a tartalom készítői kiépítik a verseny tartalmát és azt, hogy mindenki hogyan helyezte el. Abban a pillanatban, amikor azt mondják, hogy valaki lefelé nézett, laposak voltak, elmulasztották a jelüket, nem voltak elég nagyok, [bármi megjegyzést illeszts be], úgy tűnik, úgy tűnik, hogy ezek a tartalomkészítők azt mondták, hogy a BodyBuilder pénisze kicsi, vagy valami.

A tartalom alkotói a figyelem középpontjává válnak, és bizonyos egyének verbálisan (vagy néha fizikailag) bántalmazzák. Az a kérdésem, hogy ezek a tartalom alkotók tévesek -e, miért nem tekintik a bírók testüknek, hogy elég jók ahhoz, hogy nyerjenek? Vegyük például Phil Heath -t, mivel ő volt a legutóbbi. És ez nem tiszteletlen Phil iránt, ő és én visszatérünk a Met-Rx napjain. De amikor Nick ereje és hatalma, vagy Luimarco kommentálta, hogy Phil nem a legjobban néz ki, vagy nem hozta fel a gyomor kérdéseit, Phil hangsúlyozta a közösségi médiát, hogy kritizálja ezeket az egyéneket.

Az a tény, hogy 2018 -ban Phil nem volt a legjobb, és gyomorproblémái voltak, amelyek visszatértek a sérvéhez. Azok a tartalom alkotói nem voltak tévesek Olympique Marseille Mez Phil testének elemzésével, ám véleményük célpontjává váltak. De miért vannak a tartalom alkotóelemei, hogy észrevételeket tegyenek, amelyekkel a bírák negatívan pontozták őket? Mi lenne, ha Big Steve kijönne, és megjegyzéseket fűzne egy testépítő testének kimaradásáról (nem azt mondja, hogy valaha is megtenné, de volt néhány interjúja a múltban, ahol meg kellett védenie, miért nem helyezte el valaki jól, és miért szerezte a bírák a kártyákat ahogy tették)?

Ezután nézzünk rám. Nagyon hosszú ideje vagyok a kiegészítőiparban. Mégis, amikor egy kiegészítést vagy egy márkát írok, és véleményem adok, ez a márka azonnal rám akar jönni, mint az egyik tartalom alkotóját, és megpróbálsz rám vinni. Nézd, vastag bőröm van, és nem tudtam kevésbé törődni azzal, amit az emberek mondanak rólam, de az a tény, hogy egy egyszerű vélemény meglehetősen érdekes, meglehetősen érdekes. Most ez nem történik meg gyakran, de időnként felmerül.

Adok egy példát. Írtam egy cikket egy olyan témáról, ahol megemlítettem, hogy nem feltétlenül értek egyet azzal, amit egy kiegészítő társaság csinál. Nyilvánvaló, hogy az évek során rengeteg dicséretet adtam ennek a márkának, de valószínűleg még soha nem látták, mivel nem olvasták a tartalmat. Ebből az egyetlen véleményem szerint egy tulajdonosom volt, hogy véleményem szerint személyes lövéseket készítsen. Az olyan megjegyzések, mint például a „rossz újságírás problémájának része”, és hogy „egyértelműen nem ismerem Feyenoord Mez a témámat” és a hasonló megjegyzéseket.

A hozzászólásomhoz fűzött észrevételeiből sok üzenetet kaptam más márkatulajdonosoktól, akik megemlítették, hogy a srác nem rendelkezik a rockerrel, és hogy az iparágban élő emberek nem szeretik őt, de függetlenül attól, hogy bizonyítja, hogy a tartalom alkotói nyilvánvalóan nem képesek hogy véleményüket biztosítsák.

Miért nem lehet nyitott megbeszélést manapság?
Mi oldhat meg számos kérdést és lehetséges félreértéseket, amelyek a tartalom alkotóit körülvevő körülmények között, és azt mondják, hogy az lenne, ha a sértettek hajlandóak nyílt megbeszélést folytatni. Nem az a fajta, ahol oda -vissza támadsz egymást. Egy civilizált beszélgetésről beszélek, ahol mindkét fél beszél, és meghallgatja azt, amit minden fél mond.

Nem azt mondom, hogy afelület. Tegyen egy interjút. Tegyen közzé egy videót, ahol minden fél nyílt vitát folytat. Hajlandó lennék fogadni a végére, mindkét fél sokkal jobban tiszteletben tartja a másikot, ha kezdeti nézeteltérések lennének.

Heck, állítson be privát hívást, ha nem akarja nyilvánosságra hozni, és megvitatja azokat a kérdéseket, amelyek a tartalom alkotói véleményéből fakadnak. Ha ez az egyén kapcsolatba lépett volna hozzám, és beszélni akartam, több mint hajlandó lennék meghallgatni az oldalát, és tiszteletben tartani azt, amit mondania kell – feltételezve, hogy ő is tiszteletben tartja az oldalamat. Megállapodhat, hogy nem ért egyet. Ez hosszú utat eredményezne, ahelyett, hogy személyes felvételeket készítene a tartalom készítőire, és megpróbálná diszkriminálni azt, amit megélhetnek. Például nem hiszem, hogy azok, akik Philről beszéltek, azt mondanák, hogy rossz testépítő, vagy hogy nem tartozik a sportba.

100% -ban a szólásszabadság mögött állok. Nem hiszem, hogy ezeknek a tartalom alkotóknak bármelyike rossz akaratot jelentett bárkivel szemben, akiről beszélt. Ha személyesen támadnak valakit, ez egy másik történet. De Aston Villa FC Mez nem értem, hogy a vélemény megadása hogyan hozhat ilyen keverést, amikor ugyanazokkal a gondolatokkal igazodik, mint mások, de mivel ők tartalom alkotók és a következők vannak, azt hiszem, ez teszi őket tökéletes célpontvá.

Mik a gondolataid? A tartalom alkotóinak nem tudják hangolni véleményüket az ipari témákról?

Matt Weik által Az elmúlt néhány évben nyilvánvalóvá vált, hogy a tartalom alkotói már nem szabad véleményt kapni. Olyan, mintha a szájukból kijönne, automatikusan kritizálják. Most nem azt mondom, hogy az emberek azt mondják, hogy az emberek nem teljesen pontatlanok, de ha valaki véleménye van egy témáról, miért nem tartják tiszteletben? A testépítő tartalom alkotói,…

Leave a Reply

Your email address will not be published.