Andrew Tate Ex barátnője az igazságot letartóztatva

Tate ACF Fiorentina Mez volt barátnője, aki a megdöbbentő szexuális szalagról szólt, amely a Big Brother házában helyezkedik el. A Kick-Boxing világbajnoki csillag egy rövid klipet osztott meg Facebook-fiókjában egy névtelen nőről, aki azt állítja, hogy a River Plate Mez felvételben szereplő személy.

Közvetlenül a kamerával beszélve azt mondta: „Sziasztok mindenkinek. Csak azt akartam mondani valamit a videóról, amelyet a közelmúltban adtak ki rólam és volt barátom, Andrew Tate-ról.
„Még mindig félelmetes barátja, és amit a videóban láttál, csak valami, amit szoktunk. Tiszta játék volt. Félelmetes ember, és soha nem bántana egyetlen személyt sem – kivéve, ha [szakmailag] harcol.

„Csak azt akartam tudatni veled, hogy ez mind jelentős félreértés volt. Hallottam, hogy azért rúgtak ki a házból, ami igazán tisztességtelennek tartom, mert ez valójában csak tiszta játék volt. Ezt szoktuk csinálni. ”

Mióta a felvételek felszíne után a termelők eltávolították a házból, a rajongók felszólították Andrew visszahívását, azt állítva, hogy a Channel 5 főnökei tévedtek a felvételekben.

VIDEÓT Kanadai labdarúgó-válogatott Mez NÉZNI:

Tate ACF Fiorentina Mez volt barátnője, aki a megdöbbentő szexuális szalagról szólt, amely a Big Brother házában helyezkedik el. A Kick-Boxing világbajnoki csillag egy rövid klipet osztott meg Facebook-fiókjában egy névtelen nőről, aki azt állítja, hogy a River Plate Mez felvételben szereplő személy. Közvetlenül a kamerával beszélve azt mondta: „Sziasztok mindenkinek. Csak azt akartam mondani…

Leave a Reply

Your email address will not be published.