Dim sum és den sum

A tegnapi villásreggeli után Meghann és volt egy kis időnk megölni, mielőtt 14:00 óráig tartunk ebédterveink. Úgy döntöttünk, hogy átmegyünk a Chinatownba és felfedezzük.

Emlékszem, hogy sokkal többet láthattam, de talán csak rossz utcán voltunk? A színes lámpák legalább szórakoztatóak voltak?
A legújabb videóim

Gyönyörű partnerem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Gyönyörű partnerem a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audio könyv -áttekintése.

Jó hallgatás?
Osztom a Hallible oldalon elérhető könyv gyors áttekintését.

Az Amazon -tól:

A mentális betegség által újradefiniált, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, mégis megerősíti a szeretet hatalmát.

Mark és Giulia élete együttesen mese romantikaként kezdődött. Tizennyolckor beleszerettek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. De amikor Giulia huszonhét volt, félelmetes és váratlan pszichotikus szünetet szenvedett, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon landolt. Egy nap dinamikus és jól beállított; A következőknek téveszmék és öngyilkos volt, meggyőződve arról, hogy szeretteinek nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kellene hallgatnom a következőkre?!

A könyvhez való linkek és egyéb vélemények a RuneatRepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
05:31

Meghann és én

A Yank Sing -nél homályos összeg volt a kínai negyedben

A múltban a homályos összeg nagyon zsúfolt, elfoglalt és hangos éttermekben volt. Ez sokkal csendesebb és kevésbé elfoglalt volt összehasonlítva.

Azok számára, akik nem tudják, a Dim Sum -ban a pincérek és a pincérnők körülveszik a különféle kínai élvezetekkel teli szekereket. Ahogy sétálnak, megmutatják neked, mi van a különböző gőzösökben vagy a tányérokon, és kiválasztja és választja ki, amit akar, miközben megy.

Ennek a helynek nem volt vegetáriánus lehetősége, és gyakorlatilag 13 mérföldet futtam aznap reggel, így a teahoz való ragaszkodás nem volt lehetőség. Bizonyos esetekben csak mindent meg kell tennie, és nem kell aggódnia? Azt hiszem, ezek volt valamiféle sertésgombó?

Fotornók

Csirke töltött gombák.

Végül valami zöld. Szeretem a helyi helyről származó kínai zöldbabot, és ezek is finomak voltak.

Nem követtem nyomon, hogy mennyit eszek, és mindegyikük volt.

Tojás tekercsek, nem ezek a csinosak?

Több zöld?

A kocsik addig jönnek, amíg nem tudják, hogy kész vagy. Szeretem, hogy „megnézhesse” az ételt, mielőtt ilyen helyeken megrendelné. Pontosan tudod, mit kapsz.

Ebéd társaink Sabrina és férje, Trig volt.

Ebéd után elválasztottuk az utat, mert sokkal korábban mentem a repülőtérre, mint US Sassuolo Mez mindenki más. Sétáltam az Union Square -en, amíg Ben meg nem hívta, és nem kértem, hogy hozzam haza egy kenyér savanyúságot. Körülbelül 45 percem volt arra, hogy Liverpool FC Mez a komp épületéhez lefoglaljak, és kenyeret kapjak, és eljuthassam a szállodámba, hogy elkapjam a shuttle -t. Szerencsére megcsináltam?

A komp épületében tartva felvettem egy salátát és joghurtot, hogy vacsorázhassak. Hozzáadtam egy körte, amelyet az íz pavilonból és egy rostból kaptam az étkezés kerekítésére.

Ben tegnap este felvette a repülőtérről, és felzárkóztuk egymás hétvégén, így a késői poszt.

A hétvégén volt a legjobb időm a szobatársaimmal, új és régi barátaimmal! Remélem, hogy hamarosan újra látom a valóságot !!!

Ma reggel van vérvizsgálatom, és nem ettem, mert tegnap este 21:15. Éhes vagyok, és megpróbálom elvonni magam az interneten. Nem működik.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Masszázs Envy Chemical Peel- áttekintés és a képek előtti és utáni képekMasszázs Envy Chemical Peel- áttekintés és a képek előtti és utáni képek

Ez a bejegyzés a Masszázs Envy -vel együttműködésben van írva, azonban minden véleményem a saját. Szia! Az elmúlt pár hónapban a masszázs irigységgel dolgoztam, és élveztem az általuk kínált különféle szolgáltatásokat. Először ez egy teljes testtartás volt a Masszázs Envy -nél … akkor ez egy masszázs ülés Iráni labdarúgó-válogatott Mez volt, és most … olvastam többet a masszázs Envy kémiai hámozásról – áttekintés és a képek előtti és után

Legjobb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni egy futás előtt és után

Legjobb fehérjebárok a futók számára- mit kell enni egy futás előtt és után

A legjobb fehérjebárok a futók számára. Mit kell enni egy futás előtt, egy futás és snack után. Az öt legnépszerűbb bár és a táplálkozási bontásom

6 egészséges fehérjével csomagolt snack doboz ötletek

6 egészséges fehérjével csomagolt snack doboz ötletek

Egészséges és egyszerű Roundup 6 különféle módon, hogy saját fehérjetartalmú snack -dobozokat barkácsoljon! Készítse el az étkezés ezt a részét előkészítő rutinját, és kerülje el a tudatlan snack -t vagy a délutáni energiaprontot. Annyira szeretem az ételeket és a hihetetlenül elkészített ételeket … Azt hiszem, a snackelés a kedvenc dolgom. Ez is valami, amit küzdök … Olvassa el még a 6 egészséges fehérjékkel csomagolt snack doboz ötletet

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Mit eszek egy nap alatt – a futók számára

Amit egy napi videóban eszem egy futó. Ételnapló mindenről, amit egy nap reggel, ebéd, vacsora és harapnivalók ettem. plusz javaslatok a kedvenc termékeimre

Gabona tej turmix recept

Gabona tej turmix recept

Hogyan készítsünk gabona tejet és könnyű gabona tej turmix receptjét. Könnyű finom gabona tej recept valódi kaliforniai MI -vel

Félmaraton 10 hetes edzési terv és versenycsomagolási lista és tippek

Félmaraton 10 hetes edzési terv és versenycsomagolási lista és tippek

Félmaratoni edzési terv. Teljesen ingyenes 10 hetes félmaratoni ütemterv futás és nyújtási napokkal. Versenynap csomagolási lista és mit kell enni edzés közben

⚡ Shareaholic által

A tegnapi villásreggeli után Meghann és volt egy kis időnk megölni, mielőtt 14:00 óráig tartunk ebédterveink. Úgy döntöttünk, hogy átmegyünk a Chinatownba és felfedezzük. Emlékszem, hogy sokkal többet láthattam, de talán csak rossz utcán voltunk? A színes lámpák legalább szórakoztatóak voltak? A legújabb videóim Gyönyörű partnerem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés Gyönyörű partnerem…

Leave a Reply

Your email address will not be published.