A Rock N Roll Los Angeles -i kedvezmény, és regisztrálj végre

Végül feliratkoztam az RNR Los Angeles -i félmaratonra. Semmi olyan, mint az utolsó pillanatig várni – a verseny a hétvégén! De így gurulok, és végül összegyűjtöttem, főleg azért, mert az SR nyomást gyakorolt ​​rám, hogy összehozza az Real Betis Balompie Mez életemet. Kivéve, hogy nem hiszem, hogy a futásról beszélt … hát hát. Ha még mindig próbál versenyeket találni erre az évre, a rock n roll maraton / félmaratoni kedvezménykódom továbbra is érvényes a 2015 -ös versenyekre! használja a runeAtRepeat15 kódot

Ma snack a tök fűszer granoláján. Szeretem.
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 2. napja
Maratoni edzési napló nap 2. runeatrepeat.com

További videók

0 másodperc 1 perc, 45 másodperc

Következö
Kaptam egy Covid-19 tesztet
05:16

Élő
00:00
08:21
01:45

A többi étkezésem nem túl fotogén. Ez az oka annak, hogy nem teszek annyira ételt (figyelembe véve, hogy mennyit eszek). Nem csinos, de finom.

A gomba frittata -m nagyon csinos volt, hogy nézzen és hihetetlenül finom, ezért meg akartam osztani egy durva ötletet a receptről.

1. Főzött egy csomó hagymát, gombát és apróra vágott paprikát. Fájdalma fokhagymás sóval és borssal. Kevés kötőjel Tapatio.

2. Helyezzen be egy permetezett serpenyőt 4 tojással és 4 tojásfehérjével. Fűszerezett. Keverjük 1/2 csésze fokhagymás cheddarban.

3. 350 fokkal süssük, amíg majdnem be nem áll. Hozzáadott 1/2 csésze éles cheddar és főzve, amíg megolvad.

Health Win: Láttam a Jelly Belly kedvenc ízét, és Vissel Kobe Mez nem kaptam meg a nagy táskát, mert tudtam, hogy ma este megeszem őket.

Most Vegas és én élvezzük a TV -t. Szeretem Whitney -t a nagy kövér csodálatos Racing Club de Avellaneda Mez életemből. Ő csodálatos.

Aaaand annyira hihetetlenül eksztatikus vagyok az új olajdiffúzorral kapcsolatban. Nem tudom, miért szereztem ezt eredetileg ezt (valószínűleg azért, mert eladásra került), de tegnap végül kinyitottam, és beletettem egy kis vizet és levendulaolajat…. Ahhhhhhh. Olyan, mint egy gyógyfürdő. Spahhhhhh.

Megkapta az olaj diffúziós sáv kocsiját?!

Kérdés: Van valami verseny?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Végül feliratkoztam az RNR Los Angeles -i félmaratonra. Semmi olyan, mint az utolsó pillanatig várni – a verseny a hétvégén! De így gurulok, és végül összegyűjtöttem, főleg azért, mert az SR nyomást gyakorolt ​​rám, hogy összehozza az Real Betis Balompie Mez életemet. Kivéve, hogy nem hiszem, hogy a futásról beszélt … hát hát. Ha még…

Leave a Reply

Your email address will not be published.