A korábbi jégkorong -végrehajtó célokat célozza meg a kanadai bajnoksággal az agyrázkódási peres eljárással

(a szerkesztő megjegyzése: A cikk betartása az agyrázkódási peres riporterben jelent meg)

Egy volt jégkorong -végrehajtó csoportos keresetet indított a B.C. -ben. (Kanada) Legfelsõbb Bíróság számos észak-amerikai jégkorong-bajnokság ellen, azt állítva, hogy nem tudták megvédeni a játékosokat a traumás agyi sérülésektõl (TBI), valamint a tartós következményeiket.

James McEwan, 31, a Nyugati Jégkorong Liga Kelowna Rockets volt kapitánya, nyilvánvalóan több mint 200 alkalommal harcolt a nagy junior bajnokságban. Most kijelenti, hogy krónikus traumás encephalopathia vagy CTE tünetei vannak.

McEwan a WHL -t, a Canadian Jégkorong Ligát (CHL), valamint a Kashima Antlers Mez Kanada Hockey -t nevezte alperesnek. Arra törekszik, hogy képviselje a korábbi és a jelenlegi játékosokat a CHL -ben, akik nem játszottak a Nemzeti Jégkorong Ligában, Flamengo Mez bár karrierjük során tapasztalták a TBI -ket.

Biztosítási igényének központi eleme az az állítás, miszerint a harcokat „nemcsak az edzők, valamint az edzői, valamint a csapatok vezetõi tolerálták, hanem… ösztönözték, tapsolták és jutalmazták”.

Továbbá, akkor a biztosítási igény azt mondja: „Mr. A McEwan -t 25 harcba vették a szezon során, valamint számos közösségi hálózati üzletben „dicsőítették”, mivel a legjobban a legtöbb landolt ütéssel folytatott küzdelmet tartották, valamint AZ Alkmaar Mez a harmadik legszórakoztatóbb játékos szavaztak. Állandó fej traumájának mellékhatása észrevehető hatással volt mindennapi életében. Kezdett súlyos szorongást, hangulati ingadozást, karaktermódosításokat és ideges kitöréseket tapasztalni. McEwan úr bőséges mennyiségű alkoholt szedte annak érdekében, hogy megbirkózzon a fizikai fájdalommal, valamint a mentális szorongással, amelyet rendszeresen tapasztalt. ”

Végül „súlyos depressziót, szorongást, hangulati ingadozást, memóriavesztést, zavart, ideges kitöréseket és öngyilkossági gondolatokat tapasztalt.”

A felperes azt állította, hogy az alperesnek „tudnia kellett volna, vagy tudnia kellett volna, hogy több szubkoncosó és összecsapó csapás hosszú távú sérülésekhez vezetne valamint a kapcsolódó tünetek. ”

Hasonlóképpen elmagyarázta, hogy a neuropatológus, Dr. Ann McKee, a Bostoni Egyetem kutatója, négy volt junior jégkorongos játékos agyában diagnosztizálta a CTE -t, akik soha nem haladtak az NHL -be. Mind a négy végül 30 éves kor előtt öngyilkosságot szentelt.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

(a szerkesztő megjegyzése: A cikk betartása az agyrázkódási peres riporterben jelent meg) Egy volt jégkorong -végrehajtó csoportos keresetet indított a B.C. -ben. (Kanada) Legfelsõbb Bíróság számos észak-amerikai jégkorong-bajnokság ellen, azt állítva, hogy nem tudták megvédeni a játékosokat a traumás agyi sérülésektõl (TBI), valamint a tartós következményeiket. James McEwan, 31, a Nyugati Jégkorong Liga Kelowna Rockets…

Leave a Reply

Your email address will not be published.