Az NCAA Kormányzótanács egyhangúlag elfogadja Charlie Henry Alkotmánybizottság

javaslatait

Az NCAA Kormányzótanács egyhangúlag megállapodott a múlt héten, hogy elfogadja az Alkotmánybizottság végleges javaslatait egy új Barcelona Mez alkotmányt a főiskolai sportok irányítására.

Az alapvető tanulmányt az NCAA tagjainak észrevételeivel összehangolva hozták létre számos lépésben, figyelembe véve, hogy a nyár, ideértve a novemberi különleges egyezményt, valamint a felméréseket, valamint az elmúlt hónapokban tartott találkozókat.

A teljes tagság az Alkotmányról január 20 -án szavaz a 2022 -es NCAA -egyezményen. A hivatalos jogalkotási javaslatot a tagoknak mutatták be január 7 -én.

Az NCAA tagintézményeinek, valamint a konferenciáknak, a Kormányzótanács elnökének, valamint a Georgetown elnökének, Jack Degioia -nak írt feljegyzésében írta: „Ez a folyamat pontosan példája volt annak, hogyan tudunk együtt dolgozni a főiskolai sportok modernizálásában, valamint kielégíthetjük az igényeket. A gyakornokok részt vettek az Intercollegiate atlétikában – ma és a jövőben is. Az új alkotmány januári ratifikálása feloldja a részlegek azon képességét, hogy augusztusra minden részlegre átírják a politikákat, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felismerjük az NCAA irányításának átalakítását, hogy sokkal jobban szolgáljuk a hallgatóinkat. ”

Az új alkotmány végső javaslatai integrálják a módosításokat Real Madrid Mez az Alkotmány második december 7 -i rendezvénye alapján, ideértve a következőket:

Tisztázva, hogy a hallgató-atléta igazgatótanácsának tagjainak mind a férfiak, mind a nők sportának kell képviselniük.

Kifejezetten meghatározva, hogy az alkotmány nem korlátozza vagy korlátozza az intézményeket a missziókkal, valamint a Ausztrál labdarúgó-válogatott Mez törvényes jogaikkal, valamint a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos kötelezettségekkel összhangban.

Hangsúlyozzuk az egyenlő nyereség hozzáférését a sokféleség és a befogadási elv részeként. Hasonlóképpen, a nemek közötti egyenlőség alapelve egyedi marad a sokszínűség, a tőke és a befogadás szempontjából, hogy mindegyiket aggodalomra adják okozni.

Annak kijelentése, hogy minden tagintézménynek nyilvánosan hozzáférhetővé kell tennie a nevét, a képét, valamint a hasonlósági politikákat, amellett, hogy a hallgatók és sportolók számára is ellátják őket.

A nyelv korszerűsítése a hallgatók és sportolók független orvosi ellátása körül.

A kari atlétikai ügynökök jelentéstételének további tisztázása kapcsolatba léphet az atlétikai osztálytól független hallgatók-sportolókkal, de nem jogi támogató.

A nyelv tisztázása annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben biztosítsa, hogy a kiszabott szankciók nem büntetik a programokat vagy a hallgatók-sportolókat, akik nem szerepelnek vagy nem vesznek részt a jogsértésekben.

A legelső két tervezethez hasonlóan az Alkotmány e verziója új ötleteket foglal magában, például a Kormányzótanács tagjainak számát, valamint a mindhárom elnöki bizottságban szolgáló hallgatók-sportolókat (I. osztály igazgatótanácsát, II. Osztályok Elnökök Tanácsát is. mint III. Osztály Elnökök Tanácsa).

Hasonlóképpen kodifikál néhány meglévő prioritást és alapelveket az alkotmányban az első alkalommal. Tiltja a fizetést a játékért, azonban magában foglalja az extra tudományos és egyéb előnyöket, beleértve a név, a kép és a hasonlóság lehetőségeit is. Megőrzi a meglévő nyereség -elosztásokat, valamint a bajnoki esélyeket minden osztály számára, valamint minden részlegnek saját költségvetése, kiadásainak és elosztása a tagoknak. Az Alkotmány végleges változata szintén hangsúlyozza mind a fizikai, mind a mentális egészség és a wellness értékét, valamint hangsúlyozza a sokféleséget, a befogadást és a nemek közötti egyenlőséget.

Az alkotmányt követő hónapokban a 2022 -es NCAA -egyezményen megszavazott hónapokban minden egyes osztály további módosításokat fogad magában, hogy támogassa saját irányítási modelljét. Az új alkotmány hatékony lenne augusztus 1 -jén.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

javaslatait Az NCAA Kormányzótanács egyhangúlag megállapodott a múlt héten, hogy elfogadja az Alkotmánybizottság végleges javaslatait egy új Barcelona Mez alkotmányt a főiskolai sportok irányítására. Az alapvető tanulmányt az NCAA tagjainak észrevételeivel összehangolva hozták létre számos lépésben, figyelembe véve, hogy a nyár, ideértve a novemberi különleges egyezményt, valamint a felméréseket, valamint az elmúlt hónapokban tartott találkozókat.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.