A CSAC nyilvánvalóan figyelmen kívül hagyja az orvosi tanácsokat a gyors extrém súlycsökkentés során

Az UFC Matt Brown ma nem tudott súlyt tenni az UFC előtt a FOX 12 -en. 172,5 fontot, 1,5 fontot meghaladott a hegesztett súlyú határ felett. A kaliforniai szabályok szerint Brownnak további órát engedélyeztek a kipróbálásra, valamint a súlyt, mivel a bejelentett „téves kommunikáció” miatt ez nem történt meg. Ennek a téves kommunikációnak a részleteit érdemes megvizsgálni, és tanítható pillanatot hoz létre, amikor az MMA gyors szélsőséges súlycsökkentésének szabályozására vonatkozik.

Röviden: miután a túlsúlyba lépett, a Fox Sports arról számol be, hogy a kaliforniai az atlétikai bizottság orvosa azt tanácsolta Brownnak, hogy „nem szabad folytatnia a súlycsökkentést”. Ésszerűen Brown eleget tett ennek a tanácsnak, és elkezdett rehidratálni. Röviddel ezt követően Andy Foster, a CSAC ügyvezető tisztviselője azt mondta Brownnak, hogy további órát engedélyezhessen, és hogy Brown úgy döntött, hogy nem ezt teszi meg, mivel rehidrációja nem hozta vissza a visszatérést.

A rendezvények ezen fordulatának kezelése során a nevelést úgy idézik, hogy „különbség van az orvos tanácsadása, valamint az orvos irányelve között. Ő ismét [a skálán], ”,

Hogyan lehet a Bizottság saját orvosának tanácsának figyelmen kívül hagyása a versenytársak egészségének és wellnessének, valamint a biztonságnak a gondozásával? Még ennél is rosszabb, hogy Foster úgy tűnik, hogy azt sugallja, hogy Brownot megbocsátani kell a téves kommunikációban, mivel ő „ködös” volt a gyors szélsőséges súlycsökkentéséből. Noha a Foster helyes, hogy Brown Tottenham Hotspur Mez nem okozhat semmilyen hibát ehhez, a megjegyzés elmulasztja a nagyobb pontot, miszerint a kiszáradásból származó ködösség egyértelműen jelzi az egészség és a wellness Club America Mez károsodásának, valamint egy olyan, ahol a Bizottság saját orvosának megjegyzései indokoltak.

Tekintettel a gyors, extrém súlycsökkentési módszerekkel dokumentált folyamatos károkra, valamint a versenytársak biztonságának gondozására irányuló bizottsági kötelezettséggel, a fentiek pontosan szemléltetik, hogy az atlétikai kompenzáció végrehajtó rendõrségének nem teljesíthet ilyen körülmények között. Brownot viszont tapsolni kell Real Sociedad Mez az orvos tanácsának meghallgatásáért, még akkor is, ha ez elmaradt az „irányelv” -nek.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Kalifornia egyhangúlagon átadja a fő MMA súlycsökkentési reformmay 2017. január 16 -án, “súlycsökkentési reform”
Egy másik UFC versenytárs hiányzik a súlyú súlyú súlyról. A szabályozók cselekednek? 2021 október 1 -jén 1 megjegyzéssel
A CSAC további lépéseket tesz a 2015. évi gyors extrém súlycsökkentő june -es “Kaliforniai csata sportjog” törése érdekében.

Az UFC Matt Brown ma nem tudott súlyt tenni az UFC előtt a FOX 12 -en. 172,5 fontot, 1,5 fontot meghaladott a hegesztett súlyú határ felett. A kaliforniai szabályok szerint Brownnak további órát engedélyeztek a kipróbálásra, valamint a súlyt, mivel a bejelentett „téves kommunikáció” miatt ez nem történt meg. Ennek a téves kommunikációnak a részleteit…

Leave a Reply

Your email address will not be published.