Az amerikaiak nem kapnak elegendő gyümölcsöt, valamint a zöldségeket az étrendi tervükben

Az amerikaiak nem kapnak elegendő gyümölcsöt és zöldséget az étrendben

A CDC kijelenti, hogy az amerikaiak nem esznek gyakorlatilag megfelelő gyümölcsöket és zöldségeket. Az amerikaiak Brazil labdarúgó-válogatott Mez azon része, hogy napi háromszor kétszer enni fognak gyümölcsöt, és legalább napi háromszoros zöldségeket csökkentek egy évtizeddel ezelőttihez képest.

Ez az arány csökkent, mielőtt az egészségügyi és wellness hatóságok megzavarni kezdtek a riasztást a nemzet elhízási járványáról. A szeptember 10 -i morbiditási és halálozási rendszeres jelentésben a CDC kijelentette, hogy Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez az USA -ban felnőttek 32,5 % -a kétszer vagy háromszor fogyasztott gyümölcsöt 2009 -ben.

A CDC a hírjelentésben kijelenti: „Az eredmények hangsúlyozzák a nemzeti, állami és a szomszédsági szintek beavatkozási követelményét, több körülmények között, hogy javítsák a gyümölcsöket, valamint a zöldség hozzáférést, a rendelkezésre állást, valamint a megfizethetőséget, mint a javítás előmozdítását. fogyasztás. A magas gyümölcs- és zöldségtartalmú étrend -terv csökkentheti a halálának számos vezető kiváltó eseményének veszélyét. ”

A legfrissebb jelentés a viselkedési veszély elem megfigyelő rendszerének adatait elemzi az Egyesült Államok civil lakosainak folyamatos állami alapú telefonos felméréséről, 18 Olympique Marseille Mez éves korig és fentebb.

Az amerikaiak nem kapnak elegendő gyümölcsöt és zöldséget az étrendben A CDC kijelenti, hogy az amerikaiak nem esznek gyakorlatilag megfelelő gyümölcsöket és zöldségeket. Az amerikaiak Brazil labdarúgó-válogatott Mez azon része, hogy napi háromszor kétszer enni fognak gyümölcsöt, és legalább napi háromszoros zöldségeket csökkentek egy évtizeddel ezelőttihez képest. Ez az arány csökkent, mielőtt az egészségügyi és…

Leave a Reply

Your email address will not be published.