Hogyan lehet túlélni a nyáron futó őszi maraton (vagy fele) képzését

, így talán rájöttél, hogy annak ellenére, hogy Floridában voltam. júliusban. a hőben. Fulladok a saját izzadságom óceánjába … Még mindig futok (és eszem). Igen. Ennek egy része azért van, mert rabja vagyok. De az is azért van, mert van egy őszi maratonom a naptárban. és őszi maratonok = nyári hosszú futások és sok edzés az év legforróbb részén.

Élvezem a meleg időjárást, de nem vagyok hozzászokva a páratartalomhoz. A nyáron Floridában való futás számomra nagyon kihívást jelent. És a testem másképp reagál, mint itt futni, szemben Kaliforniában. Tudva, hogy okosabban futok, amikor valahol eltérő éghajlati látogatást látogatok, mint amihez szoktam (vagy amikor az időjárás, ahol élek, szélsőséges).
Legújabb videóim

Maratoni edzés 2. napja
Maratoni edzési napló nap 2. runeatrepeat.com

További videók

0 másodperc 1 perc, 45 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
01:45

Néhány kedvenc maratonom és félmaratonom ősszel van. Szeretem. Nem akarom kihagyni a Newcastle United Mez versenyeket csak egy kis hő miatt (inkább meleg vagyok, mint hideg). De még mindig nehéz és potenciálisan veszélyes a nyáron sokat futni. Tehát összeállítottam néhány tippet a futó társaim számára, akik jelenleg egy versenyre edznek arról, hogyan lehet túlélni egy őszi vagy teljes maratoni edzést …

Hogyan lehet edzeni egy fél vagy teljes maratonra a nyári melegben

1. Ellenőrizze az időjárás -előrejelzést, és ennek megfelelően tervezze meg az edzés futását. Ez egy Labdarúgó-világbajnokságt Mez kicsit nyilvánvalóbb télen, mivel nem akarja futni a hóban (nos, talán azt gondolja, hogy most július végén izzadott).

De nyáron ez mindig is meleg, szóval ki érdekel, hogy melyik napon futsz? Dehogy.

Meg kell terveznie a hosszabb vagy nehezebb futást hűvösebb napokon és a nap legmenőbb részén. Ellenőrizze a heti és az óránkénti előrejelzést, és szükség szerint írja be az edzési ütemtervet.

2. A hőmérséklet és a páratartalom tényezője annak, hogy ez hogyan befolyásolja a futást. Ezután állítsa be a célokat vagy az edzési tervet, ha szükséges. Ha mérföldre vagy sebességre törekszik bizonyos percekre vagy a munkakörökre, ne feledje, hogy a szélsőséges hőmérsékletek (meleg vagy hideg) befolyásolják a sebességet, az állóképességet, a hidratációt és egyebeket.

3. Vigyázzon a hidratációra. Ha jobban izzad, akkor több vízre és elektrolitra lesz szüksége. Ne felejtse el, hogy nem csak egy futás közben is izzad – ha a munkahelyen aktív, a ház tisztítását, a kutyát sétálva … ezeknek máskor is lehet, hogy extra hidratációra van szüksége.

Találd ki, mennyire izzadsz azzal, hogy teszteled …

A. Futás előtt mérlegelje magát meztelenül.

B. Menj kb. 45 perc és óra futás.

C. Mérje meg magát, miután visszatért (újra meztelen).

D. Vonja ki a futás utáni súlyt az előfutásból. Konvertálja ezt a számot unciara. Adja hozzá az uncia vizet (vagy bármi is, amit ivott). Akkor megkapja az izzadság mennyiségét az elveszett uncia.

(Ez nem tökéletes tudomány, és nem vagyok matematika, de megkapod az ötletet, igaz?)

Vagy csak…

Ellenőrizze a pisilés színét, és ellenőrizze, hogy világossárga -e.

4. Szerezzen jó nyári futóművet. Ez azt jelenti, hogy világos színű Wick viselet tartályt, kalapot vagy szemüveget, rövidnadrágot jelent, amely nem kopogtat és verejtékbiztos napfényt.

Ezenkívül – egy jó vizes palack vagy üzemanyag -öv nagyon fontos.

Ezeknek a dolgoknak a többsége technikailag nem szükséges, de ha júliusban vagy augusztusban egy távolsági versenyre edz, akkor megérdemli őket

5. Vigyázzon Valencia Mez a testére. Ha túlmelegedettnek, hányingernek, kimerültnek érzi magát… vagy csak „ki” -> Stop. Ne légy hős, légy okos és élj, hogy egy másik napot futtasson. (És enni egy másik napot, nyilvánvalóan.)

Minden test különbözik, csak azért, mert a futó partnere rendben van, még nem azt jelenti, hogy 100% -ban van arra, hogy megadja azt a napot. Csináld.

Kérdés: Van -e nyári futási tippek?

Mire edz most?

Küldje el nekem a munkafüzetet

44Save

A megosztás törődés!

44
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

PostaRészvény

, így talán rájöttél, hogy annak ellenére, hogy Floridában voltam. júliusban. a hőben. Fulladok a saját izzadságom óceánjába … Még mindig futok (és eszem). Igen. Ennek egy része azért van, mert rabja vagyok. De az is azért van, mert van egy őszi maratonom a naptárban. és őszi maratonok = nyári hosszú futások és sok edzés…

Leave a Reply

Your email address will not be published.