10 Finom, nem protein rázza meg a fehérjepor használatát

Matt Weik

FEHÉRJE! Ki nem akar sokkal több fehérjét az étrendben? Persze, mindannyian szeretjük a csirkét, a steaket, a tojást és hasonlókat, de hogyan növeljük az egyik kedvenc izomépítő makrotápanyagunkat? Sok pillantás a fehérjeporokra – amelyek többsége fehérjebázások formájában van. Míg sok ember rázkakat használ az edzés utáni Argentin labdarúgó-válogatott Mez helyreállításhoz, a por számára sok más felhasználás is létezik.

Annyira sokféle módon lehet használni a fehérjeporokat, hogy véleményem szerint néhány módszer a „duh” -ot használja, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak. Ez együtt jár a mondáshoz: “Miért nem gondoltam erre?” Az alábbiakban bemutatunk néhány kedvenc módszert a fehérjepor használatára, kivéve a fehérjebességet. Mindannyiunknak eltérő személyes ízlése van, tehát előfordulhat, hogy játszania kell azzal, hogy mennyi port ad hozzá mindegyikhez, hogy megfeleljen az ízlelőbimbóinak.

Kávé
Ki nem szeret reggel kávét inni? Sok ember csapja fel a Dunkin Donuts -ot vagy a Starbucks -ot, és megvásárolja a Java -t, ahogy tetszik, és akkor munkába állnak. Néhány ilyen ember felesleges kalóriával és cukrokkal tölti be a kávét. Ha nem tetszik a fekete kávé íze, mit csinálsz? Adjunk hozzá valamilyen édesítőszert, valamilyen tejet, tejszínt vagy ízesített tejszínt. Mi lenne, ha hozzáadhatna valamit, ami megváltoztatta a kávé ízét, és reggel először adhat neked némi fehérjét? Egyszerűen dobjon be néhány fehérjeport, és reggel nagyszerű kezdetre indul. Ajánlom egy olyan ízt, amely kiegészíti a kávét. Nem dobnék be egy eper- vagy banánfehérje -port, inkább francia vanília ízt vagy hasonlót használnék. Attól függően, hogy mekkora folyadékot használ, sokkal több port is hozzá kell adnia, hogy megfeleljen az ízének.

Forró csokoládé
Nem kávé rajongó? Vagy talán csak szereti megváltoztatni, ha az időjárás hideggé válik, és úgy érzi, hogy egy hideg Eintracht Frankfurt Mez téli napra esik a hóban, egy nagyszerű csésze forró csokoládéval? Persze, válassza ki. De ha kipróbálni akart valamit, amit nem csapott be az összes cukrával a forró csokoládé csomagjaiból, ahonnan megpróbál távol maradni, akkor készítse el a sajátját. Csak egy csokoládéfehérje porra van szüksége. Egy bögre vagy mandulatej felmelegésével ezután a csokoládéfehérje porját a melegített italba dobhatja. Onnan hozzáadhat olyan dolgokat, mint a vaníliakivonat vagy a választott kedvenc édesítője, mint például a Stevia. Keverje össze az egészet egy kanállal, és jól mehetsz.

Zabpehely
Csakúgy, mint a reggeli kávéhoz, a zabliszt is remek hely a fehérjepor hozzáadására. Egyszerűen készítse el a zabliszt, mint általában, és amint elkészült, dobjon egy kis fehérjeport a tetejére, és keverje össze. A fentiekkel ellentétben, ha egy gyümölcs ízesített port szeretne hozzáadni, javíthatja a zabliszt ízét, ha ez nem a csomagolt ízesített változat egyike. Ha már megvan a kívánt íze a zablisztben, maga az ízen keresztül, vagy diófélék hozzáadásával vagy édesítőszerrel, hozzáadhat egy vaníliafehérje -port, amely nem fejezi ki a zabliszt többi ízét. Ismét kreatív lehet a zabliszt mellett, attól függően, hogy milyen fehérjepor íze van.

Házi készítésű fehérjetartalmú rudak
Olyan sok fehérjebárral, amelyek tele vannak szeméttel, sok ember úgy dönt, hogy saját maga készíti. Néhány alapvető összetevővel, amelyek közül az egyik fehérjepor, ízletes fehérjecsomagolású kezelést készíthet. Rengeteg házi készítésű fehérjebár -recept folynak az interneten, tehát keressen egyet, amely megfelel az Ön igényeinek, figyelembe véve, hogy mindenkinek megvan a saját kedvelése és nem szereti az összetevőket (természetes/organikus/kóser/vegán/stb.). A bár receptjeinek nagy része bárhol 5 g és 20 g között lesz, attól függően, hogy milyen receptre megy. Természetesen mindig vághatja a rudakat kisebb darabokra, ha kevesebb fehérjét szeretne, vagy nagyobb darabokat vághat, ha sokkal több fehérjét szeretne. Teljesen személyes preferencia, de ez egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg, és némi ellenőrzést gyakoroljon a fehérjebrúd választása felett, szemben a kereskedőből, és hogy a makrók nem igazán felelnek meg az egyéni igényeinek.

Joghurt
Úgy tűnik, hogy a görög joghurt a jelenlegi őrület, és amikor Dannon az Oikos Triple Zero joghurtját kiadja, sokkal több embert vonzanak be, mint valaha, a címkén lévő csomagolás és a fehérje felirat miatt. Míg egy csésze joghurt megragadása teljesen egészséges, sok ember próbál találni valamit egy kicsit magasabb Manchester City Mez fehérjetartalommal. Míg a Dannon Oikos Triple Zero körülbelül 15 g körül van, és soknak jó, néhány ember egyszerűen sokkal több fehérjét akar. Az alapvető javítás a fehérjepor hozzáadása. Ha pénzt szeretne megtakarítani, megvásárolhat egy nagy tartályt sima görög joghurtot, és hozzáadhatja a kedvenc fehérjeport. Ha a csokoládé hangulatában van, egyszerűen hozzáadhat csokoládéfehérje port. Talán valami gyümölcsös hangulatban? Adjon hozzá egy eper ízű port vagy bármelyik ízét. Ezt nem oNly pénzt takarít meg és növeli a fehérjebevitelét, de korlátozza azt a cukrmennyiséget is, amelyet bevet, és nem választja a joghurtot, amelyben gyümölcs vagy ember alkotta íze van.

Puding/gyümölcs merülés
Azoknak, akik egy ideje az iparágban vannak, tudják az iszapról. Itt keveri össze a fehérjeport kis mennyiségű vízzel, hogy „paszta-szerű” konzisztenciát képezzen, mint a pudingé. Ez a próbaverzióhoz és a hibához vezet azzal, hogy mennyi vizet ad hozzá a személyes preferenciái alapján. A választott íz szintén személyes preferencia. Nagyon sok öröm az ízekben, mint például a vanília, a csokoládé, az eper és a banán. Azok, akik ezt a keveréket fehérje pudingként használják, akkor a tetejére még a zsír ingyenes hűvös ostorát is felhasználni akarják. Ez kiemelkedő desszertet és minőségi fehérjével teli kezelést tesz lehetővé.

Készíthet egy mogyoróvaj ízét is, ha porított mogyoróvajat adunk a vaníliafehérje porhoz, vagy hozzáadhatja a csokoládéfehérje porhoz, hogy csokoládé mogyoróvaj keveréket készítsen. Ezután elkészítheti a létrehozott pudingkeveréket, hogy megfeleljen az ízlésnek, és belemerüljön a kedvenc gyümölcsökbe, mint egy ízletes és egészséges élvezet, mártás formájában. Ez sok lehetőséget kínál arra, hogy sokkal több fehérjét szerezzenek az étrendben, miközben úgy tűnik, hogy úgy tűnik, hogy olyan tárgyak, amelyeket valaha „korlátozások” -nak tartanak.

Jégkrém
Hideg csemegét keres egy forró nyári éjszakán? Vagy talán csak a fagylalt vágyakozik? Három választási lehetősége van: harcolj a sürgetéssel, és ne enni semmit, szerezzen be egy tál valódi fagylaltot, vagy készítsen saját egészséges fagylaltot. Készíthet egészséges fagylaltot két alapvető összetevővel. Vegyünk egy nagy tartályt, üdvözlő joghurtot (amely ha a fenti lehetőséget használja, akkor már ül a hűtőszekrényben), és dobja be egy nagy négyzet alakú tartályba (lehetőleg valami, mint például a Tupperware). Keverje össze néhány kedvenc fehérjeporját (bármilyen ízét is a hangulatban van), és keverje össze, keverve az egészet. Miután minden vegyes, dobja el egy órán át a fagyasztóba. Egy óra múlva húzza ki a fagyasztóból, és forgassa el. Próbáljon meg bontani az Ön által talált fehérjecsomókat. Ezután dobja vissza a fagyasztóba további harminc percig. A harminc perc elteltével ellenőrizze a fagylalt konzisztenciáját, és nézze meg, hogyan néz ki. Ha úgy találja, hogy nem egészen a kedvedre van, akkor egyszerűen csak vágja le a keveréket, és tegye vissza a fagyasztóba. Ismételje meg ezt a folyamatot, amíg az egészséges fehérje fagylaltja a kívánt következetesség.

Ez az egészséges fagylalt bármilyen íze lehet. A cikkben található sok lehetőségtől eltérően, ez a fehérje fagylalt „egyedi” lehet. Szeretne egy csokoládé menta ízesített fagylaltot? Vásárolja meg azt az ízfehérje -port. Lehet, hogy a kávé ízesített fagylalt hangulatában van? Tartsa be a fehérjepor ízét. Az ég az a határ, amelynek ízei ízletes fehérje fagylaltmá alakulhat.

Palacsinta
A fehérje palacsinta valójában semmi új. De ez olyasmi, amire gondolok, hogy sokat elfelejtem. Persze, hogy már olyan márkák vannak, akiknek saját fehérjetartalmú keveréke van, de ugyanolyan könnyen hozzáadhat fehérjeport a kedvenc palacsinta tésztájához (vagy a semmiből készítheti). Ki nem szereti a nagy bolyhos palacsintát egy kávé oldalával (például a cikkben rámutatott fehérjekávos) reggelire? Heck, akár a palacsintát és a kávét is kombinálhatja, és néhány zabliszt, amelyre korábban rámutattak ebben a bejegyzésben, vagy azt, hogy mit fognak fedezni ezt a lehetőséget követően. De ügyeljen arra, hogy ne használjon egy tonna port, mintha a tészta fele fehérjepor lenne, az eredmény száraz és gumi palacsinta lesz.

Gabona
Ha el akarja venni a kedvenc gabonafélét (például a szerencsés varázsa, vagy az egészségesebb kashi opció), öntse be egy tálba, és adjon hozzá tejet, amelyet a gabonafélékből főként szénhidrátok és cukrok hagynak (vagy minimális fehérje, ha van a kashi, ha van kashi. gabonafélék, amely fehérjét tartalmaz). A vásárlás során, hogy növelje a fehérjebevitelét, egyszerűen csak néhány vaníliafehérje -port dobhat be a tálba, és keverheti össze. Amikor az összes gabonafélék eltűnik, inni lehet a tejet, amely sokkal inkább elrejti az összes fehérjeport, amelyet a tálba dobott. Ha csokoládé -gabonaféléket eszik, akkor inkább csokoládéfehérje -port adhat hozzá, nem pedig vanília, és extra csokoládé készíthet. Gyümölcsös kavicsok? Lehet, hogy hozzáadhat egy eper ízű fehérjeport? Csak a dobozon kívül kell gondolkodnia néhány különleges gabonafélékkel. De a vanília vagy a csokoládéfehérje porának nagyrészt jól kell megfelelnie az Ön igényeinek.

Pékáruk
A fehérjeporok valójában nem a hő rajongói. Ezért próbálja meg hozzáadni fehérjeport a pékárukhoz, amelyek legfeljebb 325 fokos hőmérsékletet igényelnek. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy ne használjon egy tonna fehérjeport a receptben. Például, ha a tészta fele fehérjeporból áll, akkor néhány száraz és gumiszerű sütéssel végződikÁruk – Megállapítva, hogy megtalálja a legközelebbi kukát a katasztrófa ártalmatlanításához. Ugyanez történhet a korábban rámutatott palacsintákkal. Tehát használja ezt takarékosan, ahelyett, hogy megpróbálná minden sült adagot jó egyenlő 20 gramm fehérjét készíteni. Ne felejtse el, hogy ezt használja egy termék hozzáadására egy termékhez, nem feltétlenül teszi a fehérjetartalmat a fő hangsúlyt.

Matt Weik FEHÉRJE! Ki nem akar sokkal több fehérjét az étrendben? Persze, mindannyian szeretjük a csirkét, a steaket, a tojást és hasonlókat, de hogyan növeljük az egyik kedvenc izomépítő makrotápanyagunkat? Sok pillantás a fehérjeporokra – amelyek többsége fehérjebázások formájában van. Míg sok ember rázkakat használ az edzés utáni Argentin labdarúgó-válogatott Mez helyreállításhoz, a por számára…

Leave a Reply

Your email address will not be published.