Max Holloway az agy egészségén: „Védje meg a csirkéit!”

Max Holloway leült Luke Thomas -szal, és mélyen beszélgett sok érdekes témáról. Az egyik érdemes kiemelni itt Max megjegyzéseit az agy egészségével kapcsolatban.

Nagyon sok időt töltök az agyi egészségről, az intelligens edzésről, a futásteljesítményről és a károsodásról. Egyik harcos nem akarja hallgatni egy ügyvédet a képzésről. Tehát hallgass egy bajnokot. Holloway -nek van némi bölcsessége a halmozott károkról, amelyeket minden fiatal harcosnak meg kell hallgatnia. A beszélgetés körülbelül öt percig tart, kezdve a 25: 50 -es jelölésnél

Thomas megkérdőjelezte Holloway -t a kumulatív károkról szóló aggodalmakról, amelyekben megfigyelték és megkérdezték: „Aggódok a karrierje során elkövetett károk miatt. Ugye?

Holloway válaszolt

“Nem igazán. … Értem, amit az emberek látnak. Ti emberek látnak engem ezekben a háborúkban és ezekben a harcokban, igaz. Tehát az emberedben gondolkodj, hogy az emberek nem gondolkodnak Liverpool FC Mez az edzésen … Nincsenek háborúim az edzőteremben. Nem csinálok sparringot. Nem kapom a fejem semmibe (szándékosan). Nem csinálunk nehéz köröket. Minden sokkal okosabb … nem úgy repedünk egymást, mint mi lenne. Mielőtt az edzésem rosszabb volt, mint a harcok! …. ”

Thomas folytatta Holloway -t az iparágban végzett megfigyeléseiről: „Szerinted a harcosok általában eléggé vigyázzanak az ilyen típusú dolgokra (az agyi trauma csökkentése)”, amelyhez Holloway a következőképpen kommentálta:

– Személy szerint 100% -ban, ha azt kérdezi tőlem, nem. És ezt mondom az összes harcosnak. Biztosítsa a csirkéit … ti emberek csak egyet (agyat) kapnak … ti, az emberek a közelben akarnak lenni. Szeretnék golyókat dobni a nagy unokáimmal …. Nagyszerű, kemény állapotban akarok Urawa Red Diamonds Mez lenni, amikor életre kell tennem. Nem akarok kerekes székben lenni, nem akarom, hogy ne tudjak összeállítani a gyerekem vagy a nagy unokáimnak. A nap végén végezze el a munkáját, biztosítsa magát, és ne félj segítséget kérni. Az egyetlen ember, akit bánt, önmagad. Soha ne félj, hogy segítséget kérj valakitől

Védje meg a csirkéit!

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Lehet -e az edző felelőssé azért, hogy AS Monaco Mez egy harcos megszerezze a CTE -t? 2021. január 18 -án
Vizsgálat – A 2019. november 27 -i aktív és nyugdíjas szakmai harcterek megfigyelhető agykárosodása “Biztonsági tanulmányok”
Tanulmány – A boksz és az MMA verseny korábbi expozíciója, amely a Boosted Brain Damsjanure 22, 2020in, “Biztonsági tanulmányok”

Max Holloway leült Luke Thomas -szal, és mélyen beszélgett sok érdekes témáról. Az egyik érdemes kiemelni itt Max megjegyzéseit az agy egészségével kapcsolatban. Nagyon sok időt töltök az agyi egészségről, az intelligens edzésről, a futásteljesítményről és a károsodásról. Egyik harcos nem akarja hallgatni egy ügyvédet a képzésről. Tehát hallgass egy bajnokot. Holloway -nek van némi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.