Alzheimer-áttörés: A tudósok úgy találják, hogy az omega-3-ek felülbírálják az Alzheimer

Alzheimer-áttörését kiváltó szegény gént: A tudósok úgy találják, hogy az omega-3-ek felülbírálják az Alzheimer-kór kiváltó szegény génját.
Írta: S. L. Baker

(NaturalNews) A tudósok hajlamosak megmagyarázni kutatási tanulmányukat, valamint csak a tényekkel és a figurákkal kapcsolatos megállapításokat, bármilyen érzelem kimaradását. Daniel Michaelson, a Tel Aviv Egyetem Neurobiológiai Tanszékének professzora azonban felfedte valami oly potenciálisan úttörő dolgot, amelyet a sajtó nyilatkozatában „izgalmasnak” neveztek.

Milyen hírek lehetnek ez a tudós annyira izgatott? Az omega-3-k magas étrendje, a zsírsavak, mint például a lazacon felfedezett zsírsavak, a dió mellett, jelentősen blokkolják Szaúd-arábiai labdarúgó-válogatott Mez az ApoE4 gén kedvezőtlen hatásait-az Alzheimer-betegek 50% -ában felfedezett „rossz” apoe gén, mint az Alzheimer-betegek 50% -ában. valamint a népesség kb. 15% -ában. Ha az APOE4 gén nagymértékben növeli az Alzheimer -kór megszerzésének veszélyét, egy rettegett és halálos típusú demenciát, amely körülbelül ötmillió amerikait érint.

A tudósok rájöttek, hogy mindegyikben öt molekula érthető, hogy az Alzheimer -kórt befolyásolja vagy okozza. Pontosan pontosan, hogy ezek a molekulák mennyire veszélyesek, kapcsolódik a környezeti tényezőkhöz, beleértve az étrend -tervet és az életmódot.

Az öt molekula egyikét, az APOE -t az E. apolipoprotein E. gén állítja elő, amelyet minden testünkben fedeztek fel. De Michaelson professzor szerint van egy
„Jó” apoe gén, valamint egy „rossz” apoe gén, amelyet ApoE4 -nek neveznek.

Állatkísérleteket alkalmazott az étrend -terv, valamint a légkör hatásainak vizsgálatára az APOE4 hordozóira. Eddig eredményei azt mutatják, hogy az omega-3 olajokban magas étrend-terv, valamint Holland labdarúgó-válogatott Mez az alacsony koleszterinszint jelentősen csökkenti az Alzheimer-kiváltó apoE4 gén kedvezőtlen hatásait egérmodellekben.

„Az elsődleges átvételi üzenet itt az, hogy a nagy étrend megkönnyítheti a rossz gének hatásait. A program táplálkozási szakembereinek egy ideje is volt ez az általános koncepció, azonban jó, hogy megmutathatjuk, hogy ez a megközelítés felhasználható az Alzheimer-kórral kapcsolatos gének kedvezőtlen Aston Villa FC Mez hatásainak különösen ellensúlyozására ”-nyilatkozta Michaelson professzor a média nyilatkozatában. –

Amint a NaturalNews korábban beszámolt, más kutatók számos természetes módszert fedeztek fel az Alzheimer-kór veszélyének csökkentésére, ideértve a környezetbarát tea ivását (…). A rendszeres séta, valamint a testmozgás élénken is kimutatták, hogy csökkenti a demencia veszélyét.

Mchaelson professzor felfedezéseinek eredményeit a részletekkel kapcsolatos további részletekkel egy világméretű szemináriumon kell biztosítani a spanyolországi barcelonai márciusban.

Alzheimer-áttörését kiváltó szegény gént: A tudósok úgy találják, hogy az omega-3-ek felülbírálják az Alzheimer-kór kiváltó szegény génját. Írta: S. L. Baker (NaturalNews) A tudósok hajlamosak megmagyarázni kutatási tanulmányukat, valamint csak a tényekkel és a figurákkal kapcsolatos megállapításokat, bármilyen érzelem kimaradását. Daniel Michaelson, a Tel Aviv Egyetem Neurobiológiai Tanszékének professzora azonban felfedte valami oly potenciálisan úttörő…

Leave a Reply

Your email address will not be published.