Andrew Jacked nyeri Arnold UK

, Christian Duque

Andrew Jacked még egyszer nyert, valamint a Iron Magazine mindenki elküldi neki az őszinte gratulációkat. A Texas Pro Champion nagyon sokat tudott kijelenteni, hogy betartja ezt a győzelmet. Számos módszerrel az Arnold UK -nál történő győzelme segített megszilárdítani a 2022 -es olimpia úr valódi versenytársát. Amit hasonlóan tett, ideális volt tanítható pillanatként és felfedező élményként. Miközben a bajnoknak volt a legjobb struktúrája a színpadon, nem tudta támogatni a Texasból származó jelentős szemetesbeszélgetését.

Nem emlékezzünk arra, hogy a verseny után néhány megjegyzést fűzött arról, hogy a verseny egyfajta bemelegítés volt az Arnold UK számára, valamint hogy csak 60% -os erőfeszítést tett. Láttam, hogy más médiaműsorok kimutatták, hogy valóban 75%-ot állít. Bármelyik adagot is meghatározta, hogy nem volt 100% -ban, hanem azért, mert számtalan versenytárs, nevezetesen a Body Building University Martin „A marsi” Fitzwater, aki Texasban második lett, és az Egyesült Királyságban a második lett. Miközben úgy tűnt, hogy az emelt tele van vele, mivel nyilvánvalóan vízumproblémái voltak, és valószínűleg nem versenyeztek a tó mentén, képes volt ezt megoldani, és éppen ezt tette. Senki sem állíthatja, hogy 25% -kal sokkal jobbat hozott a 2Brospro színpadra. Valójában nem tűnt olyan nagyszerűnek, mint Texas. Rosszabbnak tűnt! A struktúra nyerte el neki, valamint az igazság, hogy a főverseny vagy a show során eleinte gyenge volt, és/vagy elhalványult. Ennek véleményem szerint sokkal több köze volt ahhoz, ami a versenyen zajlott, mint bármi, amit a bajnok játszott. Nem hiszem, hogy a versenytársak bármelyike félne az említettől. Ha van valami, azt hiszem, hogy fantasztikus sokan akartak mellette állni, és ideális esetben megverni.

Az Arnold Egyesült Királyság egy vonatrögök volt. Akár Arnold hibája volt, a promóterek hibája, vagy kissé mindkettő. Az igazság az, hogy minden versenyző pénteken ébredt fel – ha még aludtak – azon gondolkodtak, vajon a). A show ugyanúgy megtörténik, mint B). Ha fizetni fognak. Képzelje el az idegeiket. Képzelje el az érzelmi hullámvasútot, amelyek mindezen jetaggált, kimerült srácoknak át kellett menniük. Amellett, hogy azt állították, hogy a színpadra való belépés előtt fizetnek nekik, pontosan hány srácnak hiszed, hogy képesek voltak elérni az üzletet, mint a szokásos gombot, és teljesen eltávolíthatták a fejüket az összes bizonytalanságból is Mint a médiaközlemények különböző testépítésének frissítései a hírek különböző testépítéséből? Valószínűleg érzelmileg leereszkedtek, és még az előítéleteket sem tették meg.

A kortizol szintjének az egész körüli pattogó szint valószínűleg a század alulbecsülése lenne. A testépítés előkészítésében semmi sem képes felkészíteni egy sportolót az ilyen típusú esélyre. Ha van valami, az edzők arra kérik az ügyfeleket, hogy ne kerüljenek el a közösségi hálózatot, és próbálják meg a legfinomabbak, hogy a lehető legstoknosabbak legyenek. Hogy őszinte legyek, meglepődtem, hogy pontosan mennyire jól teljesítették a srácok. Mindannyian felvették a játék arcát, és harcba mentek. Ha nem a tökéletes szakértők, akkor valószínűleg konkrétabb bizonyítékot kívántak volna, hogy fizetjenek, ám amikor a Pro League belépett, erre minden, amire szükségük volt.

Szeretném megismételni, hogy a Pro League megmentette a napot. Kudos Jim Manionnak, valamint az egész csapatának. Arnold nem tett semmit. Csak annyit tett, hogy kihúzta. Bupkist készített a sportolók számára. Úgy gondolom, hogy a vezetés hiánya, valamint az a neve viselő műsorán a sportolók általi megfelelő cselekedete megmutatja nekünk, miről szól. Lehet, hogy Kalifornia kormányzója volt, amikor a testépítésről ő nem olyan típusú vezető. Jimnek nem kellett volna belépnie. Arnoldnak ezt ösztönösen kellett volna megtennie. Ha veszteséget szenvedett, hát hát; Nem olyan, mintha nincs olyan ügyvédi serege, amely a mennyet és a pokolba költözött volna, hogy újra egészséges legyen. Csak nem volt egyszerű pénz, mint ő. Ha Arnold valóban egy férfi srác lenne, akkor talán elmondta a promótereknek, hogy elveszíti a „megjelenési díjat”, és felhasználja azt, hogy segítse a pénzt a sportolók számára. Az összes filmjével, valamint a pénz engedélyezésével, nem is beszélve arról, hogy az 1989 óta elért milliókat az Arnold klasszikusokból készítette, ez bármilyen hatással volt -e a Paris Saint-Germain Mez portfóliójára?

C’mon, Get Real, de a kapzsiság soha nem engedné meg egy ilyen altruista cselekedetet. Hagyja, hogy valaki más vigyázzon a show -jával foglalkozó sportolókra. Úgy gondolom, hogy sokan felfedezték, miről szól Arnold.

Hasonlóképpen remélem, hogy Andrew rájött, hogy nem tudsz olyan nyilatkozatokat tenni, mint például a texasi. Amikor pontosan arról beszél, hogy milyen nagyszerű vagy, mint nem tudsz biztonsági másolatot készíteni – ez nem nagyszerű megjelenés. Egy rendkívül valódi módszerrel meglepődtem, hogy a bírók a győzelmet nyújtották neki. Amellett, hogy ez egy olyan pont, amire vágyom, hogy a bírók valóban lemaradjanak. Határozottan amatőr szinten teszik. Ha látják, hogy egy amatőr meghatározott minőségi szintet hoz, akkor társArra számíthatnék, hogy ez a mélység vagy annál több, kedvező pontszámokat nyújtson. Ha egy versenytárs elmarad, akkor nem jutalmazzák ezt. Csak jutalmazzák az előrehaladást. Ez az oka annak, hogy a testépítést a legfinomabb megjelenésed közötti verseny. Nem te vagy mindenki más – te vagy te. Amikor Jacked kijelentette, hogy Texas mindössze 75% volt (feltételezve, hogy kijelentette, hogy és nem 60%), akkor a saját magasabb színvonalát kellett volna tartani. Amikor az előző győzelemnél rosszabbnak tűnt a színpadon, amikor az előző győzelme rosszabb volt, azt hittem volna, hogy büntetést kapott volna.

Hasonló nézeteltérést lehet hozni a hatalmas ramy -ról 2021 -ben, Olimpia úr. Az ott lévő bírók lehetővé tették az egyiptomi jelenség számára, hogy megtartsa a címet annak ellenére, hogy az igazság nem javította a 2020 -as győzelmét, és valóban rosszabbnak tűnt. Hasonlóképpen vizet tartott, és szinte olyan nehéz volt, mint Brandon, Hadi vagy William, amikor a színpadon pózol. Sőt, Brandon javításokat hajtott végre, a módszert kondicionáltabb volt, valamint a kötelező pózok és a pózok során nyújtott szívét és szellemét is biztosította. Brandon elhelyezése nem Arsenal FC Mez módosult 2020 és 2021 között. Ha csak a bírók ítélik meg a Pro -nak az amatőröket megítélő módszert, akkor sokkal versenyképesebb csoportunk lenne a férfiak nyitott testépítésében. Ha a bírók úgy ítélték meg, hogy a Pro -t úgy ítélik meg, mintha az amatőröket ítélik meg, akkor valószínűleg más 2022 -es Arnold UK férfiak nyitott testépítő bajnoka is volt.

Ismét nem állítom, hogy Andrew nem érdemelte meg a győzelmet. Hasonlóképpen nem állítom, hogy a bíró döntése esetén bármilyen típusú nyilvános felháborodás létezik. Jól kapták, de Andrew arra kérte, hogy tartsák a Texas Pro magasabb bázisú kiadványát, és nem volt, amikor a push lökni jött. Az ilyen típusú szemétbeszélgetésnek tartalmaznia kell a következményeket; Különösen akkor, ha ez semmi forró levegő. Talán erre van szükség a szórakozáshoz, és talán a nap végén nagyon szórakoztató, bár a dolgok valószínűleg rosszul mentek el számára. Legfőbb versenyének megvan a saját kérdése, bár mindketten készen álltak. Tényleg azt állítanám, hogy a 6. legjobban mindenki képes Montpellier HSC Mez volt, hogy rendkívül jól gondolkodjon a névmáska és a promóterek számára péntek reggel. Ismét nem mondom, hogy ki inkább hibáztatta, ám soha nem kellett volna lemondnia a módszerrel.

Zárásként gratulálok Andrew -nak, valamint az összes srácnak, akik továbbra is felhalmozódnak az olimpia számára. Úgy gondolom, hogy Andrew -nak abba kell hagynia Vegasig, és a testének valamilyen korlátozott lélegzetet kell biztosítania. Úgy gondolom, hogy rendkívül veszélyes lesz, és jelentős zümmögéssel megy a versenyre. Amikor ismét gratulálok a bajnoknak, és vágyakozom rá, hogy semmi sem folytatta a sikert.

Egyetért -e az Arnold UK elhelyezésével? Volt -e Andrew nyerte el, és pontosan hogyan gondolja, hogy megteszi a 2022 -es Mr. Olimpia? Mint mindig, remélem, élvezte a Iron Magazine -i cikk elolvasását. Előre várom, hogy elolvassa a megjegyzéseket a megjegyzésekben.

, Christian Duque Andrew Jacked még egyszer nyert, valamint a Iron Magazine mindenki elküldi neki az őszinte gratulációkat. A Texas Pro Champion nagyon sokat tudott kijelenteni, hogy betartja ezt a győzelmet. Számos módszerrel az Arnold UK -nál történő győzelme segített megszilárdítani a 2022 -es olimpia úr valódi versenytársát. Amit hasonlóan tett, ideális volt tanítható pillanatként…

Leave a Reply

Your email address will not be published.