Easy mexikói kukorica dip recept

Van valaha elot? Nos, valószínű, hogy volt egy elotod, de volt -e mexikói stílusod?

Az Elote egy mexikói kukorica a macskán, sok alkalommal utcai ételek. Az „Elote ember” felnövekedése a közösségemben egy kocsit nyomja. Egy kürtöt csiszolt, miközben sétált, és ha egy ízletes forró kukorica hangulatában volt, akkor néhány dollárt kap, és elfogy, hogy megállítsa.
A legújabb videóim

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Jessica Simpson új könyvének áttekintése – Open Book. Az énekes, valamint a vállalkozó trükköket és a színfalak mögött is meglep a memoárjában.

A hallható könyv áttekintése – Jessica Simpson maga olvassa el! Ráadásul vannak bónusz ajánlat dallamok, amikor megkapja az audio verziót!

További videók

0 másodperc 6 perc, 5 másodperc

Következö
American Dirt Book Review
12:07

Élő
00:00
08:21
06:05

Aztán kap egy kukoricát egy nagy gőzölgő edényből, átszúr egy botot az aljával, és vajjal, mayo -val, sajttal és chilivel rázza. Átadta ezt a hatalmas kukoricát a macskán, amelyet ezeknek a ízletes ízeknek borítottak egy szalvétával, és itt az ideje beásni!

Csodálatos, valamint rendetlen és finom.

Az Elote Guy még mindig jön, de most nem olyan gyakran. Úgy gondolom, hogy kibővítette a területét, így nem tud minden közösséget minden nap. Tehát amikor meghallom a kürtöt (vagy a harangot), én vagyok róla!

Mivel nem tudom előre jelezni, amikor egy véletlenszerű elot srác jön körül, és szintén nem tudom megmondani, hogy valaha is felgyorsítja -e a blokkját, hogy összeállítottam ezt az Elote Befolyásolt receptet, hogy javításomat kapjam, és megosszam az ízét veled.

Ez a recept hűtött / térhőmérsékleten szolgálhat fel a sajt tetején, azonban az a gólpassz, hogy a következő szintre kerüljön, és azt az igazságot is pótolja, hogy 1,50 Labdarúgás Mez dollárért nem a legjobban frissül a legjobban.

Goya -val, valamint az IMUSA -val együtt dolgozom a kiadványban, hogy segítsek a spanyol örökség hónapjának megünneplésében. Folyamatosan a házban használom termékeiket, így amikor kapcsolatba léptek velem, izgatottan adtam át neked! Az üzleti vállalkozás összejött a hónap ünneplésére, a receptek megosztására, valamint egy RER látogató számára tortilla melegebb és receptkönyv biztosítása. Menj be az alábbi megjegyzésekbe.

Easy mexikói kukorica mártás

Összetevők:

2 doboz kukorica, leeresztett (a fajta paprika segítségével felhasználtam)

.5 csésze tejföl vagy görög joghurt

.5 csésze majonéz

4 oz kockára vágott környezetbarát chili

5 oz. Cotija sajt, morzsolva

1 TB. fokhagyma por

.5 – 1 TB chili por (ízlés szerint)

só bors

Cholula forró mártás ízlés szerint – Hozzáadtam néhány hatalmas fröccsenést

3/4 csésze aprított éles cheddar

Útmutatások:

Kombinálja az összes alkatrészt az aprított cheddar kivételével. Keverje össze alaposan. Hagyja a hűtőszekrénybe néhány órán át vagy egy éjszakán át (opcionális lépés). Öntsön egy sütőedénybe. Tetejére aprított sajttal, és süssük 350 fokos hőmérsékleten, amíg felmelegszik, és a sajt megolvad.

Tálaljuk chipekkel, tortillákkal, ízletes kenyérrel…

Keveröm az összes alkatrészt, majd összeomlom a cotija -t, és újra kevertem. Ez megakadályozza, hogy össze kell morzsolni a sajtot, és még egy újabb ételt is.

Ezt beillesztheti egy sütőedénybe, tetejére sajttal és sütve, hogy a legjobban szolgáljon.

De azt hiszem, hogy az ízek sokkal jobban jönnek ki, ha hagyod, hogy egy kicsit beálljon. Ez egy fantasztikus előzetes étkezés a BBQ -k vagy a partik számára.

Élvezd!

Imusa, valamint Goya Giveaway [zárt]

Goya, valamint az IMUSA egy tortilla melegebb és receptkönyvet biztosítanak egy RER látogató számára.

Megvizsgálhatja az IMUSA konyhai termékeit a webhelyükön, és betarthatja őket a Facebook / Twitter / Instagram -on

Megvizsgálhatja a Goya élelmiszer -termékeit a webhelyükön, és betarthatja őket a Facebook / Twitter / Instagram -on

Giveaway -be menni: Hagyjon megjegyzést erre a bejegyzésre. Elérhető az Egyesült Államok Fluminense Mez lakosai. Bezárul, 2016.10.25. 12:00 PST.

Kérdés: Volt már valaha mexikói stílusú elotod?

Megkapja bármit is, vagy elkerüli a chilit?

Jogi nyilatkozat: A Goya, valamint az IMUSA által kínált díj, mivel ez a közzététel velük együttműködik. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

123Save

A megosztás törődés!

123
Csap

Részvény

Csipog

RészvényPosta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

Könnyű fehérjékkel csomagolt spenót DIP recept

Könnyű fehérjékkel csomagolt spenót DIP recept

Könnyű spenót articsóka dip recept, amelyet a lassú tűzhelyben készítettek. Ez az egyszerű előétel tele van a V egészséges táplálékával

Egyszerű környezetbarát chile queso recept

Egyszerű környezetbarát chile queso recept

Gyors és egyszerű queso recept. Fantasztikus potluck vagy csoportos előétel. Pontosan hogyan lehet a környezetbarát chile queso-t. Mexikói ételek

Elote recept-könnyű mexikói utcai kukorica otthon

Elote recept-könnyű mexikói utcai kukorica otthon

Elote recept – Egyszerű mexikói utcai kukorica recept spanyol sajt öntettel. Próbálja ki ezt az egészséges fogantyút egy hagyományos mexikói

egészséges, valamint egyszerű mexikói ételek receptje

egészséges, valamint egyszerű mexikói ételek receptje

Szia! Mi újság? Fut vagy versenyez a hétvégén? Eszel? Mexikói ételek?? Nos, ha szereted a mexikókat

Egyszerű csokoládé chia pudding-3 alkatrész recept

Egyszerű csokoládé chia pudding-3 alkatrész recept

Egyszerű csokoládé chia puding 3 komponens recept. Gyors csokoládé puding Flamengo Mez chia magokkal, valamint csokoládé tejjel. fehérje pac

Egyszerű dátum Shake recept

Egyszerű dátum Shake recept

Kaliforniai dátum Shake recept egészséges frissítése! A hagyományos kaliforniai dátum egyszerű és könnyű változata a Palm Spri közelében található

⚡ Shareaholic által

Van valaha elot? Nos, valószínű, hogy volt egy elotod, de volt -e mexikói stílusod? Az Elote egy mexikói kukorica a macskán, sok alkalommal utcai ételek. Az „Elote ember” felnövekedése a közösségemben egy kocsit nyomja. Egy kürtöt csiszolt, miközben sétált, és ha egy ízletes forró kukorica hangulatában volt, akkor néhány dollárt kap, és elfogy, hogy megállítsa.…

Leave a Reply

Your email address will not be published.